המלצות

TanSun

New member
המלצות

בואו ותמליצו על סרטים, ספרים ודיסקים שאתם חושבים שכדאי. אז ההמלצות שלי הם שלוש אלבומים של פינק פלויד: The Wall-אחת מאופרות הרוק הכי טובות שאי פעם נכתבו Dark Side of The Moon- אלבום טוב בין בטובים שלהם Wish You Were Here- אמנם חמש שירים אבל הם טובים גם בין האלבומים הטובים שלהם. ושתי אלבומים של החיפושיות: Abby Road- התמונה הכי מפרוסמת שלהם וגם אלבום מפורסם וטוב. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band- אלבום טוב שמדגיש את המוזיקה שלהם.

Super Chuly

New member
../images/Emo202.gifסרט מומלץ../images/Emo83.gif

חבר'ס- תראו את מולן רוז'. כל מילה נוספת מיותרת ,אבל זה סרט מדהים, קאסט מדהים, עיבודים מוזיקליים מפתיעים, צבעים וקומפוזיציות שלא יאומן שיכולות להיות קיימות בכלל ועוד ועוד... אין בכלל מה לומר... ליהי :)

Rollo n King

New member
סרט מעולה../images/Emo70.gif

מסכים עם כל מילה! (כבר הפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי אותו
)

נכון !!

באמת סרט מעולה ..ראיתי אותו מלא פעמים ואני עדיין יכולה להמשיך לראות !! הסרט האהוב עליי .. !!

ספר מומלץ

כל הסדרה של "סודות נעורים"- חני נחמיאס. בעיקר על רומנטיקה, מתבגרים.. חיי יומיום. אני חושבת שהספרים ממש יפים וכדאי לקרוא!

ShirUsh22

New member
נכון../images/Emo45.gifקראתי את כולם../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

יש עד 5 נכון?

hkatsman

New member
עוד דיסק מומלץ

לד זפלין IV stairway to heaven misty mountain hop ועוד... אחד הדיסקים הטובים שלהם.

TanSun

New member
נכון...

באמת אחד האלבומים הטובים שלהם, רגע טעות כל האלבומים שלהם טובים אי אפשר להגיד שיש להם טובים יותר...

hkatsman

New member
מה שעשית

המלצת על 3 אלבומים של הפלויד שהם ה-3 אלבומים הכי מוכרים שלהם. אז מי שמכיר את פינק פלויד בטח שמע את הדיסקים האלה. ומי שלא צריך לשמוע בהתחלה את the wall. אי אפשר לשמוע את דארק סייד לפני ששומעים את החומה. זה קצת פחות תקף לגבי wish you were here. אבל בעצם מה אני תוקף אותך זה לא פורום פינק פלויד פה=]

SoosKatan

New member
../images/Emo127.gif

בהתחלה נתנו לי לשמוע את דרק סייד והיה לי רושם ממש רע עליהם אבל אז טחנתי את החומה ואחרי איזה שנה שמעתי שוב את דרק סייד וזה ממש יפה.
כדאי לישמוע קודם את the wall

SoosKatan

New member
מישתתפת עם ההמלצות שלך!!

אני אוהבת את the wall ו- דרק סייד אופ דה מון... של פינק פלוייד

למעלה