המממ..

willo1

New member
המממ..

היום חשבתי על זה, ואני לא זוכרת אם יודה חידש אי פעם שיר שלא שלו.. היה כזה דבר? אני לא מצליחה להיזכר בשיר כזה.. והכוונה ב'לא שלו' היא שיר שהוא לא הלחין או כתב.

willo1

New member
נכון..זה לא נחשב..

וואי אני חושבת שאין כאלה, אלא אם כן ברח לי איזה שיר
איה רינה?

willo1

New member
לא לא

התכוונתי בביצוע שלו לבד.. לא עם הזמר המקורי.. אבל אתה צודק בקשר להתשמע קולי.. בכלל, מאיפה הגיע ההתשמע קולי הזה? איפה הוא ביצע את זה?

יש עוד כמה

קודם כל את "התשמע קולי " הוא ביצע באיזהשהו ערב שהוקלט לשירי רחל , ד מה שאני זוכרת, חוץ מזה הוא שר בזמנו את "ילד מזדקן " של כוורת,\אלון אולארציק. ביצוע ל the wall נחשב ? כי אם כן יש יש עוד כמה קאוורים כאילו .. אני מאמינה שאם אני אפשפש עוד קצת בזיכרוני האפל אני אזכר.....

willo1

New member
וואו, על ילד מזדקן לא ידעתי

למי יש את הביצוע הזה? וthe wall לא נחשב (למרות שהביצוע של יודה כזה יפה!
) אני מתכוונת יותר לשירים של זמרים ישראליים

קרן ב1

New member
יש לי את זה מההופעה בקיסריה

ב-1989, ביצוע משותף שלו עם גידי גוב...

רינה ד

New member
את ילד מזדקן עם גידי יש לך גם מוקלט

בוידאו, (הקלטתי לך את לא זוכרת...????) ועוד שיר שהוא שר באיזה תוכנית שאהוד מנור הנחה אני לא זוכרת איך קוראים לשיר אבל בפזמון הוא שר "קטן הוא ודל הוא חדרי, רק אני פה שרוי ערירי..." הוא עשה מלא קאברים בתקופה של ברקת אבל מה נראה לך שירן שהוא אלי לוזון? הוא מלחין וכותב כזה הורס למה הוא צריך לקחת שיר קיים? (בעוד שכולם מתים שהוא יכתוב להם...) אגב יצא למישהו לשמוע אותו שר את "צליל מכוון" של קלפטר??? וואיייי זה מדהיייייייייייייים!!! מה מדהים מחשמל מעלף הביצוע הכי יפה של השיר הזה!!! (ואני מתה על השיר הזה בלי קשר...) ועוד ביצוע שלו לשיר שנכתב והולחן ע"י מישהו שהוא לא פוליקר וששמעתי לא מזמן "לשם" עם מירי מסיקה (טוב נו הוא רק עשה קצת קולות רקע, אבל היה כ"כ יפה...)

ואני פה שרוי ערירי...

יהודה שר את זה??? לא ידעתי!!! ומאיפה יצא לכם לשמוע את צליל מכוון??? בטח שזה יהיה יפה! אחד השירים הישראלייים הקלאסיים והאהובים עליי אני בטוח שהביצוע של יהודה יעלה את השיר עוד יותר... יהודה לא כתב את "לשם" נכון...???

willo1

New member
ממש לא

את לשם קרן פלס כתבה על מירי מסיקה ואת צליל מכוון גפ אני אוהבת. מזמן.

willo1

New member
מההה?

אני ממש בהלם יתמר! רינה! איך לא אמרתם לי? לא ידעתי על זה! אני חייבת לשמוע את הביצועים האלה!

shay poli

New member
רגע רגע רגע !!!איפה אפשר להשיג....

את כל הביצועים האלה של יהודה ומיוחד את הביצוע של צליל מכוון. מישהו יכול לעזור ?

ספי סול

New member
יהודה שר את צליל מכוון? גם אני רוצה

לשמוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה