הממממ הממ...

Sunchy

New member
הממממ הממ...../images/Emo40.gif

גם אני מצטרפת לקבוצת התמיכה הזאת...חח סתם
אני לא ממש מעריצה את המומינים.. הערצתי וזאת הייתה נוסטלגיה עד מלפני שנה בערך שהחלטתי לראות את זה...וזה לא בהתנשאות אבל- הם מטומטמים! וזה קצת הרס לי את הזיכרון ילדות הנחמד מהם אבל לא נורא זה עבר ואני מעריכה תסדרה שוב<?!?>.....בכל מקרה, רק שתדעו שכתבתי מכתב פרידה לקראת החורף לסנופקין על הגשר שלו והוא לא חזר אלי!!! איזה לא נחמד...אם תראו אותו תמסרו לא שהוא אנוכיסט!!! טוב, סיימתי.. וכן אני יודעת שאני צריכה טיפול דחופי...
=)

shvils

New member
שלומלום לך

הכי חשוב שיש לך הערכה לסדרה שוב. ובקשר למכתב... יש שמועות ברחוב שהייתה תקלה ענקית במערכת הדואר ונעלמו המוני מכתבים שמיועדים לכל מיני ילדים מסנופקין. אף אחד לא יודע את פשר התקלה והיא גם לא תחת חקירה. אומרים שהמוסד עשה את זה למען בטחון לאומי והממשלה מנסה לטייח את זה. כשתמצאי מישהוא טוב לטיפול הפסיכיאטרי שלך... תשלחי לי את המספר שלו :)

raz the 1

New member
לי נראה שהדוור מעמק המומינים

מעורב.. אגב.. הוא גם דמות בסדרה ורואים אותו לא מעט פרקים... צריך לערוך עליו דיון !!!

Sun Dun

New member
יהו**הי

אל דאגה (?!).. הסדרה או לפכות ההתמכרות אלייה ממכרת התמכרות נעימה **

Sunchy

New member
../images/Emo12.gif

ככה המצב העגום שלי מצחיק אותך? נראה אותך כותב מכתב לאליל שלך בגיל 16 שאתה עוד תמים <מממ..?!?!?> וככה סנופקין מזלזל בך!.. הא!
טוב דיי התחרפנתי! אז..אתה מכיר איזה מישהו טוב שיכול לטפל בי?...

clean grunge

New member
|יבחוש| במקרה אני מכיר!!!...

אני לומדת פסיכולוגיה סוציולוגיה..זה יכול לעזור?!...

Sunchy

New member
יה כן!!!

אז...המממ..אז...יה יש לי כ"כ הרבה בעיות שאני לא יודעת מאיפה להתחיל!!! ממממ...אולי מהעובדה שחוויתי תקופה בה סגדתי לסנופקין?... ואולי מהסטיה הקטנה שהייתה לי שהייתי קטנה כשהייתי אוספת ראשנים?.. או אולי מהמזוכיזם החלקי שלי ??? מממ להמשיך?.....

clean grunge

New member
|יבחוש|היייייייייי!!!...

גמני אספתי ראשנים!!!..וגם צרצרים..צפרדעים.לטאות..וכו'...

Sunchy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

גמאני אספתי צרצרים
חשבתי שזה יותר מדי לפגישה הראשונה... P: המממ לטאות וצפרדעים עדיין לא יצא לי..מה שכן יצא לי כמעט לדרוך על לטאות\ חרדונים משהו כמו 5 פעמים <כן אני יודעת -איך אני עושה את זה?!?!?> בכל מקרה... אני חושבת שגם אתה צריך טיפול חחח

Sunchy

New member
מממ..../images/Emo187.gif

אז אני אמורה להיות מטופלת ע"י בנאדם חסר אונים...הממממ אוקיי הולך !!!
אה ו...מה הקטע של היבחוש? מה זה יבחוש? טעימים? גמאני רוצה יבחושים!!!

clean grunge

New member
|יבחוש|לאלאלאאל..יבחוש לא למאכל!!!

זה סיפור עצוב על יבחושי היתוש שנרצח ע"י מחברת אכזרית ונמרח על כולה..אז החלטתי להנציח את זיכרו בכל שירשור..פעם היה סמיילי שלו בתפוז..עכשיו תפוזונה רצחו אותו שנית והעלימו את הסמיילי!!!אז אני מנציח אותו בדרך זו...

Sunchy

New member
../images/Emo7.gif סיפור קורע לב..

יהי זכרו ברוך .... לא נורא..בטח הם מציקים לאלוהים עם עקיצות וריחות תפוזים... דר"א לא ציינת פרט נורא חשוב- איזה מחברת זאת הייתה?? אתה גורם לי לעשות הכללה ולחשוב שכל מחברת היא רוצחת יבחושים!!! חוצמזה שאם זאת הייתה מחברת אזרחות אז יכול להיות שמת מתוך שיעמום ואז המחברת התעצבנה ומרחה אותו!!...

Sunchy

New member
גודמט!

בחיים לא חשבתי שמחברת ספירלה עם פרחים יכולה להיות כ"כ אכזרית!!! מעכשיו אני לא קונה יותר ספירלה עם פרחים! תאמת, התחלתי לחשוד בה כשנמלה נכנסה מתחתיה ולא חזרה אף פעם...
!!

clean grunge

New member
|יבחוש|צריך להיזהר מאלו התמימים!!!

הפרחים זה רק בשביל ההסוואה!.. סיפור אמיתי: פעם אחת הלכתי בחצר ביתי הקט ופתאום נטקלתי במשהו ונפלתי בום טרח על האדמה..הסתכלתי למטה וראיתי שסוודר עם פסים וורודים נתפס ברגלי.. ילדים יקרים..שלא תתנו לפסים הוורודים להטעות אותכם!!!...

Sunchy

New member
בני בליעל !

מממ...פעם אחת צילמתי לתומי <בוידאו> וכמעט שיחון מוזר אכל את חברה שלי...ואז צעקתי "גל נאכלת בשידור חיי" ואז הוא נבהל ועזב אותה... מקסנה: עצים לא אוהבים להצטלם! הא! סיפור מרתק, אה?

למעלה