המממ מה קורה?! אתם מתים או שזה רק אני מתפגר?! מה נסגר .
C crazy4tc New member 5/6/04 #2 היסטוריה ../images/Emo10.gif עם מגן 88 אני צריכה ללמוד טוב לבגרות... ובכלל, עם הסרט גמר והבגרות בפיסיקה והגרמנים שבאים ביום שני, בשבוע הקרוב לא תזכו לראות אותי הרבה
היסטוריה ../images/Emo10.gif עם מגן 88 אני צריכה ללמוד טוב לבגרות... ובכלל, עם הסרט גמר והבגרות בפיסיקה והגרמנים שבאים ביום שני, בשבוע הקרוב לא תזכו לראות אותי הרבה
T tushi kicks New member 6/6/04 #3 בהצלחה לך בהיסטוריה! ובהצלחה לכולם בבגרויות!!! -אגב ביום חמישי הייתי בחנות דיסקים וראיתי את הדיסק החדש של דהקולינג...
בהצלחה לך בהיסטוריה! ובהצלחה לכולם בבגרויות!!! -אגב ביום חמישי הייתי בחנות דיסקים וראיתי את הדיסק החדש של דהקולינג...
C crazy4tc New member 6/6/04 #4 ../images/Emo51.gif לרגע כמעט נחנקתי ורציתי להרוג את עצמי על שלא נכנסתי לחנות דיסקים היום, ואז... נזכרתי שאת גרה בהולנד
../images/Emo51.gif לרגע כמעט נחנקתי ורציתי להרוג את עצמי על שלא נכנסתי לחנות דיסקים היום, ואז... נזכרתי שאת גרה בהולנד
T tushi kicks New member 6/6/04 #7 ../images/Emo12.gifדונט תחנקי את עצמך... אני בטוחה שהוא עוד מעט יגיע לישראל הו ו-
A Alaithlos New member 6/6/04 #5 מנצל"שת..../images/Emo15.gif כבר אמרתי שאלכס נראה הכי הומו בעולם בקליפ של אוור לייבס, רייט? יופי.. רק רציתי לוודא.
מנצל"שת..../images/Emo15.gif כבר אמרתי שאלכס נראה הכי הומו בעולם בקליפ של אוור לייבס, רייט? יופי.. רק רציתי לוודא.
A Alaithlos New member 6/6/04 #6 אוּ, ו...../images/Emo15.gif 1. זה לא דבר רע. 2. אהרון כוסון. "אשכיסט על"..
M MolsBolsRules New member 6/6/04 #8 ../images/Emo6.gif חחחח יפה יפה גם אני טוענת את זה כפרות עליו! וזה דבר מצוין!!!