המממ.. שלום לכם!

eternal itch

New member
המממ.. שלום לכם!

אם כבר יש פה מסה של אנשים חדשים, אז למה באמת שאני לא אהיה גם אחת מאלו?! אז שלום לכם אנשי פורום מיוז היקרים! אני מרגישה למען האמת קצת קשישה לכתוב פה לאור העובדה שאתם מדברים פה על ביצפר, אבל אני מתקנת בגרויות עכשיו אז נניח שאני באווירה המתאימה... הקשר שלי עם מיוז התחיל בתחילת 2000 עם Muscle Museum. אני זוכרת שחרשו על השיר הזה נונסטופ בגלגל"צ ובמשך בערך חודש ניסיתי להבין איך קוראים לו כי תמיד פיספסתי הקריינית... מאז השיר הזה פיתחתי אליהם באותה התקופה אי-שם בשלהי כיתה י"א חיבה עמוקה. ואז יצא גם הקליפ ל-unintended והם התחילו קצת יותר לחדור לתודעה בארץ. כשמצאתי את אלבומם הראשון בחנויות לא הייתה מאושרת ממני! ואכן, למרות שהכרתי אז רק שני שירים הדיסק הזה התגלה כאחת מההצלחות המוסיקליות היותר אדירות שיכולתי לשים עליה את ידי. פשוט משובח! אסיים רק בציון העובדה שחברה מאוד טובה שלי מחזיקה באלבום הזה שלי ומסרבת להחזירו, ועל כן, אחרי שנואשתי, אני קונה לה אותו ליומולדת (אני נורא מתגעגעת אליו...
). בכל אופן אם התוכנית תעבוד אני אמורה לקבל אותו בחזרה תוך שבוע שבועיים. בתקווה... טוב, קישקשתי מספיק...!

gloria23

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני דורית..השתלבות מהירה:)

NiKi†a

New member
שלום שלום ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה, אז אני מניחה שיש לנו ותיקה בפורום ^_^ מקווה שתישארי איתנו ותעשי חיים
השתלבות נעימה

ramoni

New member
ברוכ הבאה תתפרעי ../images/Emo13.gif

החיבה למיוז נוצרת בהדרגתיות מתונה, ככה הלך איתי, תמיד אופיעו סממים של התמכרות הולכת וגוברת ככל שצץ משהו בשטח, קחי דוגמא אותי התחלתי לשמוע לראשונה את מיוז כאשר שמעתי אותם בגלגלץ, אחרי זה הופיע השיר plug in baby שלא עזב אותי(כך קניתי את אוריגין), אחרי זה טסטי לח"ול ובמקרה מיוז הופיעו בפסטיבל אליו נסעתי. ככה דברים התגלגלו מטעם, כך שבסופו של דבר נהייתי מעריץ מושבע שלהם ושל המוסיקה, אני לא יכול לעבור יום שלם בלי לשמוע שי אחד שמגיע מגרונו של מאתיו. כתוצאה מיקח גם גיליתי עולם שלם של מוזיקה שלא הקשבתי לה עד אז(אנדי, פרוגרסיב, גראנז). אז בהצלחה בדרכך המיוזית. באשר לגיל אין לך מה לדאוג, אני מכיר אישיץ מעריצה שלהם שכבר מתכרבת לגיל המופלג והUN מיני ביותר... 30

למעלה