המלצת השבוע - ההמשך

Ihavenonick

New member
המלצת השבוע - ההמשך

ושוב חזרתם לפינתנו - על מה אתם ממליצים?? והנושא של השבוע הוא...... סדרת קומדיה!!! חוקים- 1) צריך להמליץ על סדרה אחת בלבד. 2) צריך סדרת live action. כלומר לא אנימציה. (בובות זה בסדר, אבל בינינו, אתם חולים
סתם) 3) צריך לציין איזו עונה הכי אהבתם ולמה. 4) אין סדרה בלי ציטוט טוב שלה. עליכם לצטט מהסדרה משהו טוב (כולם צריכים לצחוק
) אפשר כמה ציטוטים שרוצים. אוקיי, תהנו

Guid

New member
``איך פגשתי את אמא``!! ^___^

סדרת קומדיה, לא אנימציה. סדרת חיים כזאת, בלי שום דבר בדיוני או דמיוני. הכי אהבתי את העונה השנייה, פשוט כי היא הייתה הרבה יותר מצחיקה מהראשונה והשלישית~ /tapuzforum/images/emo41.gifציטוט: Every time you want to call her, you will come to me, and i will punch you in the face. לא אחד ה-ציטוטים, אבל היחיד שחשבתי שיש סיכוי שמי שלא ראה את הסדרה יצחק ממנו... שבוע הבא עונה רביעית! D:

¥otamsh

New member
...

אני לא אוהב כ"כ שהם משווים את עצמם לחברים, סיינפלד וכולם אוהבים את ריימונד... מ-מ-ש, הם היו רוצים XD

Guid

New member
אתה די צודק. מצד שני-

זה הז`אנר, מה לעשות? XD קשה לעשות סדרה שתהיה שונה משאר הסדרות בז`אנר של ``סדרות חיי יומיום``...

Guid

New member
האהא! *צחוק ניצחון פראי*

Too late, agent LGMTK! אתה יכול להוסיף תמונה~ /tapuzforum/images/emo6.gif

A K I R A

New member
../images/Emo45.gif אחלה סדרה

ואני חושבת שאני זוכרת את הקטע של הציטוט =]

Guid

New member
הו כן, סלאפגיבינג! XDDDDDDDDD

הסטירה השלישית נמתחה על פרק שלם, שלדעתי הוא הפרק הכי מצחיק בסדרה! XD

lgmtk

New member
5, מה שלוש? הכי מצחיק זה הסטירה בחג ההודיה

שהוא כמעט שבר את השולחן

¥otamsh

New member
מלקולם באמצע!!

אני בטוח שהרבה שמעו על הסדרה, אבל לא הרבה צופים בה... אולי כי הם חושבים "אה, סתם עוד סדרה". אם כך - אז לא...!! אני רוצה לציין שזו אחת הסדרות הגאוניות שיצא לי לראות בחיי. (ואני רואה הרבה טלויזיה. המון. ובמיוחד קומדיות!) כל הדמויות שם הזויות ומופרעות לחלוטין, כי רק שם תראו מישהו שנרדם בשמש ונשרף כולו בתחילת הפרק ואז כל הפרק עוסק בלהשיל את עצמו בחתיכה אחת (ובסוף זה נשאב לתוך שואב אבק XD), או מישהי שמתשתגעת ומתחילה לדבר עם חזירים שהיא יצרה מקופסאות אקונומיקה! לאנשים עם חוש הומור מגניב ביותר! עדיין לא יצא לי לראות את כל העונות. נאמר לי שהראשונות חלשות יותר, אני ראיתי את 3,4,5 וחלק מ6 (אני עובד על זה עכשיו!) וכרגע עד כמה שאני זוכר 4 פשוט הייתה יותר מצחיקה, אבל זו לא באמת סדרה שאפשר להשוות בה, כי יש גאונות בכל פרק! להביא ציטוט יהיה קשה, זה לא סיטקום רגיל כמו חברים ששומעים אנשים צוחקים בקהל ומחיאות כפיים, ואין "פאנצ'ים" מיוחדים שמצחיקים- ההומור נובע מהדמויות המופרעות והעלילה ההזויה. דווקא אתמול יצא לי לקרוא כמה ציטוטים נחמדים, אבל לא נראה לי שזה יצחיק מישהו בלי להכיר, אבל הנה משהו שהצחיק אותי בפרק שראיתי היום (במהלך ויכוח סוער ודרמטי): Hal: You've got to accept that some people can do things you can't. Heart surgeons, rocket scientists, that lady at the mall that carves your name in to a grain of rice. Lois: How does she do that? Hal: No one knows!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבואו נודה...

אריזה משפחתית צער גידול בנות ליזי מקגוויר! אני אהבתי ותמיד אוהב ^^ D:::::::: אופס, עברתי על החוקים ^^"

Guid

New member
עבריינית! /tapuzforum/images/emo3.gif

אריזה משפחתית... נוסטלגי~ D:

למעלה