המלצות

goli29

New member
המלצות

היי, אני עובד כמתכנת 5 שנים באותה חברה. זו החברה הראשונה שלי. לאחרונה התחלתי לחפש עבודה לשם קידום/התקדמות/עניין ועוד... הייתי בשלושה ראיונות (שלא יצא מהם כלום בנתיים) ואמרו לי שבמידה ויהיה צורך, יבקשו ממליצים. מן הסתם, הממליצים היחידים האפשריים הם מהחברה בה אני עובד. אני כרגע לא מעוניין שידעו שאני מחפש עבודה. איך מסתדרים עם המילכוד ? תודה...

A m i r א

New member
זה אכן בעיה,

לא ניתן לעקוף זאת מבלי להיות ישיר תנסה לשחק את התמים ולבקש חוות דעת אישי לך בלבד בכתב ולא בעל פה, כי אתה רוצה בשבילך לדעת איך הם רואים את תפקודך בחברה, כי זה יכול לתת לך חוזק נפשי ודיבדנט פסיכולוגי בעבודה. נראה מאוד נאיבי, תנסה להיות מאוד משכנע ואולי זה יעבוד בהצלחה, ותעדכן אמיר

ברושוג

New member
כמה אפשרויות

דבר ראשון, עד כמה שאני יודע רוב החברות היו םמודעות לקטע של אנשים שמחפשים עבודה תוך כדי שהם עובדים, ולכן הן מבינות את הבעייתיות בכל הנוגע להמלצות ממקום העבודה האחרון. אם תגיע למצב שאתה צריך לתת המלצות, יש כמה אפשרויות: 1. האפשרות הטובה ביותר - לנסות לגרום לחברה החדשה להבין את הבעייתיות, זה יכול לעזור. 2. לתת ממליצים ממקומות אחרים. במקרה שלך אין מקום עבודה קודם, אבל אולי אפשר לתת מליצים מהצבא או משהו כזה? זה גם עשוי להספיק. 3. לספר למישהו במקום העבודה שלך (ראש צוות או משהו כזה) שאתה מחפש עבודה, ולבקש ממנו לשמור על זה בדיסקרטיות, ולתת את הפרטים שלו. (יש גם יתרונות בזה שאנשים במקום העבודה שלך יידעו שאתה מחפש, כך אולי יהיו מוכנים להציע לך קידום/שיפור תנאים גם במקום בנוכחי) בהצלחה...

goli29

New member
תודה

תודה לכם. ממליצים מצבא לא ממש אפשרי. תפקיד שונה ולפני 10 שנים. אופציה 3 אפשרית בצורה מסוימת. ... עכשיו כל מה שנשאר זה שיבקשו את ההמלצות

למעלה