המלצות

המלצות

החדש של אן סינק ענק! ג´סטין פשוט מדהים עם הקול שלו שם השיר הוא gone, מומלץ מאוד! כמו כן: קאמבק ענק לזמרת הזקנה שר שחוזרת עם שיר בשם The Music´s No Good Without You שיר מצויין! שיר יפה אחר הוא הסינגל הבא של מייקל ג´קסון בשם cry שקט... לחובבי המוסיקה השחורה יש חדש לוויטלף ג´אן בדואט עם בריאן הארוי יוצא להקה אחת ששכחתי את שמה שם השיר loving you (ole ole ole) ווסטלייף יוצאים עם סינגל חדש "ומלודי" לטענתם בשם queen of my heart (יש לי את הפרומו) :] עד כאן לבינתיים אם תרצו עוד המלצות רק תבקשו שלכם אלרואי

אן סטינק ווסטליף הם... ../images/Emo93.gif

עושים מוזיקה מטומטמת, מסריחה ושחוזרת על עצמה... כל השירים של ווסטלייף נשמעים אותו הדבר!!! ובואו רק נגיד שאן סטינק הם אחת הלהקות הכי פחות מוכשרות שאי פעם ראיתי... רק שניים שרים שם ושלושת האחרים מככבים בתור עציצים!!! והקול של ג´סטין זה קול הכי מכוער שאי פעם שמעתי, אפילו אבא שלי שר יותר יפה ממנו!

רואים שאין לך מושג

לג´סטין יש קול מדהים! הוא זמר מעולה ואן סינק להקה מעולה החדש שלהם ענק!

את מוכנה להסביר למה את אוהבת אותו?

לי יש מושג יותר ממך! כי אני יכולה להגיד לך ששמעתי מוזיקה אמיתי בחיים שלי ואן סטינק זה ממש לא מוזיקה. זה חבורת בנים עשירים ומלוקקים שרק שניים שרים לאחד יש קול של צפרדע ושלושת האחרים הם רק כדי שבנות 8 יקנו את הדיסיקים שלהם בגלל שהם: "ואו חתיכים!" חמודה, הם לא יודעים לנגן, רק אחד יודע לשיר, והם בכלל לא כותבים את השירים שלהם. מה יש לאהוב בהם??? מה בגלל שבריטני אוהבת אותו? צאו ממממממממממממממממממזה!

חייבת, אבל פשוט חייבת להגיב לויכוח!

אז ככה....נכון שווסטליף ואן סינק הן להקות בנים והן קיטצ´יות מאוד, והאמנים לא כותבים בעצמם את השירים שלהם, ונכון זו אכן מוסיקת פופ שגורם לאנשים "שמבינים במוסיקה" לשנוא אותה אבל אי אפשר לומר שהם לא מוכשרים כי זה לא נכון!!!! אני לא חסידה גדולה לא של אן סינק ולא של ווסטלייף, (ואת ווסטליף אני אפילו די שונאת אבל...) שתי הלהקות האלו מורכבות מבנים מאוד מאוד מוכשרים שיודעים לשיר ממש יפה ולרקוד מעולה... אז נכון, יש תמיד כאלו שיגידו שאם הם רוקדים יפה אז שיהיו רקדנים ולא זמרים , אבל לדעתי זמרים (בפרט זמרי פופ) צריכים להפגיז בהופעות ושתי להקות הבנים הנ"ל יודעות לעשות את זה מעולה...! כנראה שאת לא אוהבת פופ אבל את לא יכולה לומר שהם לא מוכשרים ובטח לא לתרץ את הפופולריות שלהם בכך שבנות 8 מתלהבות מהמראה שלהם... למען האמת ווסטלייף הם חבורה של בנים עקומים אחד אחד , אבל מוכשרים! אן סינק נראים טיפה יותר טוב...וגם הם מוכשרים, כמו שאמרתי... ולהבהיר משהו: מוסיקת פופ היא לא בהכרח מוסיקה לילדים קטנים!!! ועוד משהו אחרון VENGABOYS שולטים!!!! (לפחות במערכת סטריאו שלי...) והידעתם שבתאילנד שומעים כל הזמן VENGAVOYS??? כל הזמן!!!! סופר~שרון שזו פעם ראשונה שלה בפורום (אגב-נעים להכיר) ואוהבת כמעט כל סוגי מוסיקה שבעולם (לא אביב גפן ולא מזרחית ומעט מאוד מוסיקה ישראלית)

חולוני

New member
Venga Boys ?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. "שה לה לה לה לה..שה לה לה אין דה מורנינג...שה לה לה לה לה..שה לה לה אין דה איבנינג.." אני מתכבד ( או שלא..) להכריז על השיר הזה כאחד השירים היותר מעצבנים שאי פעם נוצרו. מספיק לי לשמוע לאותו לאיזה 10 שניות בקיציס, וגם זה כדי לצחוק עליו.

מסכימה איתך! תצחק עליהם כמה שבא לך!

זו באמת להקה מטומטמת והשירים שלהם באמת שטחיים, כולם יורדים עלי שאני אוהבת אותם, אבל לא יודעת למה...אני פשוט אוהבת אותם!!! פשוט כיף לי לשמוע אותם, כל פעם שאני שומעת את השירים שלהם אני נהיית שמחה...פשוט ככה...ואני מקבלת את זה שזו להקה סתומה ומעצבנת, אבל לפחות היא הלהקה המעצבנת שלי...ורק שלי (ושל כל הנוער במזרח הרחוק שמתים עליהם)

ברצון!

חזרתי משם לפני יומיים ואני כבר מתגעגעת...אני כל כך רוצה לחזור לשם!!!

אהההה? ןונגה בוייז? שולטים?

אימאל´ה!!! אם הם זמרים מוכשרים, אני ערפאת! ראיתי מלפופונים בצנצנת ששרים פי אלף יותר טוב מהם! הם מזכירים לי את הספייס גירלז במנטליות של השירים!!!! הם סתומים!

למעלה