המלצת היום

psychodoodle

New member
ככה עושים ?

אמרנו פעם בלי Name Dropping וכאלו וכיוצא בזאת וכו'
.מכייון שאני מכיר קצת את רובין ,אז אתן קצת פרטים וגם קליפים למתענינים . ROBIN TROWER הוא גיטריסט בריטי מצוין שנכנס בתחילת שנות השבעים לנישה שהשאיר אחריו האדמו"ר ג'ימי הנדריקס זצ"ל . הוא מתחיל את פעילותו המוסיקלית כבר ב 1959 ,כשהוא מקים את ההרכב The Paramounts עם כמה חברים. ההרכב הנ"ל מתעסק בעיקר בגרסאות כיסוי ל R&B (כמו ריי צ'ארלס וג'יימס בראון למשל) .בשנת 1967 הוא מצטרף ללהקת Procol Harum, המפורסמת יותר דווקא כהרכב מבוסס קלידים ( פסנתר ואורגן בפרונט) איתם הוא ממשיך עד ל 1971 ואז פורש מההרכב עם ההכרה שהוא לא יגיע למיצוי עצמי כגיטריסט בהרכב הנ"ל . בשנת 1973 יוצא האלבום הראשון של ה Power trio שלו שנקרא פשוט על שמו . האלבום השני Bridge Of Sighs נכנס לעשרת הגדולים של מצעד מכירות האלבומים בארה"ב ב 1974 (וכך עוד כמה מאלבומי ההמשך ) .אלבום ההופעה שלו שאת תמונתו הצגת ,הוא הכי מומלץ מטעמי למתענינים והוקלט בהופעות אצטדיון ענקיות בשבדיה של 1975 . הנה כמה קליפים למתענינים : כאן ב 1980 וכאן מ 1974 ומשהו הרבה יותר חדש (כל הקטעים מופעים באלבום ההופעה המדובר ) .

melancholy man

New member
Robin Trower- Live!

האמת, כששמעתי את האלבום הזה פעם ראשונה הייתי צריך להפוך כמה פעמים בשביל להבין שאכן מדובר על אותו בחור מפרוקול הארום, הארום היו להקה עם קלידים כל ךכ דומיננטיים שקשה ממש להבחיר טראור שם, אבל כאן הוא מתגלה במלוא הדרו, לא סתם הטריו שלו היה אחד מהרכבי ההופעות הכי מצליחים של הסבנטיס, היה שם הכל, היכולת ביצוע, התשוקה, האנרגיה וכן, גם הסולאים הבילתי נגמרים, אבל אצל טראור זה משום מה עובד. אם לד זפלין, דיפ פרפל ושאר ענקי הסבנטיס עושים לכם את זה, זה בדיוק האלבום הכי טוב שאין לכם.

bibi50

New member
בהופעות אצטדיון ענקיות בשבדיה

של 1975 ??? דווקא הופעה זו הוקלטה באולם הקונצרטים שבמרכז שטוקהולם שבו מעניקים את פרס נובל מדי שנה. ועבדכם הנאמן נכח בהופעה זו באותו התאריך !!! הלכתי להופעה אחרי שקראתי עליו כממשיך דרכו של הנדריקס. הופעה טובה אלא שלא אהבתי את קולו של הבסיסט... יצא דיוידי חדש של רובין שמקבל המון תשבחות, למי שאוהב את רובין

AeroTom

New member
אחלה אלבום לייב ../images/Emo45.gif

חברים הביאו לי את התקליט במתנה ביום-הולדת האחרון (יחד עם תקליטים נוספים) וממש נהנתי ממנו. זהו בהחלט מאלבומי הלייב או אלבומי הגיטרות מהיותר טובים שיש. כדאי להכיר.

E R E Z V

New member
ממש פצצות לגבות האלבום הזה

ותודה על הסקירה הקצרה ומאירת העיינים dood

למעלה