הממממ....

הממממ.... ../images/Emo46.gif

המממ.... אני עצבנית עכשיו בטירוף
אולי תספרו לי מה אתם עושים כשאתם עצבנים ובא לכם לשבור משהו?

*superstar*

New member
ממממ אוקיי..

חדר. חושך. מערכת בפול ווליום. דיסק שאני אוהבת. זה מרגיע את העצבים. איך צורך לשבור דברים

painapple

New member
../images/Emo11.gifאני לא חינוכית.

אבל במקרי חירום לוקחים משהו ולוחצים עליו עם השיניים למוות או לצרוח לתוך כרית נוצות או לנגן עד שהאצבעות שלך לא יוכלו לגעת בכלום.. אני עצבנית, כרגע, ואני חושבת שאני אנסה לנשוך משהו עם השיניים היקרות רצח שלי.

Stillwater

New member
יש כל-כך הרבה דברים

שאת יכולה לעשות עם עצמך: 1. לשבור משהו באמת. 2. ללכת לישון. 3. לשתות כוס תה/שוקו/אלכוהול או כל מה שמרגיע אותך. 4. כדורי הרגעה אם יש ומותר. 5. לצאת לריצה/הליכה בשכונה, או כל פעילות גופנית אחרת. 6. לשמוע מוסיקה בשכיבה. 5. להתקשר למשהוא שאת יודעת שיצחיק וישמח אותך. 6. לעמוד עירומה ברחוב ולצרוח (את זה עוד לא ניסתי, אבל נשמע מעניין). 7. אם יש אז...סקס. 8. לעשות מקלחת/אמבטיה. 9. לגלוש לאתרים מצחיקים באינטרנט. 10. לעשות ריפרש לדף של הפורום בכל 30 שניות!

מיקה86

New member
אני אישית

בוכה שאני עצבנית...אבל זאת אני,אם לא בא לך את לא חייבת.

פשוט שם זין על הכל

יושב על הכורסא בסלון ומדליק טלוויזיה, כמה שיותר צבעים וכמה שפחות אינטיליגנטי. או שמדליק את המערכת ממש עם מוזיקה טובה והלך לישון..מחכה למחר..מחר אחר..

Ez sLeeP

New member
אז ככה..

יש לי את האנשים האלו, היקרים מפז, שמוכנים להקשיב לי בכל עת. כלומר, יש הרבה כאלו. אבל רק מעטים באמת יכולים לעזור. יש את זאתי עם הפרופורציות הכי בריאות של החיים, וכמעט תמיד מצליחה לשפר את מצב רוחי. אז ברגעי דיכאון מתקשרים למורי. ושומעים "Let it be". ואוכלים משהו. בעצם עדיף לא לאכול. כן. זה עוזר. ברגעי עצבים? יש מישהו/י אחרת. אני צריך לחשוב מי. אמבטיה עוזרת. ועברי. הרבה עברי. סיגריה. לא חינוכי, אבל זה עוזר. מעין מסכת פולחנים שכזו. ואם שום דבר לא עוזר, פשוט הולכים לישון. בדר"כ בבוקר מתנערים מהכל.

למעלה