המממ

המממ ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

המון זמן הפורום לא ממש פעיל, והחלטתי שצריך לעשות משהו בנידון. ופה אתם נכנסים לתמונה- מה לדעתכם יעורר את הפורום? משחקים, ספויילרים, כתבות, תמונות חדשות... יש סקר שבו תוכלו לענות על השאלה הדי חשובה הזאת, ופשוט תשרשרו לכאן רעיונות, הארות והערות
אגב, מה שלומכם?

../images/Emo105.gif../images/Emo68.gif

לדעתי, מה שיעורר את הפורום- זה בעיקר משתתפים חדשים ופעילים. אז נכון, אפשר לעשות משחקים, כתבות, תמונות ועוד- אבל תכלס זה לא ממש משנה אם רק ארבעה אנשים עונים על זה. אני בעד מסע גיוס. כל משתתף בפורום, או סתם כל אלו שאוהבים את הסדרה ורק קוראים מדי פעם יצאו להסתובב בין חברים מקהילות אחרות/ חברים שלכם מהחיים/ חברים שלכם מהנט/ שונות, וינסה לשכנע אותם להתצטרף לפורום. עוד משהו חשוב, הוא שכל חברי הקהילה יתיחלו להיות פעילים. זה בלתי אפשרי לנהל פורום על ארבעה אנשים. תתחילו דיונים. תפרסמו תמונות. תעשו "אמריקן-אוסקר". שירשורי הכירות. העיקר- שתעשו משהו בקהילה. אל תחכו למישהו אחר שיזום, כי אז כלום לא יקרה. קחו את המשימה הזו לידים שלכם.
*************************** ועכשיו בקשר לשלומי- שלומי למען האמת די עגום. אני בתקופת לחץ מטורפת, ובמשך כל השבוע עבדתי על פרויקט קשה וארוך במיוחד (העבודה הכתובה הייתה באורך של 24 עמודים כתובים, ללא שער/תוכן/ביבליוגרפיה ועוד) ובה עבדתי כפול ממה שהייתי אמורה, בגלל שחברות הקבוצה האחרות לא עשו כלום, וכל הנטל נפל עלי. אני גם קצת חולה, ומאוד מיובשת ועייפה.
בגדוד שלי בצופים אני מדברת אולי עם שלושה אנשים, כי כל הגדוד די (מאוד) לא סובל אותי. יש לי שם רק שתי חברות אמיתיות. אחת הפסיקה לבוא, והשנייה שוקלת פרישה.
ויש איזה מישהי בכיתה שלי, שבאופן שיטתי מנסה להרוס את חיי. כל דבר שאני רוצה- היא חייבת לקחת ממני, או לעשות טוב יותר. היא מתחרה איתי על שטויות כמו ציונים, ומנסה כל הזמן לסכסך ביני לבין החברה הכי טובה שלי. היא גם יפה יותר ממני (לדעתי) בעיקר כי היא ממש ממש רזה, ואני פרה אנושית...
והיא כל הזמן טורחת להזכיר לי את זה. והיא גם תמיד יורדת עלי, והיא אחת מהסיבות לריחוק שלי מהגדוד בצופים. והיא פשוט מתנהגת אלי איום! ואני לא יכולה פשוט להתרחק ממנה, כי יש לנו המון המון חברות משותפות, וכתוצאה מכך- אני לא יכולה לדבר על זה עם אפאחד. (כי אז אני שמה אנשים שמיודדים איתה במצב לא נעים.) וגם החברה הכי טובה שלי נהפכה לחברה שלה ובגלל זה אני לא יכולה לדבר אפילו איתה על זה שאני ממש מתוסכלת מהמצב. (חוץ מבפעמים נדירות שאני כבר לא יכולה) עכשיו המגעילה ההיא ממקודם תמיד מנסה להרחיק אותי מהחברה הטובה שלי ובכלל מכל החברים שלי. היא תמיד גורמת לי לחשוב שאני איזו בהמה, מטומטמת, נדחפת, מחוץ לעניינים, פטיה, פחדנית, לא מצחיקה, משעממת, מיותרת, שנואה וגלמודה.
סליחה על כל הבכיינות. המון המון ימים גשומים לא עושים לי טוב...

../images/Emo113.gifהדבר היחיד שיעזור זה לפרסם

את הפורום.. צריך למצוא אתרים לסידרה,או פורומים אחרים ולפרסם את הפורום.. לחכות למשתמשים חדשים ואז לעשות כל מיני משחקים,סקרים חדשים וכל השאר.

../images/Emo113.gifעוד משהו אחד..

אני אפרסם את הפורום איפה שאמצא דברים שקשורים, ובפורום שלי אני אשים את הפורום בלינקים של 'פורומים נוספים'..

למעלה