הממממ...

שטוטוז

New member
הממממ...

אולי זה לא נושא כל כך מיני אבל חשבתי בכל מקרה להתייעץ איתכן
יש לי כבר שבוע מישהו חדש,וכבר 3 פעמים שנפגשנו מתוך זה 2 פעמים אנחנו רק מתמזמזים כאילו אין מחר,וזה "נגמר" בכך שאני עושה לו ביד... מה לעשות,אני לא מצליחה לשלוט בעצמי ואני גם נהנית לעשות את זה,ואחרי שאני עושה את זה אני מסתכלת עליו ורואה אותו כאילו הוא הכי יפה בעולם... אבל אחרי יום אני עם ירידה במצב רוח ולא ממש איכפת לי אם אני אראה אותו או לא,ועכשיו אחרי שבוע-בכלל,אני מרגישה כאילו אני יכולה לעבור הלאה. אני טיפוס קצת קשה,ומשתעממת מאוד מהר מאנשים ודברים,אבל לא יודעת,אני רוצה לתת לו צ'אנס ולראות אולי זה יכול להמשיך הלאה מעבר למזמוזים,כי אני גם בתולה ואני ממש לא רוצה לתת את עצמי למישהו שאני לא מרגישה אליו כלום. איך אני יכולה להתגבר על התחושת חוסר עניין הזאת שאני חשה כל הזמן לאחר זמן קצר שאני משיגה את מה שאני רוצה פחות או יותר?ואולי גם,איך אפשר קצת לשמור מרחק מעניין המזמוזים המאסיביים
כדי ליצור יותר עניין...?

ToryMaster

New member
המממ

זה קורה לך עם כולם? במידה וזה רק איתו, הייתי רואה בזה סוג של פעמון אזהרה. מצד שני, את שואלת איך אפשר להתגבר עלעניין המזמוזים האגרסיביים. ובכן, בתור התחלה, רק לידע כללי, אין דבר כזה "לא שולטת בעצמי", זה עניין של דחיית סיפוקים. חשבתם לצאת פעם למקום שיש בו אנשים? ככה שלא תהיו לבד ולא תהיה לכם ברירה, אלא תהיו חייבים לדבר? אולי זה חלק מהעניין. אני באמת מאמינה שאם אתרוצה לתת לזה צ'אנס, אסור לאפשר לקשר הזה להתבסס על סקס, גם לא בתור התחלה ככה.

שטוטוז

New member
אף פעם לא היה לי קשר מסוג כזה

וכן זה קורה לי עם כולם וכל דבר הקטע של השעמום הזה. ונדמה לי שיש כזה דבר לא שולטת בעצמי,זה קורה לאנשים את יודעת....עם כל הקטע שאני בתולה ואני בדרך כלל לא עושה דברים כאלו וכן,אני גם חרמנית... אז כן,נדמה לי שיש כזה דבר לפחות מניסיון אישי שלי עם כמה אנשים. והחלטתי שבקרוב אם אני רוצה לתת לזה צ'אנס אנחנו לא "נצא" למקומות כמו הבית שלו או המכונית שלו.... פשוט אני צריכה ליצור הזדמנויות כאלו שנוכל לדבר כי בטלפון אנחנו יודעים לדבר מצוין והכל,אין שום בעיות.... מה גם,כשאני איתו אני מרגישה שונה,הרבה יותר חזקה ובטוחה בעצמי... אז אני לא יודעת,מצב מבלבל שכזה שאני תקועה בו

ToryMaster

New member
אין דבר כזה

אם אנשים לא שולטים בעצמם, זה או כי יש להם בעיה כלשהי (קחי לדוגמה אנסים, רובם נכים נפשית), או כי הם לא באמת רוצים לשלוט בעצמם מלעשות משהו.

ToryMaster

New member
אגב

אני אשמח לדעת איך זה שאת בתולה גורם לך לא לשלוט בעצמך.

שטוטוז

New member
עזבי...אין לי רצון להסביר את עצמי

למישהי שנותנת לי תשובה כמו שלך

ToryMaster

New member
סליחה?

תשובה כמו שלי? כלומר... כזאת שרוצה לעזור? ממש עצוב, מישהו מנסה לעזור לך, כמה מעצבן. אם לא הייתי נחמדה, היו לי כמה מילים לומר על זה.

שטוטוז

New member
כי את נותנת לי דוגמא

של אנסים... שרק הם לא שולטים בעצמם.. תעשי לי טובה,קורה הרבה פעמים לכל בנאדם בחייו פעמים שהוא לא שולט בעצמו.

ToryMaster

New member
לא

אני מסבירה שאין דבר כזה לא שולט בעצמך, אם אתה באמת רוצה, אתה לא תעשה משהו. אני אישית אגב, לא רואה שום בעיה בזה שאת רוצה לעשות משהו...

גלית35

New member
שטוטוז 2 שאלות לי אליך../images/Emo20.gif

בת כמה את? הוא גורם לך הנאה גם?

יש פה שתי אפשרויות לפחות לניתוח:

א. אפשרות א': קשר שבסיסו במין וזה לא מספיק לך. את צריכה אולי להתאהב על אמת ולא להגיע לסקס כל כך מהר. ב.אפשרות ב': מצד אחד בודקת את המיניות שלך ואת היכולת שלך לשחק בגברים ,יכולת הפיתוי מאוד נמשכת אליו ומצד שני מתקשה לותר על ההגדרה שנתת לעצמך- בתולה חסודה שלא מזדיינת. ובמילים אחרות- ילדה קטנה. חכי עד שתתבגרי ואז תתחילי לעסוק בסקס.בנתיים חפשי לך בחורים חמודים לשחק איתם שש בש.אחרת תמיד תרגישי בחילה כי יש כאן קונפליקט בסיסי בין הדימוי שלך ובים ההתנגות שלך. בחברות.

שטוטוז

New member
תראי...

אני לא רואה את עצמי בכלל כבתולה חסודה,אני רואה את עצמי בתור בתולה כי מה לעשות שעד היום לא הזדיינתי. אני פשוט מאוד מבולבלת מכל הקטע כי הבחור הוא בכלל לא הטעם שלי אבל יש לנו נושא שיחה,ואני כן נהנית איתו. אמרו לי כבר שאני מנתחת יותר מידי את המצב,שצריך לתת לזה לזרום ולא לחשוב יותר מידי על מה שיש או אין בינינו. אבל בואי נגיד ככה ואני לא מתביישת להגיד את זה שפעם ראשונה מישהו נראה שבאמת מתעניין בי ורוצה להיות איתי,הקודמים שהייתי איתם קרה לי את אותו הסיפור,גם השתעממות וגם בסופו של דבר חוסר התעניינות מצידם... אבל ככל שאני מנתחת את העניינים וחושבת עליו אני רואה שאולי אני לא צריכה להיות איתו. ותאמיני לי,שיש לי הרבה בחורים חמודים לשחק איתם שש-בש...
זה ממש לא העניין כאן. אבל כן,אני לא מאוהבת בו בכלל ואני לא יודעת מזה להתאהב....ואיך זה מרגיש ותוך כמה זמן זה קורה. :-\

ToryMaster

New member
זה יכול לקרות תוך שניה

הייתי מצטרפת למי שאמר לך לזרום, ומציעה שוב שתנסו לצאת למקומות שיכריחו אתכם לדבר (מקומות עם אנשים).

נסי

להיות כנה עם עצמך. סביר שבתוכך את יודעת אם זה זה או לא... בכל מקרה, הפרטנר הראשון כדאי שיהיה אדם שאת בוטחת בו, סומכת עליו, מרגישה איתו בנוח. וכמובן גם רוצה אותו

למעלה