המממ צום יום כיפור ממש קשה לי לצום ביום כיפור יש איזה משהו לאכול לפני או משהו כזה שיקל עליי את הצום?
H humm New member 24/9/04 #1 המממ צום יום כיפור ../images/Emo7.gif ממש קשה לי לצום ביום כיפור יש איזה משהו לאכול לפני או משהו כזה שיקל עליי את הצום?
המממ צום יום כיפור ../images/Emo7.gif ממש קשה לי לצום ביום כיפור יש איזה משהו לאכול לפני או משהו כזה שיקל עליי את הצום?
0 0 אור 0 New member 24/9/04 #2 קצת טיפים לשתות הרבה במשך כל היום עד לארוחה המפסקת. לאכול ארוחה לא כבדה, ולהשאיר זמן כדי לשתות לפני הצום תה עם עוגת דבש. שיהיה צום קל ונעים.
קצת טיפים לשתות הרבה במשך כל היום עד לארוחה המפסקת. לאכול ארוחה לא כבדה, ולהשאיר זמן כדי לשתות לפני הצום תה עם עוגת דבש. שיהיה צום קל ונעים.
כ כוכב נולד 11 New member 24/9/04 #5 דווקא תה? קראתי היום עצות באנטרנט ושם ציינו במפורש לא לשתות תה וקפה כי זה משתן וגורם לבריחת נוזלים אלא מים. מכירה מישהו שמכין משקה ממים רותחים ודבש וזה עוזר לו
דווקא תה? קראתי היום עצות באנטרנט ושם ציינו במפורש לא לשתות תה וקפה כי זה משתן וגורם לבריחת נוזלים אלא מים. מכירה מישהו שמכין משקה ממים רותחים ודבש וזה עוזר לו
ה ה מוזה New member 24/9/04 #4 לעבור את הצום בשלום מספר טיפים לצום אפשר לקרוא בקישור הבא מאחלת לכולנו חתימה בספר השפע שפע בריאות ,שפע אהבה,שפע שמחה שפע שלום,שפע בטחון,שפע שלווה וכל מידת שפע אחרת שיברך את האדם
לעבור את הצום בשלום מספר טיפים לצום אפשר לקרוא בקישור הבא מאחלת לכולנו חתימה בספר השפע שפע בריאות ,שפע אהבה,שפע שמחה שפע שלום,שפע בטחון,שפע שלווה וכל מידת שפע אחרת שיברך את האדם