המלצת סרטים

המלצת סרטים

בשישי בערב בייס 1 ישודר "העולם על פי דאנקן"- אחד הסרטים היפים שראיתי בשנים האחרונות (הוא חדש- יצא לפני חצי שנה בערך). דרמת התבגרות מרגשת ונוגעת שממש יוצאים ממנה בהרגשה טובה, מה שלא קורה לי הרבה בסרטים. יש שם התמודדויות לא פשוטות אבל גם רגעים אמיתיים ומרגשים.

בקולנוע- "אשמת הכוכבים", על שני מתבגרים חולי סרטן שמתאהבים. סרט לא קל אבל מאד נהניתי, משחק מצוין ואמיתי ונוגע בנושאים לא פשוטים.
"אפס ביחסי אנוש" יוצא מחר ואני מתכננת לראות
"מנותקים"- גם המליצו לי ורוצה לצפות.

"שף"- ראיתי והשתעממתי למוות.

יש עוד?

גם אני ממליצה על העולם על פי דנקן

הלכנו לראות בקולנוע בעקבות המלצה פה בפורום ואכן זה סרט מקסים ורגיש

דה נטו

New member
אשמת הכוכבים

סרט טוב אבל מבאס? יש לנו זוג כרטיסי vip שתוקפם פג בקרוב וכל הסרטים שם הם בסגנון רובוטריקים וג'אמפ 22
מתלבטת בין אשמת הכוכבים לבין סיפור האהבה של מיסטר מורגן (שניהם לא הסגנון שהייתי בוחרת לו לא היו לי הכרטיסים) הם היחידים שאני עוד מסוגלת לעכל, אבל לא בא לי לצאת בדכאון (או לחילופין בתחושה שבזבזתי את זמני לריק)

פרמלה

New member
מקריאת הספר מחד וצפייה בטריילר של "מורגן"

מאידך, אני אישית הייתי בוחרת ב"מורגן".

לטעמי הספר נוטה לכיון מסחטת רגשות לבני הנעורים והדמויות שבו מתנהלות בצורה לא סבירה ולא משכנעת. בדרך כלל המעבר למדיום הקולנועי אינו מיטיב עם ספרים, ואחרי ביקורת שקראתי על הסרט, נראה לי שגם כאן קרה אותו דבר, וזה עוד כשהבסיס לתסריט, הספר, אינו טוב בפני עצמו (לטעמי כמובן).

ב"מורגן" יש לך את מייקל קיין הנפלא ועלילה טובה, לפחות לפי הטריילר,

אותי לא ביאס (ספויילר קטן בפנים)

לא אגלה את הסוף כמובן, אבל כשהוא מתחיל אפשר פחות או יותר להבין איך מסתיים.
הוא עצוב מעצם העיסוק בנושא, אבל אותי אישית כן ריגש.
אגב- מתחברת שניה למה שפרמלה כתבה, היו באמת בקהל המון תיכוניסטיות מצחקקות, שכל נשיקה (שלא לדבר על סקס!) גרמה להן לצחקק במבוכה ולשחרר "אאאוווווו" מוזר לחלל האולם.
מניחה שב-VIP יש פחות תיכוניסטים.

מורגן נראה לי משמים קצת מהקריאה עליו, אבל לא צפיתי.

1אילת2

New member
בתי צפתה השבוע באשמת הכוכבים ומאוד נהנתה.

קראה את הספר לפני ואחרי.
אבל טוענת שבבית הקלונוע ישבו חבורות של נערות בוכיות בגילאי 10-16.
אז, לשיקולך.

rnavina

New member
מחר יוצא סרט ישראלי מעולה- אפס ביחסי אנוש

של טליה לביא. ראיתי סרט קצר שלה ואת הקדימון לסרט וגם קראתי ביקורות מצוינות.

מועדון הלקוחות של דאלאס....

סרט מדהים!!!

מתיו מקוניהו שיחק מדהים.....

סרט לא קל, מעורר השראה על איך אדם אחד יכול להביא לשינוי ולעזור למליונים...מבלי שהתכוון לכך בהתחלה...

למעלה