הממ היי...

shlump3r

New member
הממ היי...

במאמצי אחרי חיפוש [שירים שדומים ל nickelblack- how you remind me] הגעתי גם לכאן... ^_^

m i c k e y 15

New member
היי ברוכה הבאה? חח

ברוכה הבאה

shlump3r

New member
שקר;]

עכשיו, כשראית שפלשתי לך לפורום, לא נעים לך וזה.... =) הבנתי את האסטרטגיה שלך P: [עכשיו אני צוחק.. ]

tomact

New member
ברוכה הבאה!

ויש קשר!!!!! ל-nickellblack או איך שלא רושמים את זה, יש שיר שנקרא how you remind me, שsum 41 עשו לו גרסת punk בשנת 2002. הגרסה לא הוקלטה, ואפשר למצוא אותה רק בגרסה של ההופעה, ודריק די מזייף שם, וגם טועה במילים - אבל הוא הזהיר לפני זה שזה יכול לקרות...

DamageChargo

New member
יש לי את זה, דווקא אהבתי../images/Emo3.gif

הוא אמר hate במקום love מואהאהאה

Road death

New member
פאקקק!!!!!!!!!!!!

Nickelnack contralllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותנו לי להתלהב, הם כ"כ טובים גרר... ברוץ הבא ילדה שגם אוהב סאם וגם נילבאק. מושלמות.
למרות שאין שום קשר ביניהם. שניהם טובים. XD יומטוב. חוי וברוך הבא אגב..

הלו? בעיות עם פריקים?../images/Emo2.gif

כי אם כן... יש לך בעיות איתי! אני הפריקית הכי קשוחה ואפלה בעולם! אבל אני לא רוצה לדבר על זה. זה עגיל פוזה?

ט מ ר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אני לא רוצה לדבר על כל העגילים שהיו לי, אני לא רוצה לדבר על כל הדברים שעשינתי, אני לא רוצה לדבר על כל הקעקועים שהיו לי" זו היא הפריקיות האמיתית!!

היא?! איפה היא?

אני לא רואה פה שום היא
משמעו- זאת אני!!! אני הפריקית הקשוחה, האפלה, הדיכאונית והמאגניבה הרישמית של הפורום! אני אפילו שונה מן השאר [לייק הלו?! אני כחולה!] וגם יש לי אולסטאר!!! אפילו שאני עושה שימוש באייקונים תמימים למראה הם נראים כ"כ פריקים ואפלים! ואני שומעת אבריל לאבין! כאילו, אני הכי פריקית בעולם!!
[
השימוש האפל והקשוח באייקונים]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וכשאני הייתי בגילך פאקצות לא היינו נמשכות לאחיינים של חברות שלהן!!!

למעלה