המממ...

R E D E V I L

New member
המממ...

אני בשיעור 15 עכשיו, וכל שיעור אני מגיע במטרה לא לעשות שום טעות כאילו שאני בטסט.. לפעמים יש לי טעויות, קטנות אמנם, אבל אני מתבאס מכל טעות כאילו שנכשלתי בטסט.. קרה לכם משהו דומה?

m G m

New member
כולם מתבאסים מטעויות

אבל אתה בא בגישה טובה שאתה רוצה להיות עצמאי וכאילו אתה בטסט....זה ממש טוב. ותזכור שטעויות תמיד יש ותמיד יהיו ולא יכול להיות מושלם. אפילו המורה לנהיגה שלי אמר לי את זה שיעור אחרון (17) שתמיד יהיו טעויות ואי אפשר לצפות שלא יהיו...תשתדל לקחת את זה בקלות והכי חשוב ללמוד מהן.

R E D E V I L

New member
סבבה תודה :)

המורה שלי אמר לי גם שאם אני לא עושה טוב חניה אני תמיד יכול לתקן ואפילו אם לא אז לא מכשילים על זה ושלחניה יש משקל קל מאוד בטסט, כאילו לא מכשילים על זה.

אל תדאג ...

חנייה זה לא דבר מסובך כלל , אתה תקלוט את זה בסופו של דבר . תמיד קורות טעויות , המטרה היא ללמוד מהם . אתה לא צריך לצפות לנהוג כמו מלך , זה בא רק עם נסיון של המון שנים .

R E D E V I L

New member
כן את זה אני יודע..

אני מכיר אנשים כאלה שפשוט לא נקלט לי בראש איך הם עברו טסט.. אז אני בא בגישה שאם כאלה טמבלים עברו, גם אני יכול..

דווקא מכשילים על חניה....

כאילו זה תלוי מה עשיתה.....חבר שלי עלה על המדרכה אז הכשילו אותו

אוקיי ברור , אבל ...

במקרה כזה די אפשר להכשיל . אבל אם אתה חונה יותר מ 40 ס"מ בקצת , אני מעריך שהוא יתחשב .

avvv

New member
בחניה - תלוי איזה טעות

אם פגעת במדרכה או התדרדרת בעלייה או ירידה - יכשילו אם סתם לא יצאה חניה טובה אז אפשר לתקן. אני חניתי רחוק מדי, גם אחרי שני תיקונים הטסטר לא אהב את זה, אז הוא אמר לי להכנס עוד פעם, נכנסתי טוב ועברתי ת'טסט

למעלה