המלצות..

המלצות..

אני רוצה לפנק את חברה שלי (ואותי ) לרגל ממולדתה. מחפש המלצה לספא טוב פלוס מסאג' פלוס טיפול פנים או משהו כזה, שיפתח לנו יום כייף של שייט לאיותאיה וארוחת ערב תאילנדית טובה. מישהו מכיר משהו טוב מניסיון ?

שכחתי לציין..

שאני מחפש בבנגקוק.. ( השתלטות התאילנדים על הפורום - מישהו כבר ציין ..?
)

noet

New member
תהנה... רק אפשר לשאול איזה שייט?

ניסינו לברר לגבי שייט ומצאנו רק מחירים יקרים... לגבי הספא, הבנתי שבמלון אוריינטל יש ספא מאוד טוב, לא הייתי שם אף פעם אבל שמעתי עליו דברים ממש טובים.

כשאני אברר אני אודיע לך..

אם מחירים יקרים זה לא מתאים לך אז אני בטוח שהספא באוריינטל זה לא בשבילך.. בטוח שהספא שם הוא טוב כל דבר באוריינטל הוא טוב.. ויקר.. מאוד.. מאוד.. אני מחפש ספא טוב כולל הכל, אבל לא איזה משהו סופר יוקרתי שמיועד לשועי עולם או לסתם מליינים .. אני יודע שלא חסר כאלה אבל אני ,בעוונותי, לא הולך למסאז'ים ולא מתפנק בספאים למיניהם, אז זו הזדמנות למשהו חדש גם בשבילי.. אז אם יש למישהו נסיון בדברים האלה ..
לגבי השייט אני אעדכן אותך כשאני אברר אבל אם בא לך על ארוחת ערב רומנטית בשייט על הנהר, אז הייתי בארוחה של השנגרי-לה: שעתיים על הנהר ב20:00 בופה מצויין, בעיקר למי שאוכל סיפוד אבל גם למי שלא. שקט ורומנטי, היה ממש כייף ועלה 1100 לאדם. לא זול אבל לדעתי לאירוע מיוחד זה שווה ומומלץ.

למעלה