המלצות..

המלצות..

אני מחפש המלצות לאלבומים של להקות בכיוון אבק וסימפוזיון רק להקות מחו"ל.. אלבומים מורכבים עם טעם.. עדיפות לאינסטרומנטליים אבל לא חובה. תודה מראש לכל המגיבים..

zamibc

New member
מה הקשר????

בין השניים שצינת אין קשר, אבל אני אמליץ לך על שני אלבומים אינסטרומנטליים לגמרי שלא קשורים במאומה למה שביקשת: camel - the snow goose mike oldfield - omadawn (יש מצב שיש לי שגיאה בשם) שני האלבומים שקטים יחסית ובעלי גוון חיובי ושמח במוזיקה. לא שיא המורכבות אבל ההנאה מובטחת.... אגב אם אתה לא מחפש אינסטרומנטלי יש המון אופציות וכדאי שתמקד את בקשתך (לא בין אבק וסימפוזיון) אבל האלבום הכי טוב שאני מכיר הוא thick as a brick של jethro tull (שזכה לפני שבוע באלבום השנה של 1972 בפורום הזה).

אני מצטער, אני לא מבין גדול בתחום

למען האמת שבייחס אליכם אני לא מבין כלום, אני פשוט מחפש את אותו סגנן מסויים של מוזיקה מורכבת מאוד שאפר לשקוע בכל כלי לחוד וביחד הם נשמעים טוב גם כן..אני לא יודע עוד איך לתאר אולי שאלות שיכוונו אותי יותר למשוש ליבי אם יש לכם ושוב תודה לכל המגיבים..

הנה כמה המלצות

zappa-grand wazoo zappa-waka jwaka zappa-one size fits all zappa-hot rats zappa-joes garage happy family-toscco thinking plague-in extremis tiemco-ocean isildurs bane-mind vol 1 תאמין לי כל אחד מההמלצות הללו עונה על הדרישה שלך

ניסיון להמליץ

בכיוון של 'אבק' רק בחו"ל: Thinking Plague Univers Zero Present (כולם נמצאים באתר ProgArchives.com) בכיוון של 'סימפוזיון' רק בחו"ל: Steve Reich Frank Zappa Philharmonie National Health

מורנא007

New member
בנוסף

Birdsongs of the Mesozoic, להקה מארה"ב (בגבול העדין שבין ה- RIO לפרוג)
ו- Alas, להקה מארגנטינה כנ"ל.

Disposable Hero

New member
../images/Emo52.gif מה זה RIO?

נתקלתי ב-(תת?) ז'אנר הזה לא מעט פעמים ותהיתי מאיפה הוא בא? איזה להקות חשובות מגדירות אותו? מה מקור השם? תודה מראש

מורנא007

New member
והתנצלות

לפי מה שהבנתי אסור להעתיק תכנים או לתרגמם בגלל בעיות חוקיות.

dpascal2

New member
הנה מאמר בשבילך

שכתב עידו_עזריה_בעבודה. אני קצת חולק על ההמלצות שלו אז אל תינעל עליהן ותדגום עוד אלבומים של כל הרכב. למשל לגבי 5UUs קיים כמעט קונצנזוס לגבי Hunger's teeth שהוא מצוין שלהם והוא לא מוזכר שם. Thinking Plague ...לדעתי תחילת פועלם הייתה שעתם הגדולה. לא מוזכרים A thinking plague, Moonsongs ו In this life האקלקטיים והמצויינים. U-Totem : האלבום הראשון (U-Totem ) הוא אחד מאלבומי האי הבודד שלי ולא מספיק מוערך לדעתי. Slap Happy : לא הוזכרו. casablanca moon קצת אירווויזיוני לי מידי אבל מוערך ע"י רבים. desperate straights הוא מאסטרפיס של פולק\קבארט גרמני והוא קשור לפרוג כמו מחט לתחת. אין לי מילים לתאר כמה הוא אדיר ולא נמאס לעולם. Hamster Theatre - carnival detournement אוונט פרוג בן זמננו שמצליח לא לעצבן אותי, וזה לא קורה הרבה. אלבום מגוון , מפתיע , מערבב לך את האונות בגולגולת בצורה כייפית. Fred Frith וג'מאעתו: Gravity Technology of tears 2 האלבומים המדהימים של News from Babel chris cutler & lutz glandien - domestic stories דאגמר קראוס מוכיחה שגם כשגוררים קטטר עדיין אפשר להעביר חשמל בעמוד השידרה של המאזין.

dpascal2

New member
אופס, שכחתי !

Art Zoyd, קלי קשת נשיפה ובאס באורגזמה דיסוננטית להחריד. גיטרה ותופים ? מי צריך אותם... לדעתי ההרכב בעל הווֶבוׂס הגדולים ביותר ששמעתי מעודי: Musique Pour L'odyssee -Generation Sans Futur Phase IV ו- Berlin לא קשור לכלום ממה שרשמתי עד עכשיו. פשוט אלבום אלקטרוני מד ה י ם. Present יוניברס זירו בשנותיהם הראשונות אבל יותר רוקיים פחות קאמריים ועוד יותר אפלים. כל האלבומים (כל אחד אוהב משהו אחר אצלהם) !!! פרזנט בלייב סיפקו לי עד היום את הריגוש הכי גדול שחוויתי בחיי.

למעלה