הממם :

smady by

New member
פייי 7? יפה יפה...

אמממ הבגרות הלכה מוזר...
אין לי מושג אם טעיתי או צקדתי, וגם לא היה ליכוח להשאר ולברר... חחח אני רק שמחה שזה מאחורי.. (חבל- פעם ממש אהבתי כימיה, ואפילו הייתי הכי טובה בזה.. אבל השנה לא היה לי זין ללמוד..)

McBlack

New member
יה, עכשיו אני שוב לחוצה מזה

שאיזה זקן שמן/נרקומן נימפומן בודק לי עכשיו את המבחן במקום המורה החמודה שלי
תחשבי על זה, יש להם 16 דקות לבדוק בחינה, זה בלתי נתפס לפעמים

McBlack

New member
your tears../images/Emo26.gif

תיקון... בבית השני אתה לא אמור לשאול את הנמענת כל שורה... אתה אמור לעשות פיסוק בסוף כל שורה: פסיק, סימ"ש, כלום, סימ"ש, משמע: should I take your hand now, after confessing my obsessions? could someone so perfect ever understand the wishes of someone as simple as me? הפיזמון באמת מקסים
ושאר השיר טוב, לפי מה ששמתי לב בינתיים:) התוכן גורם לי לרצות לקחת אותה ולנער אותה הרבה הרבה שתתעורר ותבין על הקבר של איזה איש מגניב היא תצטרך לבכות

metjust

New member
מאיפה את מכירה אותי בדיוק? :)

אולי אני רוצח ירוק עם עור שומני?

McBlack

New member
אני דווקא דמיינתי אותך עם עור של

פנינה רוזנב(ו)רג

McBlack

New member
אז נזכרתי בעוד משהו שמאד הפריע לי..

הפאנץ' טוב אבל השורה לא מתמזגת טוב עם שאר השיר בגלל מחסור בחריזה. אם כבר החלטת על מבנה חריזה קבוע, תישאר נאמן לו, בנאדם.
אל תחנוק אותי בבקשה

metjust

New member
../images/Emo45.gif צודקת... אני פשוט סיימתי אותם

לא טוב, הם שירים שנתקעו באמצע..

McBlack

New member
לי הם דווקא נשמעים די גמורים.

הפאנץ' בהם טוב. סופי כזה
ואגב, זה המסר ה-2005 שלי

אהבתי את השיר האחרון. ../images/Emo13.gif

אני מכירה את התחושה הזאת כל כך... הכי אהבתי את השורה הזאת: as sharp as knife my eyes pierce through, היא נחמדה כזאתי.
יש לך כמה דימויים טובים מאוד, אבל גם כמה שלא ממש אהבתי. תעבוד קצת על החרוזים שיראו יותר טיבעיים ופחות נוקשים. אבל בסך הכל יש לך כישרון.
תפתח אותו, פרקטיס מייקס פרפקט.

McBlack

New member
freak../images/Emo26.gif

החריזה בין כל שתי שורות טובה יותר מבשירים הקודמים כמעט בכל השורות (חוץ מהשורה האחרונה בפיזמון האחרון שנשמעת תקועה מדי (מצטערת
) והשורותיים האחרונות, שהחריזה בהן הורסת. בלאק-וייק זה לא חרוז, יקירי, למרות שעל הדף זה נראה ככה
) למרות שהיא (החריזה) מבלבלת בגלל שבבית ה-1 זאת חריזה של A-A-B-B ואז A-A-A-A, יא לא עקבי שכמוך. את התוכן של הקודם אהבתי יותר, זה יותר ניו-מטאליסטי מהקודם, אבל גם זה טוב. קצת פחות, אבל עדיין טוב. הוא לגמרי לא קקה. לא זוכרת עוד הערות/הארות בינתיים
כתיבה טובה. המשך כך

metjust

New member
../images/Emo45.gif תודה לכולם על התגובות

ולך במיוחד על התגובות הענייניות, תזכירי לי איך קוראים לך? :)

Musta Susi

New member
יפה כתבת../images/Emo11.gif

כבר חשבת על איזשהו לחן? והחרוזים לא ממש מפריעים לי כאמור. תחשוב על שירי מטאל שאף שורה בהם לא מתחרזת כמו למשל Opeth (החומר השגרתי בד"כ)

למעלה