הממפפפ ..

חצילה

New member
הממפפפ ..

קוויר בעיר, איפה אני יכולה להשיג את הפרקים ? <כאילו מה, אתם אומרים לי שיש סידרה בידיוק כמו הכי גאים, ועם מבטא בריטי ????? שקסי
>

לא בדיוק!!!

אוקיי....קוויר בעיר משודרת בי-YES+ ביום שישי בשעה 22:40. לעונה הראשונה יש רק 8 פרקים, והסדרה האמריקנית מבוססת על הסדרה שממוקמת במנצ´סטר(אם אני לא טועה). במקום בריאן יש את סטיוארט, במקום ג´סטין יש את נת´ן, ובמקום מייקל יש את וינס. הפרקים הראשונים הם ממש אותו דבר, אבל בסוף העונה, בפרק ה-8, סטיוארט משאיר את נת´ן לבד במנצ´סטר ויוצא עם וינס לטייל ברחבי אנגליה לתקופה בלתי מוגבלת... בסדרה הבריטית פחות מתמקדים על הלסביות, ועל טד ואמט הבריטים(שאני לא ממש זוכרת איך קוראים להם). חוץ מזה שהסדרה היא עם מבטא בריטי, הגיבורים לא ממש חתיכים כמו הגיבורים האמריקנים. אני באופן אישי יותר אוהבת את האמריקנית, אבל המבקרים יותר אהבו את הבריטית בגלל סטיוארט, שאומרים שהוא משחק יותר טוב את תפקיד המניאק(בכל זאת, אני בטוחה שלגייל הארולד היה קשה לעשות את הדמות בגלל ציפיות...). בכל אופן, אני רואה את הסדרה,והיא מצוינת, ולפי מה ששמעתי אמורה לבוא עוד עונה, כי בכל זאת, הסוף מאוד מבאס(נת´ן נשאר לבד...).

חצילה

New member
הממפפפפ .. זה דווקא נשמע לי נחמד,

אבל אין לי יס, יש לי דיגיטל .. ידוע לך אולי על שידורים חוזרים ? שאני אבקש ממישהו להקליט לי .. ודווקא לדעתי אמט שולט, הוא הדמות האהובה עלי
, אבל גם בהכי גאים יש פחות התייחסות אליו, או שאני מדמיינת <ואני לא מדברת על השני פרקים האחרונים> כי אני לא ממש אובייקטיבית בקשר לאמט .. כי .. טוף ..
ואמנם לא ראיתי את הגירסה הבריטית אבל לפחות לדעתי בריאן <שעכשיו אני יודעת שקוראים לו גייל הארולד ..> משחק דווקא די טוב. ואני יודעת כי אני מופיעה. פלעעעעחצ.
טוף אני אשתוק. תודה על התגובה :)

עכשיו השידורים החוזרים....

את כתבת שגייל הארולד משחק די טוב, ואת יודעת כי את מופיעה...איפה בדיוק מופיעה?

למעלה