המלצתי הלוהטת ל- 2007

חופ שיה

New member
המלצתי הלוהטת ל- 2007

לכו לקנות אותו , הוא ידידותי, הוא רוטט, הוא מעוצב כך שיתאים לדופן העליונה של הנרתיק וגם לעיסוי הערמונית של הגבר, הוא מרגיש טוב בפנים - מבחינת החומר ממנו הוא מיוצר (חשוב לא פחות) וגם מבחינת המבנה שלו, יכול לשמש כרוקט פוקט מעסה וכמובן כל שעולה בדעתכם/ן לעשות איתו. יש לו מעצור למקרה של חדירה אנאלית, גודלו אולטימטיבי (לא כולל את האקסטרימים שבנינו) לאנאלי לדעתי. קוראים לו : סטאבי. < מקווה שאני לא חוזרת על המלצה של מישהו/י שהמליץ/ה קודם>

סתאבי, איזה שם יאמי

ויברטור לו היה לי, להרטיט את אזורי הואגינלי. להחדיר אותו חזק לנרתיק, עד שאצעק בקול, מספיק. ויברטור צבעוני לו היה לי, לקרוא לו בחיבה, ממש ממש בא לי. כן סתאבי, כנס וצא, כי ככה בא לי, חזק וחלש, ולא, לא בא לי אנאלי. אוחח, סתאבי, אתה עושה לי טוב, עלית לי הרבה, אך נותרתי בלי חוב. מממ...סתאבי סתאבי, שם כזה נחמד שלא דומה, למשל, לאבי. תעמיק, תחדור, כן, עוד, סתאבי, בנאלי, גע לי, כי ככה בא לי. מוגש באדיבות סקס סטייל בחסות חופשייה, יחסי ציבור בע"מ

Cגלית

New member
חחחחחחחחחחחחח

לך יש לב רחב?

רגע שאבין, אני מדבר על החרמניות ועלי..מה שייך הלב הרחב שלך? וחוץ מזה, אם למשל אסתובב 8 פעמים סביב הלב שלך, הוא יפול כמו חומות יריחו? סאמק...הרגע קבלתי במייל בדיחה על רחב....:)

Cגלית

New member
אל תשכחו

להזמין אותי לצפות
הלב שלי נופל וקם נופל וקם, כתבו עליו שיר פעם. תביא את הבדיחה לפה.

הופה, עכשיו את מתחילה לדבר..:)

הלב של c הוא גדול ורחב, הוא פועם ללא רבב. הלב של c הוא עמוק, ומי שחושב אחרת, הוא שמוק. כי הלב של c הוא בעל c c וצריך לראות אותו מגיע לשיא. עכשיו לענייננו ! מי צופה במי, מי על מי, כמה ולמה? אני מזהה כאן אופציה לשלישיה או טנגו בצעד תימני? זיק של תקווה...:)

חופ שיה

New member
בוא נקרא לזה סיכום השנה החולפת ../images/Emo8.gif

מבטיחה להביא את המלצתי הבאה בתחילת השנה הבאה.

למעלה