man in heaven
New member
המממ..
אקיצר יש לי רשיון כבר איזה כמה חודשים טובים אבל רק לפני איזה שבוע התחלתי ממש לנהוג.. ההורים שלי כבר היו מודאגים - "על מה בעצם בזבזנו כסף ?? ומי יסיע אותנו כשנהיה זקנים?!" (לא אני, אם זאת הסיבה שמימנתם לי את השיעורים..
) בקיצור עכשיו כשאני עובד בעבודה מעייפת ביותר, כל פעם שאני רוצה ללכת לאנשהו אני לוקח את האוטו כי פשוט אין לי כוח ללכת אחרי העבודה.. טוב נו, זה נחמד לנהוג, אבל עדיין לפעמים אני חושב על הקטע שכל הכבישים והתחבורה בארץ ובכלל צריכים להיות מתוזמנים באופן מדויק להפליא (חוץ מהקטע של רמזורים וכו´), ככה שכולם צריכים להיות ממש ממש בסדר בכביש אחרת יהיו תאונות (לא..באמת?...) הבעיה היא שכמעט אף אחד לא בסדר בכביש.. בין אם זה בגלל חוסר סבלנות וריכוז (אמא שלי לדוגמא, כשהיא נוהגת, מתעסקת בכל דבר אחר חוץ מלנהוג..) ובין אם זה בגלל החלטות תמוהות של משרד התחבורה/תשתיות/ווטאבר (מי יעז לנסוע על 50 בכביש עירוני שבו כולם (וביניהם אבא שלי..)עוברים את ה100 בלי בעיות? זו הרי ממש הזמנה ללינץ´!! טוב גלשתי מאופטופ אחד לשני אז זהו סתם רציתי לשתף... צהריים טובים לכולם (אגב, מה זה ה"העתקה לקליפבורד" הזה? אני פשוט לוחץ על זה ואז אפשר לעשות PASTE וזה ידביק לי חזרה את ההודעה? *ניסוח ניסוח ניסוח..*
אקיצר יש לי רשיון כבר איזה כמה חודשים טובים אבל רק לפני איזה שבוע התחלתי ממש לנהוג.. ההורים שלי כבר היו מודאגים - "על מה בעצם בזבזנו כסף ?? ומי יסיע אותנו כשנהיה זקנים?!" (לא אני, אם זאת הסיבה שמימנתם לי את השיעורים..