המממ...VFR בעיצוב חדש !!

כRובי

New member
המממ...VFR בעיצוב חדש !!

למרות שהוא נראה די טוב עכשיו (כן כן..אני מוכן שיהיה לי כזה
) הוא מאוד מזכיר את הFJR1300 של ימהה...לא ? http://www.motorcycledaily.com/10sept01honda2002.html

סקניה

New member
המממ.....הוא מוצע גם בצבע

כחול-לבן......כמו עוד אופנוע ספורט....רק שההוא 1000\750 סמ"ק... מעניין באיזה אופנוע ההונדה אמור להתחרות...ראיתי גם נורות LED מאחור? זה מזכיר לי אופנוע כחול אחר...השמועה מספרת שבדגם החדש גם לאח הגדול שלו יהיו נורות LED...המממ... עיצוב האגזוזים בואפר מדליק אבל עם כל דגם חדש של האופנוע הזה,המראה נהיה "כבד" יותר ויותר...וזה קצת פחות מדליק אותי...

menimm

New member
כמה מילים על ה- VFR לעצלנים

שביננו... למנוע יש 4 שסתומים כמו לדגם הנוכחי... ומסתבר שבדגם החדש, בטורים נמוכים, פועלים רק 2 שסתומים לצילינדר.. הווה אומר, יניקה אחד ופליטה אחד, בהונדה טוענים שכך משיגים מומנט גבוה יותר בטורים הנמוכים... בגבוהים, נכנסים לעבודה יתרת השסתומים והמנוע בעצם עובד כמו הדגם הקודם. ואני כרוכב.. לא חושב שחסר לו מומנט בכלל...

שמופ...

קודם כל צהריים טובים... לגבי העבודה של השסתומים שציינת, על כך אני חושב אחראית מע´ ה-VTEC, שהיא בעצם מע´ כיוון שסתומים משתנה, שמוכרת דווקא ממכוניות הונדה ( מנועי ה-VTEC כמובן..). כעת היא הגיעה גם לאופנועים כאשר הראשון הוא לא אחר מאשר ה-VFR החדש.(כתבתי על זה כאן) שוב- שמעתי שגם הפיירבלייד החדש אמור לקבל את אותה התוספת אך בחשיפה בנט לא צויין אם אכן כך או לא. מני- פוזל כבר ל-VFR חדש??

menimm

New member
האמת ...

מני בהתלבטות קשה... אני מת על העיצוב החדש, אבל אני אוהב גם את הישן. בדגם החדש ההספק נשאר אותו הדבר והמשקל עלה במעט, יש שינוי קל גם במערכת הבלימה ו-- !!, מסתבר שבמנועים החדשים יש שרשרת טיימינג, ולא גלגלי שיניים שאפיינו את המנוע הנ"ל עד היום... מה שזה אומר בעצם, זה שאני מניח שבחלק מהטיפולים יהיה צורך להגיע עד לשם. עם היד על הלב, אני חושב שהנוכחי שלי דיי והותר ומה עוד שאני לא בטוח שבכלל עומדת בפניי האפשרות להחליף.. :) לגבי הפייר-בלייד החדש, אני לא יודע אם הוא יקבל את התוספת, אני יודע שהיו בהונדה כוונות להשאיר את המנוע באותה המתכונת פרט לנפח מוגדל, ומסתבר שהוא קיבל את ה-V-TECH במקום הגדלת נפח. מנסיון העבר בו למדנו על חומר ציפוי הצלינדר הפנימי שהושק ב- VFR ולאחר מכן גם אופנועי הספורט נהנו ממנו, אני מנחש שה- V-TECH יישאר בשלב זה נחלתו של ה- VFR עד שתוכח אמינותו, ואז יעבור גם לאופנועים הספורטיביים יותר. סה"כ, לעשות RECALL ל- VFR בלבד יהיה זול יותר מאשר גם לספורטיביים. ואני מניח שזה שיקול כאשר משיקים טכנולוגיה חדשה. אגב, גם במערכות הזרקה, ה- VFR היה חלוץ.. כנראה שהונדה אוהבים לבדוק עליו דברים.

מוזר.. ../images/Emo4.gif

בסדר, על ה-VFR ידענו עוד מזמן לגבי השינויים שיעבור, וטוב לראות את התמונות. את ה-ST בטח חשפו רשמית כיוון שהתמונה הודלפה לעיתונות בכל מיקרה, אבל אני שמעתי כי גם הפיירבלייד החדש יתהדר במע´ V-TEC ובכתבה זה לא מוזכר... ( על העובדה שהנפח יגדל שמענו מזמן...) אז מה אנחנו מסיקים?? שאין בפיירבלייד החדש את המע´ ,או שפשוט לא הזכירו את זה??

TheFinalCut

New member
אין לבלייד V-TEC.... לא בדגם הזה

וכנראה גם לא בהמשך, המערכת מאוד כבדה ותרומתה אינה כל כך משמעותית, לראייה ה-VFR החדש לא עלה לא בהספקו ולא במומנט המירביים שלו, אלא רק שיפר את העקומה, וגם זה לא באופן משמעותי.

כRובי

New member
כן..עכשיו הגישה לפירוק הגלגל האחורי

תהיה נוחה מתמיד..

vmax*

New member
נראה מעולה..ומגרה ../images/Emo99.gif

אבל האגזוזים גנבו את כל ההצגה....

zataomm

New member
תסלחו לי אבל האגזוזים האלו גנובים

ראיתי אותם כבר על איזה אופנוע, אני אצטרך לרענן את זכרוני ואת מקורותיי הכתובים על מנת למצוא אותו. אך עם כל זאת הם מדהימים.

zataomm

New member
מצאתי

האמת לא חיפשתי הרבה, הרעיון ממש דומה אך ההופעה הסופית שונה קמעה. יתכן ואם אחפש עוד אמצא את מקור הגניבה המדוייק. אך לבינתיים הנה דוגמא לגניבה ספרותית.

zataomm

New member
ניתוח המקרה

עובדה מעניינת כי ה- VFR הוא הדגם המתחרה (אם אפשר בכלל לנקוט בלשון כזו לגבי ההונדה) לדגם הזה. כנראה שהדגם הזה שיצא למיטב ידיעתי בשנה שעברה עשה נזקים למכירות של ההונדה, מן הסתם עקב העיצוב המדהים שלו (הונדה- לא מספיק להיות רק אופה, צריך להיות גם יפה) ולכן הונדה עשו מקצה שיפורים חיצוני לרב המכר שלהם. תגידו לי שהם לא גנבים: אני מצרף תמונות של שני האופנועים, אך האפריליה עדיין יותר יפה ומיוחד (תסתכלו על המזוודות, מראות הצד משולבי המאותתים וכו´).

zataomm

New member
והגניבה

ככה זה שאתה יצרן האופנועים מספר אחד בעולם, מי יכול עליך?!

zataomm

New member
אך עדיין

יופי ויחודיות קשה להעתיק במדויק, שימו לב לפרטים הקטנים (כפי שציינתי באחת ההודעות הקודמות).

amir_z

New member
גניבה, חיקוי Whatever ../images/Emo64.gif

אישית אני מעדיף את ה VFR בהרבה
על טעם וריח...

vmax*

New member
הרעיון בהחלט דומה.... ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

אבל כמו תמיד מי בא קודם
או התרנגולת...

zataomm

New member
הביצה והתרנגולת

אם בענייני תיור עסקינן, אז ברמת הקונספט, ב.מ.וו קדמו לכולם, הונדה באו תיקנו את כל המגרעות (אישיות אלק) של ב.מ.וו ויצרו את האופנוע ספורט- תיור הטוב והנמכר ביותר. אך אפריליה הלכו צעד נוסף: ספורט- תיור, אומנם כלבויניק, אך אין שום סיבה שלא יהיה יפה ומיוחד. והתוצאה בתמונות שלפניכם. ולאמיר שמעדיף את ההונדה, ממש יש לך ברירה

למעלה