המממ, אנשימים

Odish16

New member
המממ, אנשימים

אני מקווה שלא תכעסו עליי שפתחתי שרשור לא רלוונטי..ונכון..הוא כבר הופיע בפורום מספר פעמים..אבל בכל זאת.. מה עשיתים בוויקאנד..?

canadit

New member
עשיתי הרבה דברים בוויקאנד!../images/Emo6.gif

דבר ראשון הלכתי עם חברה לסרט ברוס אולמייטי עם גים קארי היה מצחיק... ודבר שני היום הלכתי עם עם חברה לקנות בגדים ועוד טיילנו בקניון אכלנו במקדונלד היה לי כיף ב וויקנאד(למרות שתיכננתי דברים אחרים לוויקאנד הזה אבל נעשה אותם יותר מאוחר) אז מה אתם עשיתם???.

Doctor Evil

New member
יותר טוב ממטריקס 2? ../images/Emo9.gif

סתם סתם גיאלי.. "מטריקס רילודד" בשבילך..

מה עשיתי?

האמת שאפשר לסכם את הוויקנד ברביצה בשמש, זה בערך מה שעשיתי. אתמול בערב הייתי אמורה לצאת לרקוד (אמורה - אני רציתי לצאת לרקוד וניסיתי לשכנע אנשים לבוא) אבל משום מה חברה שלי לא ענתה לי (היום בכלל גיליתי שהיא באיטליה, אני כבר לא עוקבת אחרי חברים שלי) והשאר בכלל לא אוהבות לרקוד\לא התחשק להן אז יצאנו לפאב של ידיד שלי (אלכוהול בחינם ואפילו יש שם קוקטייל על שמי
) והיה נורא נחמד. בכל מקרה, מה זה משנה וויקנד או לא וויקנד? אני בחופש

Doctor Evil

New member
אני מקנא בך

נמאס לי מהשמש הזאת! יוצאים בבוקר- שמש. צהריים- שמש. אחרי הצהריים- שמש. ערב- שמש. אז את בטח חושבת- וואי איזה כיף אפשר להשתזף.. אבל לא... חמש דקות בשמש ואת תהיי בין "medium well" ל-"well done". 105-110 מעלות (שזה בסביבות ה-40 צלזיוס)..

sivani

New member
היה לי את הסופ"ש הכי מדהים בעולם

שירן יודעת אבל אסור לי לפרט פה על האירוע שעשה לי את הסופ"ש המדהים הזה,ההורים שלי ביקשו לא לכתוב עליו פה
אבל היה מדהים. פשוט מדהים.

היה לי סופשבוע כיפי במיוחד...

יום שישי בערב יצאתי למסיבה, השתכרתי די הרבה ועשיתי שטויות אבל דעתי עדיין היתה צלולה ולכן לא עשיתי דברים שבנים מסוימים ביקשו ממני לעשות ונתתי להם אצבע משולשת...
המסיבה היתה פצצה השתוללתי רקדתי... היה כזה מדהים עד שגל העייפות שטף אותי והתקשרתי לאבא לבוא לקחת אותי... (זה הקטע שמתחילים להיות עייפים וכבר לא ב"היי"...) וסתם היה קטעים, אמא אמרה שזה לא טוב שאני שותה אבל היא סומכת עליי... (חחח... לא כדאי לך אמא! סתם סתם...) אחר כך חזרתי הביתה, ישנתי... קמתי ביום שבת ב3... לא עשיתי משהו מיוחד, רבצתי מול המחשב כל הלילה... וסיון- אני מקנאה בך מעמקי נשמתי!!!
התכתבתי עם סיונה עד השעות הקטנות של הלילה... (יותר נכון עד 7 בבוקר שלי...) ואז הלכתי לישון וקמתי ב-1 כי יצאתי למסע שופינג לעיר וקניתי חצאית וג'ינס וחולצה שווים ביותר וכל מיני איפורים... (אובססיה... אובססיה...!!!) ורציתי גם את המגפיים אבל נסגרו החנויות (בעעע...! למה סוגרים חנויות ב5 בערב??? וואט דה פאק???) ראיתי גם את חברה שלי (שהלכתי איתה למסיבה) והיא היתה שם עם המון אנשים מהמסיבה וכולם כזה הזכירו לי איך התנהגתי והכל...
אבל אני לא ממש זוכרת את האנשים האלה...
הו וואל... חברה שלי אמרה לי להתכונן כי היא הולכת לעשות לי פדיחות היום ולהזכיר לי איך התנהגתי... מסיבה לא ידועה התחננתי שישימו לי את השיר של ג'יי לו וLL קול J טחחח
אולי בגלל שאני יודעת את המילים ואולי בגלל שהייתי קצת יותר מידי מסטולה...
קמתי מוקדם כי הייתי אתמול ממש עייפה ולא יכולתי לחשוב על להתקלח בלילה אז קמתי והתקלחתי בבוקר... החישוב שעות קצת יצא מפגר ככה שנשארה לי שעה וחצי מיותרת... אז אני על המחשב... (קמתי ב6 וחצי... סיימתי להתקלח ב7 וביצפר מתחיל ב9...) ואני רוצה לישוןןןןןן!!! חם בחוץ נורא! (יששש קיץ!! יששש!!!) וממש כיף אני לא צריכה לסחוב את המעיל הענק שלי יותר... (חכו אני נותנת לקיץ להיות פה ליומיים... שלושה מקסימום!) וזהו...
ביי ביי...

נעמצי

New member
סופ שבוע שלי.......

הלכתי למסיבה שווה ביותר. רקדתי כל הזמן, היה ממש סוף הדרך שמאלה, אבל הייתי צריכה לחזור עד 12. באסה, למה אבא שלי לא מבין את זה שאני רוצה לחזור בשתיים כמו כולם??? כאילו, אני בת 15 וחצי??? בכל מקרה, כריס החזיר אותי ( במונית ) ואיחרנו בעשר דקות ואבא שלי היה
חבל על הזמן, התעצבנתי עליו, מה זאת אשמתי? אני ניסיתי לחזור בזמן. בקיצור רבנו, והיום בבוקר השלמנו---- כי יש לו היום יומולדת. בכל מקרה, בשבת בצהרים כריס בא אלי והלכנו לסרט, ואח"כ אכלתי סלט והוא אכל 4 פיצות!!!!! ואתמול הכנו את הפרויקט שלנו בהסטוריה.

Odish16

New member
תגובעעע

חחחחחח..אני מכירה תקטע של לחזור מוקדם כשכולם חוזרים בבוקר..שאלי את שירן:) אבל אל תתיחסי..זה יעבור להם עוד מעט..חחחח הקיצר..אני רואה שלכולכם היה אחלה סופשבוע..לי אין מה לספר כי סתם אכלתי כל היום והיתי בבית. וכן אכן כן..גמפה יש "קיץ"..זה בא והולך..והנורבגים מתלהבים משמש..כל הפארק מלא אנשים מסטלבתים שם

נעמה...

לא רוצה להעליב, אבל אמרת שאת לא רוצה שייפתחו פה דיונים על אוכל. אז אולי בפעם הבאה לא תספרי לנו מה אכלת וכמה הוא אכל?
כאילו, זה לא שזה ממש משנה את ההודעה, אבל זה לא מוסיף לה.
ביי ביי

kit k@t

New member
lala

ill risk saying that even if u will write it 4 times a month no one will get mad, but oh well. this weekend was our prom, i didnt go. i think shooting myself in the foot would have been more fun. my boyfriedns came here for the weekend + a few days, it was great. we saw the matrix. i thought it was a funny movie, it had no begining, no end, and the middle was preatty stupid. it felt like it was a really long episoce of some tv show. basically it was pintless, but i still had fun. yesterday i was suppose to go flying a bit but it didnt work out, so we drove down to san diego and just walked form a starbucs to a starbucs. they really put them one across of each other, i dont get it. next week my boyfrind will be going to israel for about a wee, what should i ask him to bring me? i already asked for bisli, and bamba i have here.... we went to the store here and he saw they sell bazooka from israel, so we bought it, and i walked around the school giving it to my frinds. they all thought its really cool :) kat

למעלה