המממ.... המממ.... יש לי עבודה!!! התקשרו אליי עכשיו, אני מתחילה ביום ראשון- תענוג איזה כיף...
מ מיצה נבים New member 15/1/08 #1 המממ.... המממ.... יש לי עבודה!!! התקשרו אליי עכשיו, אני מתחילה ביום ראשון- תענוג איזה כיף...
א אני 27 New member 15/1/08 #3 קולולוש ..... מברוק .... מה הפעם .. דיילת ב " מנו ספנות" .... שיהיה בהצלחה ...
B Bubble Girl 27 New member 15/1/08 #5 ../images/Emo6.gif אתה רע! ידוע שמנו ספנות משלמים רע.... בטח בספינת האהבה... הלוווווווווווווווו קפטן
B Bubble Girl 27 New member 15/1/08 #4 מזלללללל טוב{../images/Emo65.gif ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש בהצלחה מיצי יאוואוווו חוגגים לך בחמישי!!!! איזה כיף! מאמווווווווווווווווווווווווווווווווווווש
מזלללללל טוב{../images/Emo65.gif ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש בהצלחה מיצי יאוואוווו חוגגים לך בחמישי!!!! איזה כיף! מאמווווווווווווווווווווווווווווווווווווש
B Bubble Girl 27 New member 15/1/08 #7 נכון../images/Emo140.gif יאללה חגיגה! ובשבוע הבא... האימא של כל המסיבות... הכוסון שלי חוגג מומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת תכינו ת'רגליים ות'לב...
נכון../images/Emo140.gif יאללה חגיגה! ובשבוע הבא... האימא של כל המסיבות... הכוסון שלי חוגג מומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת תכינו ת'רגליים ות'לב...
ר רק שיר New member 15/1/08 #8 מזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif גם מיצה גם יפה וגם מוכשרת...הרווח כולו שלהם שלקחו אותך לעבודה. בחמישי חוגגים. איזה יופי
מזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif גם מיצה גם יפה וגם מוכשרת...הרווח כולו שלהם שלקחו אותך לעבודה. בחמישי חוגגים. איזה יופי
S sharon30a New member 15/1/08 #12 ../images/Emo24.gifמייזל טוףףף בובית!!!! שיהיה המון המון בהצלחה מקסימונת |
מ מיצה נבים New member 15/1/08 #13 ../images/Emo3.gifאני רק רוצה לסייג קצת... מחר אני הולכת לחתום איתם על חוזה ואם הכל בסדר כמובן אתחיל ביום ראשון.
../images/Emo3.gifאני רק רוצה לסייג קצת... מחר אני הולכת לחתום איתם על חוזה ואם הכל בסדר כמובן אתחיל ביום ראשון.
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 15/1/08 #20 אני לא מאמין באמונות טפלות טפו.. טפו.. .. 3 יריקות ימינה ו-3 שמאלה את תתחילי ביום ראשון מותק
ש שרשירית New member 15/1/08 #16 טיימינג מצויין, בהחלט תענוג אין יותר טוב מלסיים עבודה בטיסה ומיד לטוס לעבודה חדשה. בהצלחה יקירתי
א אמא בוטנית New member 15/1/08 #18 זה לא מפתיע - אבל זה משמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif את מלכה אמיתית, גברת מיצה!! שיהיה בהצלחה!
זה לא מפתיע - אבל זה משמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif את מלכה אמיתית, גברת מיצה!! שיהיה בהצלחה!