המלצת היום !!!!

gixer

New member
המלצת היום !!!!

מכיוון שלי לא סיפרו אני מרגיש צורך עז להעביר את המסר הלאה שלא יהיו עוד תמימים כמוני שיעשו את הטעות שאני עשיתי . אני מיד מגיע לנושא אל , אני חוזר אל תעלו מורכבים עם סקניה !!!!!!!!!! מי שיש לו בעיות לב שלא יחשוב על זה אפילו ומי שמחפש טרמפ למפגש או לאן שלא יהיה מומלץ בחום לנסוע עם כרובי (תודה כרובי ) או עם anaref (תודה גם לך ) יום טוב לכולכם .

כRובי

New member
../images/Emo51.gif לgixer ולסקנייה אפשר רק

לומר... "אמרתי לך !"

chargol_moshbat

New member
לכרובי (לגבי המק)

לקריאה בלבד-נטסקייפ 6.1. קריאה והכנסת מלל מועט-icab.בחירת שפה-arabic (iso-8859-6

chargol_moshbat

New member
לכרובי (לגבי המק)

לקריאה בלבד-נטסקייפ 6.1. קריאה והכנסת מלל מועט-icab.בחירת שפה-arabic (iso-8859-6

יש פתרון אחר..... לבעיה הזו בדיוק

תוריד מהגובה שלך...בכלל מהגודל הפיסי... שיער בהיר יותר... חיוך משגע ומתיקות שופעת...זוג ציצקע´ס... מבנה נשי... אהההה, כן, שנה את שמך לשריתי.... אז...ורק אז תזכה להרכבה "נורמלית" מהסקניה. לא עשיתי זאת, ואיני מתכוון לעשות זאת. בתור פחדן ידוע, שמעתי חרושת שמועות עמוקה מדי בכדי שלא תהיה נכונה.... שהסקניה מרכיב... הוא רוכב כאילו לבדו, וזה כשלעצמו.... ממממ.... איך לומר ?... מפחיד לצפיה !!! אז...ראו הוזהרתם !!!
השדון

Great Blue

New member
לא יודע למה אבל זה דווקא מפתה אותי

לבקש מתי שהוא טרמפ מסקניה MAN...

TheJoCKeR

New member
מכמה ווילי´ס סבלת? ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אצלי אחרי אחד הוא למד. זה היה על ה DR וכמעט עפתי איתו ביחד (הרמתי את הרגליים עד לידים שלו!)
הג´וקר.

סקניה

New member
שקרן עלוב....

פחדן,מוג-לב... אני מכחיש בתוקף!מכפישים את שמי!מקיזים את דמי!!לא היה ולא נברא!! הוריאטור (ג´יקסר המיקסר) אחז בי בכתפיים,אז פשוט פמפמתי את הגז כאילו אני מתכוון "לתת פתיחה"..אבל מה שקרה היה סתם משיכת הילוך איטית לסל"ד גבוה שמשמיע הרבה רעש, ומזה הוריאטור נבהל....אגב,גם לכרובי היתה את אותה חוויה בדיוק.שום ווילי,ס או פתיחות מרשימות.רק הרבה רעש. ו....מיקסר:תמים,אתה כבר מזמן לא!!

gixer

New member
אל תחשבו שסקניה דובר אמת !!!

אז קודם כל , נכון היה הרבה רעש אבל היו גם פתיחות מאוד מהירות וגלגל קדמי ללא מגע באספלט . אני אמנם שפן גדול כשאני יושב מאחור אבל לאור ההודעות של השדון וכרובי אני יודע שצדקתי . ובקיצור לא לעלות עם סקניה על האופנוע אם לא חייבים !!!!!!!!

קוליVFR

New member
אותי לא מרכיבים. נקודה. ! ../images/Emo6.gif

לא סקניה ולא אחותי... או שאני רוכב...או שאני לא עולה על הדו"ג. תקראו לזה פחדן, תקראו לזה איך שבא לכם.. התגובות של כולנו שונות, הרכיבה של כולנו שונה פחד אלוהים!

אני חושבת שהרוכבים הם עם של פחדנים

אני עדיין מחכה לסיבוב קולי באיילון .. עדיין חטפתי את מחלת הפחד של הרוכבים בילבי

קוליVFR

New member
בילבולית....בהזדמנות ראשונה!

ואכן כן... אני אדבר איתך עוד כמה חודשים נראה כמה תהיי גיבורה אז
כמה שרוכבים פחות - מפחדים פחות. ולגבי הסיבוב באיילון.... אולי בחמישי הזה?

מיצו

New member
נו בילבי, אחרי מה שהיה לנו ביחד איך

את יכולה עוד לחשוש מפני איזה 9 קטן וירוק? מילא, אם היה עם נהג נורמלי, אבל עם אחד כזה? ממה יש לפחד? (עושה את עצמו מיצו תמים ומושך בכתפיו) רק תגידו שיש קליינטים ואני משאיר את ה- ONESEAT בבית...

אין כמו האוטובוס של מיצו ...

אתה אחד מהגורמים לחוסר פחד שלי בהרכבות .. אני אפילו יורדת מהאופנוע עם חיוך דבילי .. בילבי

SENDA

New member
אני בכיף מתנדב לנסוע איתך

למעשה אני אפילו ישתח מאוד אם תהיה לי את ההזדמנות. הרי אם אני לא ינהג על האופנוע החזק בארץ לפחות להיות מורכב לא? בברכה ניב

למעלה