הממממ....

Scorpius

New member
הממממ....

אני מבין שאני נמצא במצב בו אני צריך לשאול שאלות ולגלות עניין. הבנתי גם שחברי הפורום יעזרו לי בשימחה בכל שאלה. אבל אין לי שאלות... כלומר אני לא ממש יודע איך לנסח אותם או מאיפה להתחיל. אז איפה ההתחלה בשבילי? תכנית - מה האופציות שעומדות בפני? מה לגבי סשנים וירטואלים (אולי כשלב ראשון) זה עובד? למרות המודעות הגבוהה מאוד שלי, אני עדיין מאופיין כחסר ביטחון עצמי בדרך כלל... זה לבד נראה לי נוגד לחלוטין את כל רעיון המסטר! ובטח שזה לא משהו שימשוך שפחה. (וכן, אני יודע שעצם זה שאני שואל מספר שאלות סותר את תחילת ההודעה, תזרמו איתי
) ומשהו OFF לחלוטין. שימו לב אלי מהרגע שהגעתי לפורום הזה...מהנקודה שהבנתי מה עושה לי את זה ומה אני רוצה, דרך השלב שהעלתי חלק מהפנטזיה שלי בכתב (כולל החששות) וניסיתי להסביר לכם קצת ממצבי הנוכחי ועד שאלות ותהיות שבטח נשמעות בנאליות לחלוטין שמראות אותי באור דפוק. נראה לי שפה הסוד בפורום שכזה... היכולת שלך להתפתח דרך כתב, על יד אנשים שכמוך. משעשע.

בעיני זה מאד יפה

תשמע, גם האחים רייט לא בדיוק בנו מטוס מהתחלה. קודם הם רק רצו לעוף, אחר כך התחילו לתכנן, איזו צורה תהיה לזה, מה הפרמטרים שיש לקחת בחשבון, מנסים, קצת נופלים, מנקים את האבק ומנסים שוב, נופלים שוב, עד שבסוף עפים. אותו דבר גם כאן. ההתחלה היא משיכה לנושא (הרצון לעוף) אחר כך מתחילים לתכנן. מה צריך לדעת? מה לשאול? איך בכלל מתחילים? ואולי בכלל זה לא יצליח? הכל טבעי ורגיל, רק אל תיכנס לפאניקה מהשאלות ומהסתירות שעולות. הצעה אחת יכולה להיות - כתוב כמה פנטזיות, כן, תגבש לעצמך מעין "סרט" שבו תראה בעיני רוחך איך היית רוצה לראות את הסשן הראשון שלך. כשהפנטזיה תהיה מגובשת בראשך, תתחיל לחפש לך שפחה שתלך איתך על מימוש הפנטזיה הזו. יכול להיות שסשן וירטואלי יכול להיות אימון טוב. יכול להיות שקשר יכול להתחיל בצ'אט ולהמשיך בטלפון, ואחר כך להיפגש ולראות לאן זה הולך. קח בחשבון שיכולות להיות כמה נפילות על התחת, אבל כשאתה כבר עף - אתה בשמיים...

Z o d i a c

New member
אני חושב שהכלל הראשון מבחינתך

הוא לצאת מהעמדה של "וואו, איזה סתימה חסרת חוט שדרה אני" כי אתה לא. גם אני בתחילת דרכי כמאסטר הייתי חסר בטחון, ויודע מה? גם היום, חרף התדמית רבת הפנים שנבנתה לי על ידי אנשים שלא מכירים אותי בטחון עצמי לא היה וגם לא יהיה מנה עיקרית בתפריט האופי שלי. העבדים שלי אהבו אותי בגלל מי שאני, בגלל הרגישות שלי אליהם, ההתחשבות, הדאגה. הכרתי ואף שמעתי על מאסטרים קודמים של שניהם שעשו בהם שמות ונתקעו על הפוזה של "אני שולט אז אני מגניב". מיותר לציין שאותם מאסטרים (או יותר נכון אותו מאסטר) נשאר לבד בסופו של דבר. אני בעד סשנים וירטואלים בשלב הראשון, מניסיון זה מאוד עוזר ומקנה בטחון עצמי לפחות לשלב ההתחלתי.

למעלה