המממ :)))))))))))))))))))))))))))))

דוד דב

New member
המממ :)))))))))))))))))))))))))))))

Jerry "The King" Lawler and "The Nature Boy" Ric Flair returned to the Federation on RAW. אני יודע שזה אמור להיות ספוילר .. אבל לא יכולתי להתאפק ... לא שממש אכפת לי מריק פלייר .. אבל בכל זאת זה ג´רי !!

dead man

New member
WWWWOOOOOOOO

כן הם חזרו ייייההההה לולר כשדרן כמחליפו של היימן, בכלל ויס עושה כאילו הוא מעיף את כול מי שהיה באליינס ואז בא ריק פלייר הקהל הישתגע לא הפסיק להריע ובקיצור וינס ואנגל היו בזירה ווינס נתן לאנגל את חגורת האליפות של הwwf ואז בא פלייר הקהל הישתגע כמו לא יודע מה לא הפסיק להריע ופלייר אמר שסטפני ושיין מכרו את המניות שלהם אליו ועכשיו הוא"שותף" של וינס ואז בא אוסטין העיף את אנגל פיצץ את וינס ושתה בירה עם ]לייר, יייייהההה ילד הטבע חזר ואחד הרוו הטובים של השנה

דוד דב

New member
באמת RAW גאוני .. פשוט גאוני

הם גדולים שמה בWWF ..... מוחות יצירתיים במיוחד ... חבל על הזמן

rshamir

New member
ממש

אלה אותם "מוחות יצירתיים במיוחד" שנתנו לנו לראות חצי שנה של זבל עד אתמול.

linkin park2

New member
רגע רגע רגע לא הבנתי משהוא

ריק פלייר הצתרף לwwf?או מקים את הwcw מה קורה עם הwcw הוא ימשיך ומיקרה למתאבקים שלwcw? ספר בקצת פחות התלהבות ואז נבין!

rshamir

New member
הסבר

לפי הסיפור, כאשר שיין וסטף מכרו את המניות שלהם כדי לקנות את WCW ו-ECW הם מכרו את המניות לריק פלייר, כך שכרגע פלייר הוא הבעלים של 50% מה-WWF והוא למעשה השותף של וינס.

R.R.

New member
יא בן זונה !!!!!! תירשום ספוילר

תירשום ספוילר בטופיק !!! אני לא מאמין שרשמתה את זה

חוצפה!!!

הרסתם לי את ה-RAW של מחרתיים!!!!! וגם את סורבייבר סירייס!!! ובגלל זה אני לא אוהב להיכנס לפה אנשים לא אכפת להם והם כותבים מה שבא להם העיקר להרוס

.Raven.

New member
דוד דב, מה אתה דפוק?

אתה רושם ספוילר בפנים? אבל מה קשה לך לרשום SPOILER בטופיק איזה ילד מנייק אתה!!

linkin park2

New member
עכשיו מה היה אם המתאבקים של הwcw?

מה היה אם הwcw יקום מחדש תחת ניהולם של האחים למשפחת מקמהן ?

ZzZzZzZ

New member
תגיד לי,איך אפשר להבין מכותרת הממ:)

מה זה "הממ:)))))" מזה אני אמור להבין שזה ספוילר ? אתה מטומטם או מה?

דוד דב

New member
אני מתנצל ... אבל !!!

זה שרשמתי ששני אנשים הופיעו ברו הרס לך את כל התוכנית ????????????? אני לא רשמתי כלום על מי ניצח בסרוויר סיריוס ... ומה וינס וחבריו עשו או לא עשו ... רק רשמתי שריק פלייר וג´רי לולר הופיעו ברו .. נכון זה הורס קצת והייתי צריך לכתוב ספולייר ואני מתנצל על זה ..... אבל זה כלום לעומת כל מה שקרה בגדול ... אוקי סליחה הרסתי לך את ההפתעה .. אבל תעשה לי טובה ... אני לא הזה שרשמתי את כל התוצאות אז תוריד לחץ ואל תקרא לי מטומטם ותלמד לכתוב יא אימבציל

דוד דב

New member
אוי באמת ...

דאאא חוץ מזה לא רשמתי תוצאות רשמתי שני דברים .... שהם בקושי רבע ממה שקרה שמה ... זה שהמשכתם להסתכל בתגובות האחרות זה בעייה שלכם לא שלי

למעלה