המממ... היי

curly02

New member
המממ... היי ../images/Emo13.gif

חדשה
סטרייטית, אבל קראתי את ההודעה שלכם, וזה נשמע טוב. הנושא הזה חשוב לי כבר דיי הרבה זמן, זה התחיל ממישהו שהכרתי. אני מאמינה שהשתלבות בחברה תלויה בשני הצדדים- וכל העניין הזה של "שני צדדים" עצמו מעצבן אותי. אני רואה את הפורומים בתפוז וחושבת לעצמי "ופורום סטרייטים"?.. כלומר, כעקרון, לא יהיה- למה? כי אנשים שונים אחד מהשני. וגם בפורומים שמבוססים על נטייה מינית, סביר להניח, שלא יימצאו נושאי עניין משותפים בין הרוב. הסיבה שבכל זאת קיימים פורומים כאלה היא אך ורק הגזענות והחברה. זה חבל שאנשים צריכים את עניין הקבוצות, לא?.. לפעמים עצוב לי לדעת שאני והחבר שלי יכולים לשבת בקולנוע ולהתנהג כמו זוג בזמן שיכול להיות ששני הבנים מאחורינו מתים לזה במשך כל הסרט, אבל הפחד היחידי של כולם הוא שיסתכלו עליהם. זה ממש עצוב. בכל מקרה, אם יש משהו שאני יכולה לעשות, אני אשמח מאוד. מקווה להתקבל בפורום בכל זאת, למרות נטייתי המינית האוי-כל-כך-חשובה, הא?

הי ../images/Emo13.gif

קודם כל, תודה רבה גדולה על התמיכה והדברים. החברה שלנו, לצערנו כולנו, לוקה במחלות חברתיות שונות, בהן גם הומופוביה, דבר שלרוב מגביל את החופש להתבטא ולהתנהג בחופשיות - הן ברחוב והן במרחב האינטרנטי. זה שיקול אחד לגבי פורומים "בדלניים" כביכול שעוסקים ופונים לקהילה הגאה. הצבעים שלנו, כמובן, הוא פורום שפתוח לכל המעוניין להביע את דעתו, ובתנאי שאין הוא פוגע כך או אחרת בשאר הכותבים, או כותב דברי נאצה. תנועת הצבעים שלנו מתחדשת, ובקרוב מאד הולכת להיות פגישה כללית של התנועה. את מוזמנת להצטרף לרשימת התפוצה של הצבעים באי-מייל (הצבעימייל), לשלוח את כתובתך ל- [email protected] , ותקבלי עדכון על הפגישה ועל פעילויות נוספות, או שאת כמובן מוזמנת לעקוב בפורום, שגם בו תעלה הודעה על הפגישה. נשמח לראות אותך, ולכל שאלה או עניין - את מוזמנת לכתוב במסרים, או כאן - על גביי הפורום
.
יום טוב!
תנועת הצבעים שלנו

curly02

New member
../images/Emo39.gif

מפחדת קצת להרגיש לא שייכת... בכל מקרה, הייתה תקופה שהייתי בנוער מרצ, והמפגשים שלהם מצאו חן בעיניי, אם העניין דומה, אני אשמח לקחת חלק, רק, ממ.. אני שונה. |: אתם רוצים להגיד לי שבאמת אין עוד אנשים כמוני?.. כי אז זה ממש עצוב. אני איאלץ להביא עוד ולהרוס לכם את עניין ה"נוער גאה" וכו'..
אני חושבת שכרגע אעקוב בפורום, ואם אני אראה שאני מצליחה להשתלב איך שהוא, אני אצטרף גם לרשימת התפוצה ואקח חלק פעיל יותר.
(אבל קרן מפחדת מאבא ואמא...)

יש אצלנו גם סטרייטים, אל חחש ../images/Emo13.gif

וכן - השאיפה שהפורמט שתפעל בו הצבעים יהיה, פחות או יותר, זהה לזה של נוער מרצ. בין אם בפעולות מודרכות ומפגשים, וגם בפעילות אקטיביסטית בנושאים שקרובים לנו - שוויון ומיעוטים.

למעלה