המממ... נוסטלגיה...

דרור22

New member
המממ... נוסטלגיה...

ניסיתי להזכר מתי ולמה לראשונה התחלתי לכתוב בפורומים ... הממ... נזכרתי שאירוע שהיה - מן ריב ענקי כזה עם ההורים שלי גרם לי לפרץ של דיכאון וכעס שהמקום היחיד שחשבתי לתעל אותו היה - פורום גאווה ואכן ב 10.10.01 דרור22 פתח לעצמו כינוי - והחל לכתוב בפורום - מוזר לי להסתכל על ההודעה ההיא- כי היום ההוא עדיין מתנגן בראשי - והדברים שנאמרו בריב עם ההורים (וכולה על מה הוא היה - צבע בשיער) ועלי - פגעו בי קשה. מנסה להיזכר בדברים שהיו אז ואינם עוד היום- התמימות, האושר, הכעס הלא ברור, השנאה העצמית המבט דרך המראה- והרגשת הכלום, הריק- החלול . ואני חושב - אז כשכל מה שהיה חשוב אז - זה סקס וחבר ולאצת מהארון ותמיכה ואהבה מהמשפחה- בגלל הדברים האלו הייתי נכנס ויוצא מדיכאונות. והיום - לאחר שאני מחוץ לארון - לאחר שהתנסתי במספיק סקס לאחר שיש לי את כל האהבה והתמיכה שאני זקוק לה מהמשפחה, היה לי חבר - כל הדברים שהצבתי לי למטרה אז - התגשמו - ועדיין כאילו כלום לא השתנה והכאב והדיכאון גדולים יותר ומעיקים יותר- וכל כך הרבה כן השתנה. מוקדש לכם - ההודעה הראשונה שלי שלכם דרור22

giloosh

New member
ישבתי עכשיו וקראתי

את ההודעה שלך שוב ושוב בניסיון לחשוב מה לומר לך שלא ישמע קיטשי מדי ואז הלכתי וקראתי את התגובות להודעה הראשונה שלך ושמתי לב למשהו... "קודם כל לדאוג ששני האנשים שקיימים בך יהפכו לבן אדם אחד, שלם ומושלם. תאהב את עצמך, תזכור שאתה לא לבד ולא היחיד שאוהב בנים, ולאט לאט דברים יסתדרו מעצמם." - MARMELAD מכל הדברים שאמרת עכשיו הבנתי מה צורם לי, מה היה לי חסר - בשום מקום לא כתבת שאתה שלם עם עצמך ושאתה אוהב את עצמך. עד כמה שחשובה המשפחה והחברים הכי חשוב זה אתה ועד שלא תלמד לאהוב את עצמך ולהיות בנוח עם עצמך תמיד יהיה לך משהו חסר. הצעד הבא הוא שלך ניסיתי לא להישמע קיטשי אבל לפעמים הדברים מהלב נשמעים קיטשיים אז במקרה זה אני מתנצל. לבנתיים אני יכול להציע לך
, שלך, גיל

לדעתי, נראה לי שטרם חווית....

את החברות החשובה מכל...החברות של דרור שבפנים עם דרור שבחוץ. יכול להיות שכל העולם קיבל אותך והשלים עם מה שאתה, האם אתה מקבל את עצמך וחש שלם עם עצמך ? האם אתה אוהב את עצמך(ואני לא מתכוון לדרך שבה כל אחד מאיתנו אוהב את עצמו לפחות כמה פעמים בשבוע) ? האם אתה שלם עם מה שאתה עושה בחייך(זכור לי שאמרת שכן) ? האם אתה שלם עם מה שאתה רואה סביבך ? מעבר לזה,אתה צריך להתבונן עמוק עמוק בתוך עצמך כדי למצוא את הדבר האמיתי שגורם לך להרגיש את הכאב. לפעמים, דרך שיחות עם אחרים,אפשר להגיע למהות,ללב של הבעיה. אז אם תרצה, תמיד יש לך עם מי לדבר !!!
<גריןבירד,ביום רגשני למדי>

Liroy26

New member
מחפש מילים חדשות

אבל לא ממש מוצא. קודמי ניסחו את זה נכון ויפה - אם אתה מרגיש שיש לך המון אבל בעצם אין לך כלום, זה המקום לעשות בדק בית, מומלץ עם חבר טוב (לירוי ממליץ על עודד/שמי/קסאנדו/עוגי) בכדי לגלות את שורש הבעיה.

amet

New member
מה באמת אתה חושב...

יעשה לך טוב? אתה אומר שכביכול אחרי שהגשמת את כל מה שרצית עכשיו אתה עומד במקום- ואין כלום. מה אתה חושב שכן יכול לגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך, עם הסובב אותך, ? מה ההית רוצה שייקרה?. אתה מדבר על משהו שלא השתנה אבל השתנה, זה קצת סותר את כל מה שאתה אומר, אולי בוא ותעזוב לרגע את הנוסטלגיה ותספר לנו מה באמת השתנה. נראה שאתה מסתכל על העולם סביבך אך אתה לא רואה כלום. אני מאמין שמה שאנו רואים בתוך עצמנו, משתקף במציאות שלנו. אז מה באמת קורה במציאות הפנימית שלך??? אני מבין ממה שאתה כותב שאתה מרגיש לבד, אתה מוזמן לנהל איתנו ביחד דיון או שיחה, על מה באמת קורה לך שם בפנים מה השתנה בין הדרור שרצה לשמוח ושמח לבין דרור שלא מוצא עניין בכלום שרואה איך הדברים לא משתנים ומצד שני השתנו הרבה אך שום דבר לא נוגע בו. אני מבטיח לך כי תמצא חום ואהבה שלא חלמת לקבל במקום כמו הפורום בברכת בוקר טוב ויום נעים אמט

דרור22

New member
המממ... תשובות...

דרור שבפנים ודרור שבחוץ מזמן אינם - יש כאן אישיות אחת בלבד אני - עופר לעזוב נוסטלגיה ולדבר על מה השתנה? השנה האחרונה הייתה מלאה בכאב שמחה אושר דמעות, לא יודע- לא בא לי לפרט על כל המכאובים והטראמות שעברתי בשנה האחרונה, לא לעיניין לדעתי- השלמות שלי עם עצמי מדהימה- אני אוהב להיות הומו - אני אוהב גברים אני אוהב איך שאני נראה (לפעמים כשקרן השמש פוגעת בזווית הנכונה) אבל הדבר שהכי מציק לי- היא הבדידות - ואל תדמיינו לכם ילד קטן ודיכאוני (ברוב הזמן אני לא כזה) אבל נמאס לי להיות לבד- מה עוד השתנה? אני כבר לא תמים, התבגרתי - הפכתי לחצוף, מילד מופנם שלא יכול היה לעמוד מול וויכוח בלי שיעלו לו דמעות - מסוגל להתחיל קטטה. אני יודע ובטוח שאני שווה - ואפילו שווה הרבה - (ואולי זה הדבר שהכי מציק לי - איך אף אחד לא רוצה בי? וזה גם לא ממש נכון - אני גם דוחה אנשים אחרים ) ואולי בכלל כתבתי את המכתב הזה לעצמי - שלכם הרווק המושבע דרור22 - וכן כן זה חיוך שאתם רואים :)

amet

New member
היי דרור..

לפי ההודעה שלך אפשר להבין שאתה מבולבל ו...גם קצת כועס (תקן אותי אם אני טועה) לא יודע על מה אתה כועס אבל נשמע כי "עברת" דברים, ומאז אתה סגרת את עצמך בפני דברים חדשים שיכולים לבוא, אולי בגלל שנפגעת אתה כבר לא כלכך מאמין כי משהו יכול להשתנות. אולי זה לא לעניין ואולי זה כן לענין לדבר על מה שעבר עליך, את זה אתה כבר תחליט. אתה גם לא חייב לספר לנו מה עבר עליך, אבל נסה שניה לשבת ולהסתכל על הדברים שעברו, אני חש כי עברת אכזבה לא קלה ואתה פגוע. אני יודע שזה מבאס להיות לבד במיוחד שאתה מחוץ לארון וההורים כבר יודעים ומקבלים, זה כמו להיות עם אוטו בלי רישיון (ולא ההפך). עצתי לי אליך, תמשיך לכתוב כאן, תשפוך את הדברים, אין כאן שיפוט או ביקורת מצד אף אחד, כולנו נמצאים באותה הצלחת וכל אחד מתמודד ורואה את הצלחת מהזווית שלו, וביחד אני מאין נוכל ליצור תמונה רחבה יותר של הכל הצלחת יחד, מניסיון אישי שלי, הפורום עזר לי והרבה ולכן אני בטוח שגם אתה יכול למצוא כאן תשובה, תובנה, הבנה, או דרך חדשה... תנשום עמוק, מלא את הלב באוויר חדש ופורה האביב בפתח צא וחפש את אשר חושקת נשמתך באהבה אמט

Liroy26

New member
ומה להיות רווק?

אני יודע..אני יודע..נורא קל לשאול דבר כזה כשאתה נמצא בזוגיות, אבל יודע מה? גם אני בטרם הנסיך שלי העברתי שנתיים שלמות של דייטים זוועתיים ותחושת בדידות. מה שעזר לי לצאת מזה, ישמע אולי הכי טיפשי שבעולם אבל מעשה שהיה (ותנסה להפנים את המסר): ב-103FM פרסמו קו שנקרא "ערוץ היעוץ", אתה פונה אליהם טלפונית או במייל עם השאלה שלך, ומקבל תשובה ממומחי קבלה תוך 48 שעו. אני פניתי אליהם עם השאלה למה בשנתיים האחרונות אני לבד. בתמימות! לא עברו יומיים והתקשר אלי מנהל הערוץ בכבודו ובעצמו בכדי לבשר לי שהתשובה שלהם לא תיהיה קלה. אחרי הסבר קצר (חצי שעה על השעון!) על הקבלה ומהותה ולמה התשובה של אותם אנשים לא הכי נכונה בהכרח כי הם עדיין אנשי דת והומוסקסואליות היא בניגוד לאמונתם, התבשר לי שב-10 שנים הבאות עבדכם הנאמן הולך להיות לבד
נטול זוגיות
כזאת תחושת הקלה הרבה זמן לא חשתי! פתאום שום דבר לא באמת נראה לי מעניין, פתאום כל המרדף אחרי האביר שאחר להגיע נראה לי חסר משמעות. הכל היה כל כך שקט, רגוע, לקחתי דברים יותר באיזי הפסקתי לפקוד את הקפקא\אאוט\שאדו בתדירות של פעמיים בשבוע. פיניתי זמן לדברים ואנשים שהזנחתי. וכשהכי לא הייתי מוכן הוא הגיע. בלי יותר מידי רעש וצלצולים. מוסר ההשכל ברור לך?

Yaron40

New member
הודעה מקסימה ../images/Emo39.gif

מסכים עם כל מילה. ירון

למעלה