המממממ מה אתם אומרים על זה
א אוריקס New member 30/6/04 #3 הורדתי את ה 2005 (עכשיו אני מדבר על C#). ואני יודע שאני קצת חורג מהסטנדרט, אבל אני רוצה ככה: public class x{ }ולא ככה: public class x { }כל פעם שאני מריץ, הוא משנה לי את זה ככה שזה יהיה כמו בדוגמא השנייה. יש אפשרות להגיד לו לא לעשות את זה
הורדתי את ה 2005 (עכשיו אני מדבר על C#). ואני יודע שאני קצת חורג מהסטנדרט, אבל אני רוצה ככה: public class x{ }ולא ככה: public class x { }כל פעם שאני מריץ, הוא משנה לי את זה ככה שזה יהיה כמו בדוגמא השנייה. יש אפשרות להגיד לו לא לעשות את זה
A adam222 New member 30/6/04 #4 תשאל, אם תראה שהוא מהנהן במסכו תדע שאפשר אם לא, אז זה כמו לדבר לקיר...
א אוריקס New member 30/6/04 #5 כמו תמיד עובד בשיטה המלוכלכת ../images/Emo3.gif הלכתי ל Options, הורדתי מלא אפשרויות וזה ביטל את זה. עכשיו נשאר לי לגלות איזו אפשרות היא זאת שמשפיעה...
כמו תמיד עובד בשיטה המלוכלכת ../images/Emo3.gif הלכתי ל Options, הורדתי מלא אפשרויות וזה ביטל את זה. עכשיו נשאר לי לגלות איזו אפשרות היא זאת שמשפיעה...
A adam222 New member 30/6/04 #6 ...לך תדע מה דפקת עכשיו...../images/Emo3.gif כמו ctrl+R חותך שורות קוד, שלא תהיה גלילה רוחבית... מזעזע מי יישתמש בזה?
...לך תדע מה דפקת עכשיו...../images/Emo3.gif כמו ctrl+R חותך שורות קוד, שלא תהיה גלילה רוחבית... מזעזע מי יישתמש בזה?