הממשלה. לאן?

הממשלה. לאן?

זה קצת נראה אולי לא הגיוני אבל אולמרט מצרף את ישראל ביתנו לקואליציה במפלגת העבודה מצליחים להפיל את פרץ ליברמן בעיקר המרויח הגדול מכל מה שקורה כי הוא יקבל תפקיד בכיר ויש מצב אפילו לשר הבטחון ונראה מה הוא שווה

iRoNBaLLz

New member
אני מקווה לבחירות.

כל כך הרבה השתנה בחצי שנה האחרונה כך שהכנסת האחרונה כבר לא מייצגת את דעת הציבור. והעלאת אחוז החסימה תיהי מבורכת.

סלוניק

New member
מלחמת לבנון הכי שנייה

חטיפת גלעד שליט, הצורך בשיקום הצפון, הטירונות שלך. נכון שבסופו של דבר גם אחרי האירועים האלה בגדול אנחנו באותו בוץ שהיינו בו גם לפני הבחירות (גם בצפון), אבל אין ספק שלאירועים הנ"ל יש השפעה על דפוסי הצבעה.

iRoNBaLLz

New member
וגם כל השטויות הקטנות שעושים הח"כים

הנוכחיים.. רובם מקדימה... אגב, שמעתי שהירשזון מנהל רומנים עם בנות שיכולות להיות הנכדות שלו.. זה נכון?

סלוניק

New member
אני לא מצליח לחשוב על משהו בולט.

בד"כ אנשים לא נוטים לזכור דברים כאלה אלה לזכור איך "הכנסת הנוכחית הביכה את המשכן" וכן הלאה, ובד"כ גם לשייך את המבוכות האלה למפלגות היריבות להן יותר. אני לא חושב שהח"כים של קדימה עשו יותר שטויות מהח"כים של העבודה, או של הליכוד, או ש"ס וכן הלאה. יכול להיות שאני סתם לא זוכר משהו ספציפי. לא שמעתי משהו כזה בעניין הירשזון, אני יודע שהוא אלמן מס' שנים.

סלוניק

New member
"תפקיד בכיר"

תיק "העניינים האסטרטגיים".

סלוניק

New member
אוי אוי אוי..

אם העבודה יוצאת מן הממשלה, אין רוב של ח"כים לקואליציה. בתור אדם שמפנטז על ממשלת פשיזם ביתנו מימי הבחירות היה ראוי שתבחן את זה - אין קואליציה ללא מפלגת העבודה, וגם ליברמן בעצמו הודיע על כך שהוא ייכנס לממשלה בתור שר בלי תיק ולא דרש אף תיק בכיר.

סלוניק

New member
כרגיל

כשהנבואה שלך שגויה מן היסוד אתה משנה אותה בדיעבד. אין קואליציה ללא מפלגת העבודה, וליברמן לא יהיה שר הביטחון (מה גם שהוא לא מעוניין בכך). פעם אחת תנסה להכיר במציאות גם כשהיא סותרת את הפנטזיה שלך - ישראל ביתנו מכרה את עצמה בשביל כסאולוגיה, והסיבה היחידה אולי שהיא זוכה למנדטים בסקרים היא העובדה שהיא מתבססת על רובוטים כמוך שלא רוצים לראות את המציאות בעיניים.

למעלה