הממ.. היי!
אני גוני (HERMIONE*GRANGER) וכתבתי פה כמה הודעות... אתמול שיניתי את השם... יש משהו שלא ממש הבנתי- אמרו שפרו מתה.. אבל בפרק עצמו לא ראו שהיא מתה.. אז היא כן מתה או לא מתה? בקטע שפייפר הייתה בבית חולים (ובעיקר בקטע שהרופא אמר "צר לי") אני בכיתי, ואני יודעת שגם חברה שלי בכתה... ואפילו שאני בת, זה הביך אותי שבכיתי בקטע הזה. אבל עכשיו אני יודעת שש עוד כאלה שבכו....
אחותי הקטנה ראתה איתי את הפרק הזה והיא בת 7! אני בת (כמעט) 12 ואני קצת בכיתי, אחותי הקטנה בכתה, הרטיבה את הכרית שלה... מכושפות זה בקושי מתאים לי, אז לאחותי בת ה7? ובלילה חלמתי על איך שפייפר מתה... זה היה החלום השני שלי שהיה בגלל מכושפות (החלום הראשון היה סיוט... מהבאנשי...
זה היה מפחיייד) אה, שכחתי, לין מכירה אותי... (היי לין! זאת גוני! מפורום הארי פוטר! תתחדשי על הפורום!) ביי,
גוֹנִי
אני גוני (HERMIONE*GRANGER) וכתבתי פה כמה הודעות... אתמול שיניתי את השם... יש משהו שלא ממש הבנתי- אמרו שפרו מתה.. אבל בפרק עצמו לא ראו שהיא מתה.. אז היא כן מתה או לא מתה? בקטע שפייפר הייתה בבית חולים (ובעיקר בקטע שהרופא אמר "צר לי") אני בכיתי, ואני יודעת שגם חברה שלי בכתה... ואפילו שאני בת, זה הביך אותי שבכיתי בקטע הזה. אבל עכשיו אני יודעת שש עוד כאלה שבכו....