המממ...

Harmania

New member
המממ...

אני מוצאת שלמוחה של כריס מורנה כרתו את האונה. זו מתיימרת להיות סידרה מטומבלת-חביבה לילדים קטנים, בני 13+, ויש שם חלקים שצריך לצנזר?!?!?! אם להגיד את האמת,הייתי מעריצה נזעמת! על כך שלא אוכל לראות את הסטריפטיז של פליציטאס, ולכן, שלחתי למנהלת ערוץ "פוקס-קידס", את תגובתי הנזעמת!!... בנוסף, איך היא מעזה לשדר את זה בלילה, שבאשמתה אני אצטרך לעקב ולעקוף את שעות השינה שלי??? חבר´ה, ישדרו את זה ב-8:30 באמצע הלילה!

SK 3100

New member
תאוריה מעניינת ביותר.........../images/Emo78.gif

קודם כול שמונה וחצי זה לא אמצע הלילה, ודבר שני ישדרו את זה בשבע
בקשר לצנזור, את אכן צודקת, אבל הם כנראה (לא שאני מאמין להם) יצנזרו רק את החלק של מריצה בציורי גוף בפרק הראשון
נקווה לטוב

Harmania

New member
ב-7?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אך מה אעשה אז, כשאפספס לי באלגנטיות את שנת השינה שלי???

Harmania

New member
ד"א, רז יקירי...

לאחר קריאה מדוייקת חוזרת בשנית, גיליתי כי בנושא ההודעה שלך אלי, הוספת פיצה... שאלתי המתבקשת היא:איך לעזאזל פיצה מתקשרת לאחת ההודעות בשרשורנו הנ"ל...? לאחר מכן, בקריאה שלישית של הודעתך הוספת חיפושית (שמקומה באחוריים ולא יותר מכך), ולבסוף, באימרה חביבה בעליל של "נקווה שיהיה טוב", הוספת כוס שתיה. להבנה כללית של רוח הפורום:האם נתקלתי בחבורת ילדים זללנית במיוחד? רגע, אם במקרה אלך לי לתומי, בעודי מחזיקה סנדוויץ´ עסיסי בידי... כדאי לי לקרצץ חסינות נשיכות...?

SK 3100

New member
האמת.....

קשה להודות בדבר אבל האמוטיקונים של תפוז ממש לא קשורים לרוב ההודעות ששמים פה בפורומים... ודרך אגב בת כמה את ?

SK 3100

New member
פשששששששש נדלקתי../images/Emo70.gif

עם סגנון דיבור כזה חשבתי שאת זקנה בת 62 שאין לה מה לעשות בחיים....

Harmania

New member
לא... לא...

אני לא מתיימרת להיות אתה! פשששש... איזה מנהל פורום! איזו חביבות!

SK 3100

New member
אני מצטער אבל...../images/Emo26.gif

הניסוח שלך פשוט משגע אותי

Harmania

New member
אז יש לי רעיון מעולה!

חדל מלקרוא את הודעותי... הכבלתי אותך בשלשלאות למרגלות הודעותי...? לא! אני רק מקווה, כי בעודך יושב וקורא את הודעותי הפוריות, אינך נמצא בנסיעה רשמית לבית-חולים ´שלוותא´... אפשר להציע שגיאות כתיב?

Harmania

New member
המממ...

שאלה קשה שאין כמותה... אך בהיותי ילדה חכמה, אענה לך: ערוץ FOX KIDS כמדומני, למנויי הממיר הדיגיטלי או YES!

idan888

New member
רוצה לראות מורדים!!!

http://tv4all.com/r5/7053.asx תלחצי על זה, זאת הכתובת כדיי לראות דרך האינטרנט ב-2 בלילה אבל זה לא משודר היום רק בימי שני עד שישי!!! מקווה שעזרתי....

למעלה