המלצתכן ודעתכן (-:

נוי1258

New member
המלצתכן ודעתכן (-:

היי בנות מקסימות
אני חדשה כאן (-:
אני בת 36.5 עברתי 13 סבבים של IVF כושלים . התחלנו בעקבות בעיית זרע. עם הזמן ולקראת הטיפול ה -8 , דעתן של הפרופסורים שאליהם הלכתי , טענו שהביציות כנראה לא טובות. ביצעתי AMH לפני כ 4 חודשים , התוצאה יצאה נמוכה 0.74 ומשם די התחלתי לחשוב על הרעיון שאצטרך ללכת על תרומת ביצית.
אני ובעלי מאוד מאוד כמהים וחולמים על ילדים, ואני רוצה ללכת על זה באופן הכי שמח ושלם כי זה יהיה התינוק/ות שלי (- :
רציתי לקבל את הצעתכן , כרגע אני מטופלת אצל פרופ' מאוד טוב ,
איך זה עובד התהליך ארוך/קצר ? האם מומלץ תרומה בארץ ? בחו"ל יותר מהר התהליך ומומלץ יותר ? אם זה בחו"ל מומלץ לנסוע לשם לבצע החזרה ?
המון תודה למגיבות

ברוכה הבאה!

כיף לשמוע דרך המילים את הגישה איתה את מגיעה לכאן!

כמו שכתבתי לזו שלפניך, בשלב ראשון וכדי לקבל מידע בסיסי - מומלץ להתחיל בקריאת המדריך למתחילה והקובץ המשווה בין המסלולים.
לגבי השאלות הנוספות שהעלית - תרומה בארץ (כלומר, כזו שהנתרמת בה היא ישראלית) היא זולה משמעותית - 10,000 ש"ח (לעומת כ-30,000 כשמדובר בתרומה מחו"ל). משך ההמתנה לתרומה צפוי להיות ארוך יותר, למרות שלאחרונה דובר על כך שהתקצר באופן משמעותי (אם אני לא טועה הוא עומד על כחצי שנה). לגבי נסיעה לחו"ל לצורך החזרה - הדעות חלוקות, בכל מסלול תשמעי דעות אחרות, חלקן מדברות על העדפה של נסיעה לצורך החזרה, חלקן על הבאת העוברים ארצה...בכל מקרה, יש הצלחות רבות בכל אחת מהבחירות הללו.
יכולה באופן אישי להמליץ על המסלול של הדסה ויש פה רבות שממליצות מנסיונן על זה של מנור.

למעלה