הממלצה היומית שלי

the band member

New member
אני שונא מתנשאים!!!!!!

אני ממש לא מתיחס ברצינות להודעות מהסוג המשתחצן שחושב שהוא יודע הכל וכולם מטומטמים!!!!!

ברור

שמע, בשבוע-שבועיים הקרובים אשתדל רק להזהיר ולהבהיר על מה הבלאגן. אחר כך אמחק וזהו. אני רוצה לתת לפחות צ´אנס לאנשים שמדובר בהם, הם עוד עשויים לשנות את דרכם. אין ספק, דעתי נחושה בנושא. נושאים דומים כמו כתיב שגוי בצורה עקבית ומחפירה גורמים לי לבחילה ומסכנים את חיי המקלדת שלי, אך עם זה אין לי מה לעשות כבר. אולי יום אחד יגיע איזה בודק איות אוטומטי לפורומים, ואז כולנו ננשום עמוק ונתרווח על כורסתנו בנחת.

the band member

New member
אני לא בהכרח חסר ניסיון...

אני עוד מעט בן 17 ואני לומד נושם וחי (תדגיש את החי) מוסיקה כבר 9 שנים. אני לא יודע איזה ניסיון יש לך (אני משער שיש לך ניסיון לפי ההתנשאות), אבל אי אפשר להגיד שאני חסר ניסיון. כמובן שהביקורת שלי היתה די שטחית, הרי שמעתי את האלבום רק פעמיים, והדגשתי שאני אחזור עם עוד פרטים לאחר מספר שמיעות נוספות. קניתי את האלבום רק לפני יומיים, ומהפעמים ששמעתי אותו זו כרגע דעתי עליו, הרי באלבומים אחרים של JT הכל הרבה יותר שונה. את AQUALUNG למשל, לקח לי משהו כמו 20 שמיעות כדי להבין את חלקו ולכבד אותו מספיק. דרך אגב (אני בטוח שיש כאלו שיסכימו איתי) יש בפורום הרבה מאוד שאוהבים לזרוק הערה צינית (בד"כ מתנשאת) שלפעמים די מיותרת, מזלזלת. אם אתם רוצים להעיר על משהו שמציק לכם (הרמה של הפורום) יש דרכים אחרות מלבד הציניות והזלזול! זה לפעמים די מעליב, וזה לפי דעתי דבר שמוריד מרמתו של הפורם! לילה טוב!

the band member

New member
אני קורא ספרים

וגר באילת

זה לא העניין

שמע, אתה פשוט שוכח שאתה כותב בפורום, ושאתה לא נפגש פנים מול פנים עם מי שקורא את הודעותיך. כל מאפיין של שיחה "אמיתית" נעלם עד שהוא מגיע לכאן, ונשאר רק המלל, ואפילו בלי אינטונציה. נשאר לך טקסט. אותיות יבשות, שמהן מישהו אמור להבין משהו. הודעות כגון "קינג קרימזון שולתים" הן חסרות משמעות כאן. אולי (ואני מדגיש --אולי--) זה היה עובר במציאות המוצקה (אותי זה מעצבן גם שם, אפילו הרבה יותר). אך כאן זה לא. אף אחד לא רואה אותך מתלהב, לא רואים את הבעת הפנים שלך, את שפת הגוף שלך ואת תנועות הידיים שלך, ואף אחד לא שומע את קולך הנלהב והעליז כשאתה מבשר משהו כמו "קינג קרימזון שולתים". כל מה שאפשר להבין מזה, אלא אם אני טיפש גמור, זה שמדובר בטמבל שאין לו מה לומר - וגם את זה הוא לא יודע לאיית נכון. זה, במושגים של אינטרנט, נקרא זבל. פסולת, רפש, בררה. אין לזה שום מקום כאן. בעיני לא היה לזה מקום אי פעם ברשת, ובכלל. זו לא-תרבות של לא-דעות והיא מתפתחת בדיוק בלא-פורומים. זה, לפחות שואף להיות, כן פורום. מה לעשות, ואנשים מבקרים כאן. וכשהם מבקרים, הם גם לפעמים מבקרים אנשים אחרים. לא כל ביקורת היא התנשאות, וזו טעות מצדך לפרש אותה כך. לי עדיין לא יצא לראות מישהו שמאשים מישהו אחר בהתנשאות, כשהוא אינו סובל מדימוי עצמי נמוך. אנשים לפעמים נמצאים בהיכון רק כדי להאשים מישהו - אה! מתנשא. זה כיף, זה מזרים את האנדרנלין, זו תעסוקה ברמה מסוימת ואם אתה מצליח, אתה גם מנפח לעצמך קצת את האגו. תועלת לזולת - זה לא מביא. מותר לאנשים לבקר אותך, ומותר לך לבקר את הביקורת שלהם. רק תשתדל לוודא שיש משמעות מאחורי המילים. מה לעזאזל אמור מישהו שמבקר בפורום לעשות עם חתכת אינפורמציה שמסתכמת בעובדה ש-אתה- חושב ש´Thick As A Brick´ הוא אלבום מגניב? למה שמישהו יטרח להתחבר לאינטרנט בשביל הודעה כזו, או אפילו בשביל מיליון כאלה? למה אנשים מבלבלים בין זה ובין -מידע-? מוזר לי. ויותר מזה - אני מתכוון למחוק את הדברים האלה. פורומים רבים באינטרנט דוגלים במדיניות כזו. אני לא חושב שמדובר במשמעת יתרה, אני לא חושב שהדבר גורם לריחוק וניכור. אני מאמין שכל מה שזה עושה זה לטהר את הפורום מחרא.

סנוב

New member
עם כל הכבוד לעבודתך

ולדעותיך ואני לא ציני, אבל שגיאות באמת לא מעידות על שום דבר, פרט לכך שהן שגיאות. זה יכול להעיד על דיסלקציה, דיסגרפיה, שפת אם שונה ועל עוד כמה וכמה סיבות. זה כמעט אף פעם לא מעיד על טיפשות, אם בכלל. תתרווח בכורסה מהתוכן, עדיף.

הממלצה היומית שלי

היום אני שומע בלי סוף את האלבום thick as a brick של jethro tull אלבום מקסים ואחד מאבני הפינה של הרוק המתקדם כמו כן ניתן להשיג אותו בקובץ אחד ב -kazaa פרט אחרון כנסו לצאט

the band member

New member
אז אני ***(המילה האחרונה שכתבת)?

בוקר טוב! איו לי בעיה לקבל הערות, להפך. ברוב המקרים ההערות מועילות, אבל אני חושב שאפשר לבקר בצורה יותר אנושית. גם אני טועה, אחרי הכל, ואני שמח לקבל על כך תגובות וביקורות, אבל דרך ציניות (אולי לא מתנשאת, אבל בטון מזלזל...), אני לא חושב שזו הדרך. לאנשים כאן יש הרבה מכנה משותף, וחבל לאבד אותו על ויכוחים ברמה רדודה!

אתה לא חרא

זה לא העניין. זה לא קטע אישי, אני לא מכיר אותך. העניין הוא שמדובר בתופעה מוכרת וותיקה ברשת, שקיימת שנים רבות, אני יכול לשער שעוד מאז שקמה תקשורת מקוונת (בטח מאז ה-BBSים). לכן הגיוני שהתגובות תהיינה קרות יותר ויותר, וציניות היא כבר אלמנט מתבקש. כשהתופעה לא נעלמת אחרי שנים, למה אתה מצפה? ותגובה גם למגיב הנוסף - אני בספק אם יתפתח דיון רציני מ"קינג קרימזון שולתים". כאן זה לא קרה, ואם זה קרה פעם אחת בפוקס - לא חשוב. זה לא העניין. זה קטע אסתטי, זה פשוט מכוער. דיון רציני אפשר ועדיף שינוהל באופן מכובד ולא מתלהם. יש כאן את כל האמצעים לכך, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה. ואני באמת לא מבין מדוע אנשים מתעקשים על הנושא הזה. אתם באמת רוצים לזרוק את הפורום הזה לעזאזל? שייעלם לו בין שאר הפורומים כמו גרגר חול? אני לא מוצא צידוק לקיומו אם תשעים אחוז מהחומר בו יהיה רדוד כמו בדוגמה. אני לא מוצא צידוק לקיומי כמנהל פורום במצב כזה.

shay or eli

New member
אריק, תלמד להבליג

הודעות כאלה לא צריך למחוק, יכול להתפתח מהם דיון רציני (התגובות אולי יהיו מעניינות). ואם לא יהיו תגובות, ההודעה פשוט תרד ולא ייגרם שום נזק. שירשורים כמו זה הרבה יותר מעיקים על הפורום. כל מקרה לגופו, תמחק רק כשחייבים.

טוב, הגענו לגבול

בעיני הודעות רדודות מעיקות יותר על הפורום משירשורים שדנים במהותן. גם השירשורים האלו יעלמו, כמובן, ברגע שאפסיק לתת להודעות האלו צ´אנס, זאת אומרת - בעוד כשבוע וחצי, משהו כזה...?

the band member

New member
אלבום אדיר!

קניתי אותו, את BENEFIT ואת A PASSION PLAY לפני יומיים. THICK AS A BRICK אלבום גאוני, ומאוד מורכב.

כפי שציינתי

אני מבקש שלא תפרסמו כאן הודעות כאלו. מצדי תמליצו עד מחר, אבל תכתבו קצת יותר, תצדיקו את עצם קיום ההמלצה שלכם בפורום. ההודעה הזו בשבילי היא כמו יריקה לכיווני. אין בה שום דבר מעניין, וכל מה שהיא עשויה לעשות זה לגרום לי לשים לב שמי שפרסם אותה קיים. מיותר, לא רצוי כאן.

the band member

New member
כבקשתך!

THICK AS A BRICK הוא אלבום מעולה מכיוון שהמלודיות שלו משתנות ללא הרף, עם הרבה גורמי הפתעה די מקפיצים. כמובן שנגינת החליל הוירטואוזית של אנדרסון, הקלידים של אבאן, נגינת הבס של המונד, הגיטרה של באר והתיפוף האדיר של באנקר הופכים את THICK לאחד האלבומים הוירטואוזים ביותר ששמעתי. אני לא שמעתי מספיק את האלבום, אך אחזור עם עוד סיבות בעוד כמה שמיעות...

תגובה לכל הגאוניים שבפורום

נכון שהייתי צריך לפרט על האלבום (מחר אני אפרט על אלבום אחר אני מבטיח) בקשר לכל המבקרים אין ספק שמה שמפריע לכם זה לא הדיסק עצמו אלא התגובות שכל אחד נותן כאן מנסיון שלי (בעיקר בגלל הלהקה שאני מנגן בה) לכל אחד יש מאה דעות לכל דבר הכי קטן תעשו לעצמכם טובה תפסיקו לזלזל בתגובות כי בסך הכל כולנו אוהבים את המוסיקה דבר אחרון אני פתוח להצעות בקשר ללהקות שאני לא מכיר

בחור צעיר...

תראה, אתה לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה. כשאתה כותב ביקורת או המלצה השתדל לעשות זאת בהרחבה ובאופן ענייני ולא סתם לזרוק שמות לאוויר, כך גם תוכל לעורר עניין וגירוי מוסיקלי בריא בקרב יושבי הפורום. אבל אם רצית שנדע שאתה מנגן בלהקה זה גם בסדר
אף אחד פה לא מזלזל מתוך רשעות, מתוך ציניות- אולי. אבל הביקורת היא בונה, מה שצריך לעשות זה ללמוד, להפנים ולהפעיל קצת שיקול דעת ומחשבה עצמית. זהו.

pinky_unna

New member
אז הנה אני ימליץ:

Jethro Tull - Thick As A Brick הוא אלבום שזכה להצלחה רבה כאשר יצא בשנת 1974 ונחשב לדעת רבים כאלבומם הטוב ביותר של להקת ג´טרו טול אלבום זה איננו מכיל שירים כי אם יצירה ארוכה שחולקה לשתי רצועות (כיוון שבמקור נפרשת היצירה על שני צדדיו של תקליט-ויניל) מדובר באלבום קונספט לפיו ילד גאון בן 8 - ג´רלד בוסטוק שמו (שהוא כמובן פרי דמיונו של מנהיג הלהקה - איאן אנדרסון) חיבר את היצירה על-מנת לבטא את השקפותיו על נושאים פוליטיים וחברתיים באנגליה של אותה התקופה למעשה זוהי לא יותר מאשר אמירה צינית ומלאת הומור איאן אנדרסון (תרשו לי שניה להלל את שמו: הבחור פשוט גאון!) טען יותר מפעם אחת שאין צורך לייחס חשיבות גבוהה לתוכן הדברים כיוון שמדובר בעיקר בבדיחה כמו שכבר נאמר זהו אלבום חזק ומורכב (אני לא מפחד להשתמש בהגדרה "מורכב") מבחינה מוזיקלית נראה כאן שילוב מאוד מעניין של רוק ומוזיקה קלאסית אני מוצא את האלבום הזה כ"כבד להאזנה" (מה שלא גורע מאיכותו כמובן) ולא הייתי ממליץ למי שמעוניין להכיר את הלהקה לפנות אליו בתחילה לילה טוב אלעד

למעלה