המממ, מוזר

adamfbs

New member
המממ, מוזר

רקע: פעם אחת בחיי היה לי חלום צלול, לפני יותר משנה. בכל מקרה, היום בצהריים בפעם הראשונה זה הרבה מאד זמן (כמה חודשים טובים) ישנתי בין השעות 2 ל 4. הקטע הוא שבין השינה הקצרה הזאתי היה לי חלום צלול קצר (לא הייתי מודע בכל כולי, אבל די ומספיק), ומה שקרה בו הוא כך: פתאום שמתי לב שאני בתוך מים, טובע (אך בלי הפאניקה), ואני מבעבע (בלו-בלו) בטבעיות, אחרי זמן מה הייתי בשתי מקומות בו זמנית - גם באותו ים מבעבע לי במקומי וגם מודע לעובדה שאני ישן בסלון ועושה את תנועות הבעבוע (עם הפה) כאשר אני ישן. נזכרתי בכל העסק של הלהסכל על הידיים! וכל הזמן ניסיתי לעשות כך, אך לא הצלחתי, ניסיתי לדמיין אותן, ליצור אותן הרבה מאז זמן (הרגשתי שהתפיסה החצוייה הזאת לא הולכת להימשך עוד הרבה זמן) ושום דבר לא עבד. בסוף התעוררתי (התפיסה שלי מרגישה שזה היה ארוע די קצר, מקסימום 5 דקות של צלילות). שכחתי מכל העניין לאחר זמן קצר כאשר מיהרתי לעבוד, לפני 20 דקות הלכתי לטיול עם הכלבה שלי ונזכרתי בכל העניין. מה מעסיק אותי? בדרך כלל בשעות הערביים (2-6) יש לי זמן מסויים כמעט קבוע של מודעות מוגברת (בדרך כלל לא שולט בזה)- האם בגלל שישנתי באותו זמן במקרה הצלחתי להחזיק חלום צלול לזמן קצר? מה הקשר לעובדה שנזכרתי בכל העניין במלואו רק כאשר טיילתי עם כלבתי? (המגניבה בטירוף) זהו, אשמח לשמוע פרשנויות וכאלה

foxx

New member
הליכה

לדעתי עניין ההיזכרות קשור להליכה, משהו שאולי קשור לזרימה של דברים ולהתמקדות ושקט פנימי.. ? גם לי בטיול עם הכלבה אני מרגיש לרוב הרגשה של מודעות מוגברת במידה מסויימת.

charlila

New member
אולי הכלבות שלכם מדריכות חלימה,

כמו החתולים שלי? וברכות על החלום המדהים!

adamfbs

New member
ברמה מסויימת כן

הליכה עם הכלבה בדרך כלל נותנת לי שקט פנימי, אך שררתי בשקט הפנימי הזה גם לפני כן כאשר התעוררתי.

capital

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

לא שאני אבל - יכולת לשאול שאלות קצת יותר מוצלחות. האם החויה קידמה אותך יותר אל-

למעלה