זה לא בדיוק עזרה במשחק... אבל זה בקשר לזה... מתי פוגשים את האיש הזה מדבון קורפ שוב? (נו אתם יודעים זה שפוגשים אותו לראשונה בפטאלבורג וודס) ומה קורה אחרי? אני רוצה די פרטים מדוייקים... זה די חשוב...
אוקיי שאלה אחרת... את זאת כבר פתרתי... איפה משיגים רוק סמאש? סטרנגט? ואם זה לא יותר מידי... תתארו לי את כל המפגשים עם טים אקווה\מגמה אה ומה השם של המנהיג של טים אקווה?
עיר שמקבלים אופנים, תכנס/י שהכי קרוב לכניסה לעיר, תקבל/י מהאישה שם רוק סמאש, ואם מישהו לא שם-לב אני מבקש עזרה כבר יומיים, מה עושים אחרי המכון השמיני? איך מגיעים לליגה ?
אז רוק סמאש כבר ענו לך אני לא יודע מה זה סטרנגט אולי לא הבנתי אותך. שם המנהיג של צוות אקווה הוא מקסי (של צוות מגמה זה ארצ'י) מפגשים עם צוות אקווה: פטלבורג פורסט- נלחמים עם האיש והוא בורח. רסטובורו סיטי/ רסטור טונל- נלחמים עם הגנב הוא נותן את הדוון גודס ומחזירים את הפליפר של הזקן. סלייטפורט סיטי/ אושיניק מיוזיאון (המוזאון)- קומה שנייה נלחמים עם שניים מגיע המנהיג והם נעלמים. פאלארבור טאון/ מטאור פולס- צוות מגמה מנסה לעצור אותםאבל הם גונבים את המטאור מהפרופסור. לווארידג טאון/ מאונטיין צימיני- (ההר שעולים אליו ברכבל)- נלחמים עם שניים והמנהיג שליד המכונה המוזרה עם המטאור ואז הם נעלמים. דרך 119 מכון מזג האוויר- נלחמים עם האנשים והצוות שוב נעלם (מתחילים לתפוס את התבנית החוזרת). מקבלים את הפוקימון המיוחד שמשתנה לפי מזג האוויר (קסטפורם). ליליכואוב סיטי/ מאונטיין פייר (ההר עם הרוחות)- עולים לשלב השני של ההר נלחמים עם הצוות המנהיג לוקח את הרד אורב ונעלם ואת/ה מקבל/ת את הבלו אורב. סלייט פורט סיטי/ נמל הספינה- אחרי העיתונות נכנסים ותצוות בורח עם הצוללת. ליליכואוב סיטי המערה שליד- נכנסים וחורשים על המשגרים עד שמגיעים לסוף שבו הצוות שוב בורח עם הצוללת. דרך 128 /סיפלור קייברן (המערה התת ימית) - שוב יש מבוך עם זרמים ואבנים ואז מקסי מפעיל את האורב האדום והפוקימון האגדי בורח ואז צוות מגמה בא ומסביר למהנהיג צוות אקווה מה הוא עשה.... ליליכואוב סיטי/ הר הרוחות -למעלה פוגשים את מקסי ומחזירים את שני האורבים למקומם. סוף טוב הכל טוב ? לא כי המשחק הזה אף פעם לא נגמר. נ.ב. אם את יודעת איך עוזרים למנהל המוזיאון של ליליכואוב אז תגידי לי.