הממממ

מיצי007

New member
הממממ

אז ראיתי VH1 והיה מצעד 100 האנשים הסקסיים ביותר ג'וני קיבל 5 וכל הכוכבות פורנו דיברו עליו בהערצה וכמה שהן היו עושות אותו

chompi2

New member
הממ

כמה שהן היו עושות אותו?? לא הבנתי..:/ שכמה הן היו עושות איתו?:/ אני גם ראיתי את זה חלק מזה לא ראיתיי לאיזה מקום הוא הגיע רק ראיתי ג'וני דפ שתי שניות

מזעזע

ביונסה הייתה מקום 1 WTF?! לפחות זכרו את כריס קורנל.... ומה עם הגארי שלי!? ומה עם אדוארד?!?!?!?!? הא מצעד של זונות

Eowyn of Rohan

New member
אנשים פשוט לא בסדר

את גארי לא הכניסו?? בושה. ביונסה מקום ראשון?? היא זונה!
איזה מקום כריס קורנל? יש שידור חוזר?

נדמה לי שכריסי היה 18...

אח כריס הייתי עושה אותו באש ובמים! עם שער ארוך ובלי גם את מייק פאטון לא הכניסו וג'ראד לטו היה איזה מקום 80!!! את קולטת?! הוא שווה זיון פראי באחו ושמו אותו 80! ולא היה גארי
העיקר שאת טום קרוז הדוחה שועלים שמו במקום 10 או משהו.... איכס!

chompi2

New member
:/

כל כך אוהבים אותה?!?! מהה סקסי בזה שיש לה גוף בהמתי ברור שהיא תיכנס למצעד אבל מקום ראשון?

chompi2

New member
כן בלעע

אי אפשר לאמר שהיא לא יפה כי יש לה פרצוף יפה אבל למה מקום ראשון סקסי זה לא יותר גוף חטוב??

לא תמיד אבל היא סתם קוצה

יש לה אף מגעיל והיא סתם שרמוטה כזאת שמוכרת את עצמה כדי שיקנו עוד דיסקים שלה ולמה אומה תורמן לא הייתה ברשימה כוסעמק!?

chompi2

New member
נה?

אולי כי היא יוצאת מפחיד בתמונות :p וככה לא כל הוליודה כמעט עושה?

chompi2

New member
אהה..

היא לא כזאת יפה..... אנג'לינה ג'ולי יפה ופוטוגנית איזה שיחה בלע אני מרגישה לסבית ככה

יש לך משהו נגד לסביות?

קייט וינסלט יפה, היא טבעית, היא לא עשתה ניתוחים פלסטים והיא נגד דיאטות וסטריאוטיפים הוליוודים בגלל זה היא מגניבה.

chompi2

New member
אין לי שום דבר נגד לסביות

אבל ממש לא רק אמרתי שאני מרגישה וזה גורם לי לצמרמורת התחושה הזאתי לא אמרתי שהיא לא יפה אבל הרבה יפות מבלי שום ניתוחים

למעלה