המלצת כרטיסי קול....

dcrazy

New member
המלצת כרטיסי קול....

מישהו מכיר או יודע מידע על כרטיס קול של YAMAHA GO46 ? שיתן המלצות כדאי לא כדאי, מה הבעיות שלו אם יש בכלל......

dcrazy

New member
בנוסף עוד שאלה על מקלדת שליטה...

מכירים את זאת? E-MU XBoard 25 אפשר לראות גם בקישור, מה אתם אומרים? שווה לא שווה הערות\הארות וכו' אשמח לתגובה כי אני מתכוון לקנות עכשיו גם כרטיס קול וגם מקלדת שליטה וגם מוניטורים אני בדרך לבניית אולפן ביתי קטן וצנוע, אני מנסה ליצור בעיקר מוזיקה אלקטורנית, מה שאני מראה לכם מתאים או לא? בלי קשר אשמח לקבל עוד המלצות שלכם מה כדאי לקנות בנוסף..... תודה רבה מראש לכל העוזרים.... :)

dcrazy

New member
עוד משהו...

הכרטיס קול הזה מתחבר בFIREWIRE זה אומר שאני צריך גם חיבור כזה במחשב? כי אם כן אז אין לי כזה.... יש לך אז כרטיס קול אחר להמליץ לי עליו שמתחבר בצורה אחרת? ושיהיה טוב, תקציב של 2000-2500.....

Mike A

New member
כמה דברים

מה בעצם אתה צריך מכרטיס הקול שלך? בוחרים כרטיס קול לפי הפיצ'רים שלו, ולא לפי הצבא שצבעו אותו. אתה הולך לחבר אליו כלים? כמה כניסות אתה צריך? כמה יציאות? אתה צריך משהו פנימי או חיצוני? כל אלה דברים שאתה צריך לשאול את עצמך. יכול לחסוך לך כאב ראש וכסף. כן, אתה צריך חיבור firewire במחשב. בקשר למוניטורים, תעשה לעצמך טובה ואל תקנה behringer או esi או samson או m-audio.

dcrazy

New member
אז כמה דברים....

אני לא חושב שאני מחבר יותר מידי דברים אם בכלל..... כרגע אין לי כלים חיצונים, רק מקלדת שליטה כרגע ואולי גיטרה בקרוב או משהו כזה, אבל לא כלים אחרים, בגלל שאני רק מתחיל ואני עדין לומד את כל הנוסע, אתה יכול אולי לתת לי דוגמאות לדברים שאפשר לחבר ו\או צריך, כי אולי יש משהו שאני צריך ואני פשוט לא יודע עליו, בנוסף להכל אני כמו שאמרתי רק מתחיל ואני מנסה בעיקר ליצור מוזיקה אלקטרונית ואני עובד עם קיובייס.... יותר מזה אני לא יודע מה להגיד לך.... אבל ממש תודה על העזרה....

dcrazy

New member
עוד משהו..

אני צריך גם כרטיס קול שתהיה לו כניסה RCA כי יש לי פטיפון כזה ישן עם שני חיבורים אדום לבן, ואני רוצה לערוך מחדש גם את כל התקליטים, לאיכות טובה בהרבה, ונראה לי עדיף לעשות את זה דרך הכריס קול לא? תקן אותי אם אני טועה ובגלל זה אני צריך כרטיס קול עם חיבור כזה....

HeavenlyB

New member
תיקון

יש להבדיל בין סוג המחבר לסוג החיבור. החיבור יכול להיות אותו דבר, רק בשימוש מחברים שונים. לעומת זאת, מחבר זהה, לא תמיד אומר שהחיבור מתאים. RCA לא אומר שתוכל לחבר את הפטיפון, וגם אם כן, לא אומר שתקבל איכות טובה. הסיבה היא שפטיפון דורש הגברה מיוחדת, ולכן יש צורך בחיבור מתאים phono שאמנם משתמש בחיבורי RCA, אבל לא רומק שכל כרטיס עם חיבור RCA יתאים. חפש כרטיסים עם חיבור Phono, או מצא מגבר מתאים שיתחבר בין כרטיס הקול לפטיפון.

dcrazy

New member
בסדר...

תודה רבה התשובות עזרו לי מאוד, אבל יש אולי עוד תשובות לכל הדברים ששאלתי או המלצות או כל דבר?

למעלה