הממממ... בעייתי קשה

הממממ... בעייתי קשה

אוקיי... אני מדריך כבר שנתיים וחצי אני צמוד למאמן שלי ממש משעה 3 בצהריים עד 10 בלילה... רק הדרכה ואימונים... זה ממש "מחבל" לי בלימודים... חשבתי להפסיק עם זה... עם ההדרכה! האם כדאי... אחרי שכל כך הרבה זמן אני עוסק בזה זה בערך הסיפור!

Zeev Foux

New member
הדרכה

מספר שאלות: 1. אמרת שזה מחבל לך בלימודים - האם הכוונה ללימודי אומנויות לחימה או ללימודים כלליים? 2. האם אפשר פשוט להפחית את הקצב? לנסות למצא את האיזון (הדינמי) הנכון? 3. מה יש לך "להפסיד" אם אתה מפסיק להדריך? ברמת היחסים עם המאמן וברמת האימון וההתקדמות שלך או שמא גם ברמת ההכנסה החודשית. אבל גם תשובות אתה מבקש אז, ממה שאני חש - אני הייתי מנסה להתאים את חיי למסגרת הנדירה בה מתאפשר לי ללמוד וללמד שש שעות ביום - כל יום!. זה הרי לא יוכל להמשך שנים רבות (אלא אם תהפוך למקצוען וזו תהיה פרנסתך ומשען ביתך). במידה וזה לא אפשרי - להפחית אולי אך לא הייתי רוצה להפסיק. אבל אתה יודע מה? גם אם תפסיק שום דבר לא ייקרה, פשוט תלמד כמה דברים חדשים על עצמך....

תשובות...

1. כן זה מחבל לי בלימודים כללי... של בית ספר וכו´... ההמ... ללימודי אומנויות לחימה זה גם מועיל... וגם לא מועיל..יין יאנג... מצד אחד אני מדריך וזה ממש טוב ואני לומד את כל הבסיס כמו שצריך.. אבל... כשאני מגיע לאימון שלי... (ברר....) כבר פשוט אין לי כח! 2. מה זאת אומרת איזון דינאמי? כאילו להפחית בשעות?! 3. הממ... אוקיי... אני יפסיד הרבה... זה בינתיים לא פוגע בהכנסה החודשית שלי כי בדיוק סיימתי סטא´ז... אולי זה כן מה שאני רוצה לעשות בעתיד... אני לא יודע.. ! אני לא רוצה להפסיק את ההדרכה... כי זה משהו שאני מאוד אוהב ומאוד מעריך וזה ממש כיף לי להדריך... ושהתלמידים אוהבים אותי ולראות אותם גדלים וכו´...! אבל! צריך ללמוד... אני לא רוצה להשלים את הבגרויות שלי אחרי צבא שזה כבר נורא קשה... לפי ששמעתי אם מישהו פה יודע על לימודים אחרי צבא, הוא יודע כמה זה קשה... :( בתודה, אלירן

Lagrangian

New member
לארגן שגרה נוחה

גם לי יש נטיה לקחת על עצמי יותר מדי - לפעמים אני מצליח למצוא איזשהו איזון לתקופות קצרות ולפעמים פשוט האיזון נכפה עלי בקונמפנסציה - כלומר, אני פשוט נהיה חולה או חסר אנרגיה. כפי הנראה, זה לא מצב מומלץ להגיע אליו - אתה לא יכול פשוט להקטין את התדירות? גם אם לא תהיה עם המאמן שלך כל יום מ 15:00 עד 22:00 תוכל להשתפר וגם להתאמן לבד - העקרון הוא למצוא שגרה נוחה בה יש לך מספיק זמן לאחרים ומספיק זמן לעצמך..

למעלה