המממ.. קצת מיכא"ל:

חלמית

New member
המממ.. קצת מיכא"ל:

מזמן לא היה פה משהו שקשור באמת למיכא"ל אז אני מנסה: ספרו: 1. איזה מטרות יש לכם בשלב זה? 2. מה אתם עושים בשביל להגיע למטרות שהצבתם לעצמכם? 3. מה מונע ממכם להגיע אל המטרות האלה?

לטווח הקרוב?

1. להתקבל לחיל האוויר בתפקיד שאני רוצה, לעבור את הבגרויות כשכל הציונים מעל 80 (חוץ מספורט, זה לא מעניין אותי) לעבור טסט לעשות רק מה שטוב לי 2. עברתי מבחנים, לומדת מנסה שוב ושוב עושה רק מה שטוב לי P: 3. המטרה הראשונה, זה לא כזה תלוי בי... אני מנסה הכי טוב שאני יכולה המטרה השנייה - כלום. השלישית - לא יודעת האמת , אם הייתי יודעת הייתי מתקנת את זה ומצליחה לעבור הרביעית - לאידעת

חלמית

New member
תשובות שלי:

1. לטווח הקצר: לעבור את כל הבגרויות של השנה בציון שלא יורד את הציון השנתי. 2. לומדת ולומדת. 3. אני עצלנית!! עשיתי לעצמי חשק ללכת לסדר את היומן..

ChilD SouL

New member
תשובות ../images/Emo98.gif

1 מטרות בשלב זה אני חושבת שלעבור ת'בגרויות בשלום ולומר שסיימתי סופסוף 12 שנות לימוד ויש לי תעודה שאוכל לנקות איתה את הישבן במקרה ו...
2 לומדת למבחנים
לא מתייאשת ולא מרימה ידיים גם אם קשה, אם לא מצליח לי משהו ואם אין חשק.
3 מה מונע
לא מונע אבל אני חושבת שהעצלנות שלי יכולה להוות גורם בזה שאקבל ציונים יותר נמוכים ממה שאני רוצה.

ApA1800

New member
...

1. אין לי מטרות?
כאילו ברור שיש את הלהצליח בלימודים וכו', אבל נראה לי שאם זאת הייתה מטרה אמיתית אז הייתי מוכן להקריב יותר בשבילה, והייתי לומד יותר. לא יודע נגיד הצלחה בחיים, שיכולה להיות גם בעזרת לימודים
אהההה ולזכות בווינר. (אני יודע שזה טפשי. אבל מעצבן אותי שכל הזמן רק מפסידים בזה) 2. לא יודע... בעיקר מתלונן. כל פעם מתכנן "ללמוד למבחן הבא" ושות'. בעיקרון לא יוצא מזה הרבה
כלום. 3. עצלנות. אני לא ממלא יותר

SadClown

New member
אמממ....

1.אמממ כרגע, לסיים את הבגרויות בהצלחה ויש לי עוד רצון שאני כנראה לא איישם שזה להצטרף למשלחת לפולין. 2. לומדת.... ולגבי פולין לא יכולה לעשות הרבה... 3. לגבי הבגרויות, לא ממש מונע ממני משהו, אני מאמינה שאני אצליח, אולי רק החוסר בזמן וריכוז קצת מקשה. ולגבי פולין, זה יקר אני לא יכולה לבקש את זה מההורים... למרות שיש סיכוי שהם יסכימו אבל עדיין... אני לא יכולה, זה ממש יקר.

למעלה