היה לי סופשבוע כיפי במיוחד...
יום שישי בערב יצאתי למסיבה, השתכרתי די הרבה ועשיתי שטויות אבל דעתי עדיין היתה צלולה ולכן לא עשיתי דברים שבנים מסוימים ביקשו ממני לעשות ונתתי להם אצבע משולשת...
המסיבה היתה פצצה השתוללתי רקדתי... היה כזה מדהים עד שגל העייפות שטף אותי והתקשרתי לאבא לבוא לקחת אותי... (זה הקטע שמתחילים להיות עייפים וכבר לא ב"היי"...) וסתם היה קטעים, אמא אמרה שזה לא טוב שאני שותה אבל היא סומכת עליי... (חחח... לא כדאי לך אמא! סתם סתם...) אחר כך חזרתי הביתה, ישנתי... קמתי ביום שבת ב3... לא עשיתי משהו מיוחד, רבצתי מול המחשב כל הלילה... וסיון- אני מקנאה בך מעמקי נשמתי!!!
התכתבתי עם סיונה עד השעות הקטנות של הלילה... (יותר נכון עד 7 בבוקר שלי...) ואז הלכתי לישון וקמתי ב-1 כי יצאתי למסע שופינג לעיר וקניתי חצאית וג'ינס וחולצה שווים ביותר וכל מיני איפורים... (אובססיה... אובססיה...!!!) ורציתי גם את המגפיים אבל נסגרו החנויות (בעעע...! למה סוגרים חנויות ב5 בערב??? וואט דה פאק???) ראיתי גם את חברה שלי (שהלכתי איתה למסיבה) והיא היתה שם עם המון אנשים מהמסיבה וכולם כזה הזכירו לי איך התנהגתי והכל...
אבל אני לא ממש זוכרת את האנשים האלה...
הו וואל... חברה שלי אמרה לי להתכונן כי היא הולכת לעשות לי פדיחות היום ולהזכיר לי איך התנהגתי... מסיבה לא ידועה התחננתי שישימו לי את השיר של ג'יי לו וLL קול J טחחח
אולי בגלל שאני יודעת את המילים ואולי בגלל שהייתי קצת יותר מידי מסטולה...
קמתי מוקדם כי הייתי אתמול ממש עייפה ולא יכולתי לחשוב על להתקלח בלילה אז קמתי והתקלחתי בבוקר... החישוב שעות קצת יצא מפגר ככה שנשארה לי שעה וחצי מיותרת... אז אני על המחשב... (קמתי ב6 וחצי... סיימתי להתקלח ב7 וביצפר מתחיל ב9...) ואני רוצה לישוןןןןןן!!! חם בחוץ נורא! (יששש קיץ!! יששש!!!) וממש כיף אני לא צריכה לסחוב את המעיל הענק שלי יותר... (חכו אני נותנת לקיץ להיות פה ליומיים... שלושה מקסימום!) וזהו...
ביי ביי...