המממממ..הלו?

Odish16

New member
המממממ..הלו?

אנשים! מה קורה איתכם?? איך עבר יומכם?? מה עוד? בעעעע..ספרו מה שבא לכם בשרשור הזה..יאללה! לדרך.......

canadit

New member
אוקיי!!!!

היה לי היום מיבחן באפייה!!! היה קשה משהו כמו מאה שאלות חלק נכון או לא נכון חלק אמריקאי והשאר שאלות פתוחות!! לא עניתי על תשע שאלות.... נשארו לי עכשיו עוד שתי מבחנים!!!!

חחח באפייה?!?!?

איזה מגניב אבל פחח הייתי נכשלת בטוח. גרועה במטבח וכל מה שקשור אליו. עוד מעט אני הולכת לקניון עם קלי ואנה ללאנץ' ולקנות קצת בגדיםת אח"כ בערב אנחנו הולכות לדין, חבר של אנה, יבואו אליו עוד כל מיני חברים וגם בן יהיה שם עם בן דוד שלו מניו-זילנד, ג'ונתן. הוא הגיע לניו-יורק לביקור, הוא כזה חמוד, הוא היה בטיול בישראל שנה שעברה למשך שבועיים והוא התחיל להגיד לי כמה דברים בעברית וזה כזה קורע עם המבטא שלו. אז זהו, הולך להיות לי יום נחמד נראה לי. אהה חחח היום בבוקר שמעתי שני אנשים מדברים ברחוב בעברית, הם היו ככה בני 21-22 כנראה בטיול המסורתי שאחרי צבא, אז הם התחילו לדבר עליי על איך שאני נראת וכל החרא הזה בעברית כי הם היו בטוחים שאף אחד לא מבין, אז איך אמר לשני "כמה אתה נותן לה, מ-1 עד 10?" ואז לא שמעתי יותר. אז בסוף הסתובבתי אליהם ושאלתי אותם "נו אז מה הציון הסופי שלי?" והם היו בשוק!! אז אותו אחד שאל את השני "מה, היא מדברת עברית כאילו??" ואני כזה "כאילו..." זה היה מה זה קורע איך הם התייבשו. אחח הישראלים האלה, קרועים.

תיקונים:

"איך אמר לשני"- אחד אמר לשני ולפעמים אני כותבת 'ת' במקום , כי כבר התרגלתי לכתוב באנגלית. סורי.

canadit

New member
הראתם להם אהה..../images/Emo13.gif

וכן אפייה זה נשמע מגוחך אבל זה ככה וגם ככה לא יהייה לי ציון מזהיר במבחן הזה חצי מהמבחן לא ידעתי!!!

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אם לי היה מבחן באפיה הייתי נכשלת בטוח- אפילו עוגת ביסקוויטים אני לא יודעת להכין. אני יודעת להכין סלט וחביתה. בזה מסתכם הענין.

canadit

New member
גם אני לא יודעת איך להכין...

עוגת ביסקוויטים. כאילו כל הסמסטר אפינו עוגות כל מיני עוגיות פאי ואני עדיין לא יודעת להכין שום דבר
רק בשבוע האחרון היא נתנה לנו את החומר וזה מעצבן כי שום דבר לא נכנס לי לראש..... אבל לדעתי אני אעבור אני מקווה

CosmikDebris

New member
No More School!!!

אז אתמול הלכנו לברוקלין חצי מהכיתה, וכולם שתו קצת ורק אני וחבר שלי השתכרנו. היה נחמד... למרות שכביכול עשית כמה דברים.. אמ... לא טובים. חופש!!!

draedalus

New member
:)

יוו...איזה כייף היה לי היום!!!!! עשיתי את הפירסינג!!!וזה כל כך כאב לי... הוא ממש יפה:) אני אצלם אותו ואשים תמונה וירד לי כל כך הרבה דם...זה היה יפה.. אחר"כ הסתובבתי עם חברה שלי בדיזינגוף סנטר והלכתי לתומר וקניתי לה חולצה ליום הולדת ואז קניתי לעצמי סיכות לתיק ממש נחמדות... עכשיו ממש כואב לי ואני שמחה:) מחר אני אשביץ בביצפר:) וכולם יקנו ... ואחותי ממש מקנאה ואימא שלי לא כעסה ואני כל כך שמחה:)

MissUnKnown

New member
______

אמממ אצלי... היה יום רגיל בביצפר... חרתי הביתה... קראתי בספר על הכתות שלי הלכתי למקחת... לקחו את מיטה שלי יצאתי מהבית לכיוון תחנת האוטובוס... שמה הוא חיכה לי שניה אחרי זה עלינו על האוטובוס... בתקווה להגיע ולראות את מטריקס אבל לא הלוקנוע דפוק אז ראינו משהו אחר... אחרי זה הסתובבנו והניווטתי אותנו לחוף הים למרות שלא הייתי שמה בחיים... התובבנו דיברנו ידה ידה ידה ידה התנשקנו ידה ידה ידה אוטובוס חזרה הבית... הוא ליבא אותי לבית :) ועכשיו אני פה.. היה כייף

למעלה