המלצת השבוע..

skarlet ohara

New member
המלצת השבוע..

טוב זאת לא בדיוק המלצה אלא אי המלצה... אני מאד!! לא ממליצה על קניית החול "חיתולי". אין לי משהו נגד החברה... החול עצמו, הוא חול חצץ כזה, שהחיסרון המאד מאד גדול שלו הוא זה שהוא לא מתגבש. את הקקי אוספים כשהוא מתייבש, ונגד השתן אין מה לעשות, הוא פשוט מרטיב את החול והחול לא 'תופס' אותו בתוכו. אני לא ממליצה, נכון שהרבה פה משתמשים בחול קריסטלי שזה אחלה, פשוט לחלק הוא קצת יקר, אבל חיתולי, למרות שהוא זול, הוא ממש לא יעיל.כרגע אני ממליצה על חול שנקא 9LIVES, לא יודעת כמה הוא עולה, הוא בא בקופסא של 3.6 ק"ג, ואני מאד מרוצה ממנו... למי שהתכוון לקנות בקרוב חול, מקווה שהמידע מועיל.

mikonww

New member
אוקי רעיון

לא בטוח שזה יעבוד אבל אולי שווה בדיקה. יש לי כנרים ועוד סוגים של ציפורים שאני משתמש במצה של סידנית, האמת שהיא סופגת דיי טוב וגם רייח נחמד יש לה. אולי אני הנסה את זה, יש רק בעייה אחת או שתים לדעתי- 1- החול הזה יחסית קטן/דק 2- קצת מואבק מה אתם חושבים שווה בדיקה ? אני רק עוד הציין שקילו ממנו עולה בין3 ל4 ש"ח

Lovable Stray

New member
לא ממליצה שום דבר שיש בו אבק

החול הזול והלא מתגבש מייצר דיי הרבה אבק וגם החול של הציפורים, ממה ששמעתי זה דיי מזיק לחמוסים ועדיף להשתמש בחול כמה שפחות מאובק

למעלה