המממ...

המממ...

חרירה קטנטון עם לימון ותמרים פתיח חציל גריל עם יונה ושמן שומשום תבשיל נתחי עגל בן יומו ירקות שורש וחוואייג' כל הלילה בתנור חלוםםםם כבדי עוף וורדרדים ביין אדום עז שאלוט טראגון וריבת מישמש תוצרת עצמית אנה דק עם שמן זית רוזמרין ומלח ים בתנור בטטות אצבע פריכות עם מרווה וחמאה בתנור באסמטי בזעפרן ופתיתי צוואר חזרזיר מעושן שלושה פלגרינו גדול לימונצ'לו או ליקר רימונים חליל דז'סטיף קפה ועוגה קנויה אורחים מחר בצהריים

מהתן אומרות...

אין ירק... יללה נלך לחפש אספרגוסים שמנמנים ככה אלדנטה עם חמאה לימון וגרדת לימון (אגב אני מהעמותה המתנגדת לקילוף האספרגוס מקליפתו או חלק מקליפתו בניגוד לכל השפים באשר הם, רק לזרוק רבע תחתון וזהו)

ח ר ו ב

New member
נשמע טעים ומושקע.

שאלה.. חסר לי יין בארוחה. ואתה מכיר את האורז "מטילדה" ? הוא עדיף. אולי אבוא עם יין וטראפלס ככה בפתאומיות.... תהנו . ותמשיך לספר לנו. תודה.

מטילדה?

אתה בטח מתכוון "טילדה" טילדה זה שם של יצרן וגמלו יש באסמתי אני מעדיף ומשתמש בזה שעטוף בבד עדין ואיכותי יותר לטעמי יין האמת יש כמה במזווה לא מקדיש לזה יותר מדי איזה מרלו נשי ככה שיתאים לכולם אישית שותה בירה הזדוודתי הבוקר בצרור בקבוקים Abbey de Rocs טריפל אה טראפלס איכותיים עם קפה טוב סיומת פראאאית אולי גם איזה סוטרן שאטו דאיקם קררר ככה ליד ולפני הקפה?...

ח ר ו ב

New member
סוטרן , עלאק...

אחרי איזה מרלו נשי במזווה ? בוטריטריס של רמה"ג, או קינוח של ויתקין . אני כחול לבן. והם מצוינים. בנוסף אני צריך לדאוג גם לעוד "סיומת פראית " אתגר מעניין.
ולגבי האורז המועדף עלייך.. אשמח בהמשך לפרטים נוספים.

ננה f

New member
רצית ביקורת? -:)

1.מה לחרירה-משי ולתמרים? 2.ליונה תוסיף כף שתיים של יוגורט עיזים חמצמץ ותעטר בין טיפות השמן בסומאק, גם יפה גם מרים תרומה לטעם. 3.לתבשיל העגל תוסיף קצת ירק טרי כמו רשאד או נבטי צנונית חריף לייט כאו עדיף שניהם כדי להקליל את המכה. אצל ... ממ.. ראובן ליד פי גלילות, ממש ליד הסינמה יש הכל. 4.מה זה אנה? פום אנה? אם ככה אני אוהבת טימין ולא רוזמרין התוקפני מדי... 5.טילדה(טילדה) זה בסמאטי, והוא אכן מעולה, אפילו המלא שלו משובח ואכיל על ידי אלה שאינם שוחרי הבריאות. אני לא אוהבת זעפרן, עלי אתה יכול לחסוך... -:) אבל ככלל זרש היה יכול ללכת בפנים גם. 6. עוגה קנויה? לא עדיף טראפלס בחמש דקות... ואני אמש... פינוק אמיתי. מרק שרימפס שיצא מלהיב, מרק דגים שיצא נחמד... ליד פרוסות קלי פלוט בחמאה שומית, ושאור פרג של בורקין ברסאולה,פרושוטו ופרושוטו לבן פסטרמה עגל מפולפלת אדם הולנדי, גאודה(גם) שום, רוסייסקי פיקנטית- נקובי/פשחונסקי מחאה מתובלת פירה שורשים, שעועית בשמן שומשום ושומשום שני צבעים ושום-באידוי דלעת בצ'ילי וכוסברה מעוכה... וסרטנים בחמאה/ש"ז יין גרגירי פלפל ירוק ובזיליקום. חושבת שהיית אוהב. אחרון- טראפלס מריר-תפוז. ליד הקפזיניו לא צריך כלום. בהצלחה -:)

ננה f

New member
יאללה שלך חלילוש...

בדיוק כשאני כותבת לך את התשובה אתה עונה בכנ"לים. כן עם הבד ח'כי טוב. ו...תרשה לי דווקא לספר לך שאמש הגוורצטרמינר בניימינה עבד מעולה.

justmom

New member
זרש עליה השלום היתה אשת המן.

לגרגר הפרסי דמוי האוכמניה המיובשת קוראים זרשק - zereshk או barberry.

תשובות

במרוקו אוכלים חרירה ובו זמנית נוגסים תמרים לחים... נסי ותראי טחינה אוהב חזק ונטוראל קדירה מעדיף כבד פום אנה ורוזמרין מתאימלי זעפרן אהוב עלי ככה אני יש עוגות ששווה לקנות ובכל מקרה נדלקתי על רעיון הטרפלס תודה

טעות קטנה

כל המתכונים פשוטים וקלים אינכאן מאומה מסובך מורכב או ממושך בהכנה עברתי בחיים את שלב הקוליביאק סלמון... מה שלומך חוצמזה?

ובכל זאת

הבחירה הדקדקנית של הפריטים, של המצרכים, של ההתאמה זה לזה כל אלה- אינם עניין של מה בכך. טוב, נו, אני במצב שחלק גדול מחבריי לא ניחנו ביצירתיות במזון. אז.....אוכלים פופ קורן וחולמים על הפורום הזה
שלומי? מעולה. היתה לי טעימה חטופה במרתה והתרשמתי לטובה.

ח ר ו ב

New member
יש לי,עבורך קופסה של טראפלס.

10 דקות לרעננה. והם שלך . בכייף גדול. במידה ואצא מהבית , אשמח להקפיץ לך. מקווה שייצא לך, או לי להעביר את הכבודה, ובקלילות. נ.ב. אעלק התפלק.

למעלה