המלצת השבוע - Ver 5.3

Ihavenonick

New member
המלצת השבוע - Ver 5.3

והשבוע יש משהו חדש ונחמד להתחיל בו את השנה- בדיחה! קראתם נכון. בדיחה
כללים- 1) בדיחה אחת בלבד!!! (הבנת את זה עדן?) 2) לא משנה כמה היא ארוכה. היא יכולה להיות משפט אחד או אפילו סיפור קצר... או פחות מזה
3) מותר לשתמש בכל שפה שרוצים. ישנן בדיחות מוצלחות מאוד בשפות אחרות, הגיע הזמן שנשמע קצת. ובשביל הקטע, אם אתם שמים בדיחה משפה אחרת, תנסו לתרגם אותה גם לעברית. והדבר הכי חשוב... 4) בלי בדיחות על ערסים. זה מקרה עצוב ואני מקווה שכולכם יודעים עד כמה הם מסכנים ושצריך לגאול אותם מייסוריהם

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifXDDDDDDD

אבלאבל..T_Tלמה רק אחת? אני לא טובה באחדים !!>< טובטוב הנה בדיחה שכתבו אותה בול על הרס"ר שלי!! רס"ר: "חייל! חייל!!!" חייל: "כן, מה?" רס"ר: "חייל, אתה רואה את הכביש? אחרי הכביש יש גדר. אחרי הגדר, יש שדה. בשדה, יש גבעה. על הגבעה, יש עץ. ליד העץ, יש מכונית. מתחת למכונית, יש שקית של במבה. זה מפריע בעין, תרים אותה."

Guid

New member
XDDDDDDDD

ענק~ D: מזל שלא היה לנו רס``ר בבסיס...

Reyoga

New member
כמה לוחמי סאיאה לוקח להבריג מנורה?

אחד. אבל לוקח לו שמונה פרקים...

Guid

New member
שמונה עשרה, התכוונת! P:

אוף, אין לי בדיחה...

A K I R A

New member
יש לי אחת D:

חייל בטירונות מסתובב ברחבי הבסיס ובכל פעם שרואה נייר, הוא מתכופף ומרים אותו. המפקדים שחשבו שהוא מטורף, שולחים אותו לקב"ן. כשנכנס החייל לקב"ן הוא ממשיך במנהגו ואוסף כל נייר שעל השולחן. הקב"ן רואה את מעשי החייל ורושם לו מייד פתק עליו כתוב: "פרופיל 21, שחרור מיידי". החייל לוקח את הפתק ואומר: "או... סוף סוף... מצאתי את הנייר שחיפשתי..." =]

אני מכירה אותו דבר רק

שכל הזמן החייל אמר איפה איפה איפה איפה? חח ממש צחקתי פעם ראשונה ששמעתי :)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאתה לא חייב להישאר פהXP

אם לא נאה לך לצחוק על נארוטו המתוק והיפה שלי...!

De-Panther

New member
אבל אני כן צוחק עליו, וגם ממנו../images/Emo3.gif הוא אחלה...

דמות תאכלס תהיתי אם לכתוב עדן במקום נארוטו, סתם כדי לעצבן אותך

למעלה