המממפ...

cHiKiNoNo

New member
את רוצה להגיד לי ../images/Emo58.gif

שבריי ואמבר {דווין ובט´} עוזבים בעונה ה-4?! הסתדרנו בלי אמבר עונה שלמה {וסבלנו
} אבל בלי בריי?! הוא מעצבן, מעצבן - אבל אין, אין בלעדיו. לא שווה.

**פצצה**

New member
לא...בכלל לא...בערך לא...../images/Emo58.gif

מה שעדי רצתה לומר הוא כזה דבר: בריי לא ישחק בעונה 4! אמבר כן תשחק, אבל היא תשחק רק בהתחלה ובסוף, באצע היא לא תשחק.

הלדין

New member
המממפ...

בריי הוא אידיוט. בעונה הראשונה כאשר הוא היה מסתורין, הוא היה במיטבו. בעונה השנייה, הוא התגלה כמנהיג גרוע. לא ראיתי את העונה השלישית אבל הבנתי שהמפיקים של הסדרה חוו התגלות והחליטו להרוג את בריי.(או לחילופין, השחקן של בריי החליט שהסדרה כבר קטנה עליו והוא צריך יותר זמן ללימודים) לקס הוא אחת הדמויות המורכבות ביותר בסדרה הזו. קשה להחליט אם הוא אדם טוב או אדם רע.(הקטע עם אליס מוכיח שהוא מסוגל להיות טוב-לב)- לקס הוא נבל קלאסי. אבוני, לעומת זאת, היא דמות שכתובה רע. הדמות שלה נודדת בין שני קטבים- פאם פאטאל לבין נערה במצוקה. זוט כנראה הבין במהירות שאם יתמיד להיות בחברתה, היא עוד עשויה למשוך את תשומת הלב ממנו. טאי-סאן היא טפשה. באחד הפרקים של העונה השלישית, השליח רוצה לשלוח אותה ללקס אבל במקום לשלוח אותה ללקס, היא מצטטת לו אמרת שפר והוא מחליט להשאיר אותה. איכשהו, היא החליפה את טרודי כ-"האם הגדולה"(מתאים לה. היא יותר טפשה מטרודי) ובקיצור, הדמות הכי פחות אהובה עליי. צפיתי בשתי העונות הראשונות אבל בעונה השלישית צפיתי לסירוגין בגלל שעת השידור הלא נוחה.

Gloria_Nathan

New member
בקשר לטאי-סאן...

הם עשו טעות נוראית בעונה השניה. כל העונה הראשונה היה קונפליקט ממש טוב בין האם טאי-סאן עושה את מה שהיא עושה מתוך אמונה אמיתית או למען האינטרסים שלה. בעונה השניה לא רק גילנו שהיא עושה הכל בשביל האינטרסים שלה- אבל אחרי זה לא קרה עם זה כלום. אני מרגישה כאילו הם רצו להרחיב את הדמות של טאי-סאן כדי שתתפוס יותר מקום, ואז החליטו שלא- ובמקום להחזיר את הדמות למצב הרקודם שלה פשוט השאירו אותה תקועה שם באמצע. אני דווקא חושבת שאבוני היא אחת הדמויות שכתובות יותר טוב. עצם העובדה שהיא שני הדברים האלה שמצליחים להתחבר בלי להראות דמות קוטבית מדי, כמו טרודי למשל ישר לפני שהיא עזבה, מצביעים על זה שהכותבים עשו עבודה טובה בפיתוח של הדמות שלה.

הלדין

New member
תודה על התגובה

אני תמיד חשבתי על אנגליה שראיתי את הסדרה. ראיתי מספיק סדרות בריטיות כדי לזהות את התפאורה הזו.(העובדה שזה צולם בניו-זילנד אינה משנה זאת.) תמיד רואים שהתסריטאים מתלבטים אם להשתמש בטכנולוגיה שהיא מתקדמת עבור התקופה שלנו- כמו תאי דלק- או בטכנולוגיה מודרנית. כמובן זה היה מעניין אם כלי הרכב יכלו לעוף... מה שמוזר הוא מנין להם שהמגיפה הכתה בכל העולם? הרי בטח מייד לאחר הסימנים הראשונים, הוטל הסגר על המקום.

למעלה