הממממ אז......

sansap

New member
הממממ אז......

בזמן האחרון הרבה לא מגיבים פה בפורום! זה עצוב!! :( אז...אני אשאל אתכם כמה שאלות... 1.מהו המאכל האהוב עליך? 2.מהו המשקה האהוב עליך? 3.באיזה צבע הגרביים שלך?:) 4.באיזה צבע התחתונים שלך?;) 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? 6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? 7.סדרה אהובה! יאלה תענוו :)

דלמטית

New member
מממ.. אז...

איפה התשובות שלך לכל השאלות האלו? הא? אע? אה ???? 1.מהו המאכל האהוב עליך? הכלללללללללללללל בעיקר בשר (שווארמה יאמי יאמי) 2.מהו המשקה האהוב עליך? קוקה קולה :) 3.באיזה צבע הגרביים שלך? פסים צבעוניות כאלו (שונאת את אלו שיש תא כזה לכל אצבע.. בעע) 4.באיזה צבע התחתונים שלך? :X 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? פיפי
6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? במשטרה7.סדרה אהובה! פעם- נשואים פלוס, היום סמולוויל ומרחק נגיעה סדרה מדהימה

sansap

New member
צודקת :*)

1.מהו המאכל האהוב עליך? חומוס עם מלפפון חמוץ:) 2.מהו המשקה האהוב עליך? מיץ ענבים 3.באיזה צבע הגרביים שלך?:)עם פסים בגוונים של צהוב אדום וכתום :) 4.באיזה צבע התחתונים שלך?;) לבן :) 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? שירותים:p 6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? מממ הייתי אומרת מד"א.. עכשיו כשאני חושבת על זה..היה נחמד:) 7.סדרה אהובה! השיר שלנו!! אבל לצערי אין לי יס..אז אני לא כל כך יכולה לראות את הסדרה:(

אני אני אני

1.מהו המאכל האהוב עליך? אמממ.. בורקסים! 2.מהו המשקה האהוב עליך? מנגו:) ענבים:) 3.באיזה צבע הגרביים שלך?:) לבן סקסי! 4.באיזה צבע התחתונים שלך?;) אפור! 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? מתלבש. 6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? עם תושבי הצפון בבית שמש. 7.סדרה אהובה! אמממ.. אין יותר מדיי זמן לטלויזיה, אבל נראה לי השבט.

שבשבת007

New member
שבשבת 007 לשלטון!

1.מהו המאכל האהוב עליך? שוקולד זה תמיד טוב :) 2.מהו המשקה האהוב עליך? מיץ ענבים ירוקים זה מגניב 3.באיזה צבע הגרביים שלך?:) שחור 4.באיזה צבע התחתונים שלך?;) לבן עם חתול אדום :) 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? הולכת לשירותים 6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? עם הרב שמעון !!!!!!!!!!!!!!!! 7.סדרה אהובה! סינפלד!

SweetFlower

New member
אני :) ../images/Emo189.gif

1.מהו המאכל האהוב עליך?-סוגי מרקים למיניהם.....ואורז. 2.מהו המשקה האהוב עליך?-המממ...פאנטה שוקטה (?) (ואם לא זה אז ספרייט) 3.באיזה צבע הגרביים שלך?:) פסים-שחור לבן....כרגע ברחתי מהכלא.. 4.באיזה צבע התחתונים שלך?;) כחול... 5.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר? הולכת לשירותים. >< 6.מהו המבצע/מקום התנדבות בו הכי נהנת? הנטיעות של השנה בט"ו בשבט D: 7.סדרה אהובה-אין על סמולוויל!!!

למעלה