המלצת תכנה

nisimmisim

New member
המלצת תכנה

שלום אני מבקש עצתכם, בהתלבטות בין רמ-ניהול לבין חיסולית.הרבה רואי חשבון אמרו לי שרמניהול יותר טובה ומקצועית מצד שני- שמעתי שבחיסולית מוכנים להוריד את המחיר ממש נמוך... ובכלל, איזה תוכנות נוספות מומלצות להנהח"ש והפקת חשבוניות (אולי יש תכנה שלא שמעתי)? תודה מראש.

mstern

New member
בלי לעשות פרסומת

אני פשוט אספר לך במה אני משתמש ותאמין לי שאני מכיר את כל התוכנות, אז תבין לבד... רמניהול חלונות שקלולית דוס חשבשבת דוס לקטנים ובינוניים חשבשבת חלונות לגדולים שרוני דוס חיש קל (להוצאת חשבוניות) אגב, אני מבין שגם רמניהול יורדים במחיר יפה יפה.

nisimmisim

New member
דילמה

עכשיו אני בבעיה. אני לא מכיר לא את רמניהול ולא את חיסולית. נראה לי שהשיקולים שלי צריכים להיות בעיקר השירות והאמינות של התכנות. אשמח לשמוע מניסיונכם ... לגבי חשבשבת אני מכיר את הדוס, אז זה כנראה מה שאני אקח.

netzertal

New member
חיסולית / רמניהול

לי יש ניסיון גם עם רמניהול (חלונות) וגם עם חיסולית (חלונות ודוס). שתי התוכנות טובות, אמינות והשירות שלהם טוב. פורום זה הוא לא המקום לפרוט מדוייק של היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן (ויש לא מעט...). אתה מוזמן ליצור עמי קשר במסרים לפרוט במידה ותרצה.

טלסקופ

New member
תרשה לי....

אתה מוזמן לחפש את הודעותי לגבי אחת מתוכנות החלונות שהזכרת (מדובר בתוכנה מפורסמת מאוד). פשוט תוכנה גרועה! לא אמינה (מבצעת חישובים שגויים), נתקעת, ולא פשוטה להפעלה. ממליץ בחום להזהר (עם זאת איני מכיר את ביצועיה של המתחרה בגרסת חלונות). באופן כללי, עם כל האבסורד, נראה לי כי לא מומלץ לעבור לתוכנות החלונות מבלי שהתעורר צורך מיוחד, ולו רק מפני שהתוכנות, כנראה, טרם סיימו את תקופת ההרצה.

netzertal

New member
בהחלט מרשה ../images/Emo13.gif

אם הבנתי נכון לגבי התוכנה אז יש בהחלט הרבה צדק בדבריך אך אינני חושב שזה המקום לבקורות שליליות (ולכן המלצתי לו לפנות אלי במסרים). אני אישית מצאתי 2 טעויות קריטיות שהיו בתוכנה בדו"חות 2003 (ו"חטפתי על הראש" מהלקוח על ה"טעות" שלי בחישוב המס...) ומסיבות נוספות חזרתי השנה לבית התוכנה הקודם. אין ספק שיש יותר אפשרויות בתוכנות החלונות אך תוכנות הדוס אמינות יותר ופשוטות יותר להפעלה.

למעלה