המלצות...

יעלה לי

New member
המלצות...

שלום בנות יקרות..
אני צריכה דחוף המלצה לרופא נשים מאוד מאוד מקצועי בתור יועץ. לאו דווקא של פוריות אלא שמבין בכלל באנדוסקופיות, ואולטראסאונד. שמעתי משהו על דר' כהנא. מישהי יודעת להמליץ עליו מבחינה מקצועית? (לטוב או לרע) גם רופא אחר (עם שיפוט מצויין) ייתקבל בברכה. מאוד מאוד אודה לכן אם תשתפו אותי מנסיונכן. יעלה.

s h i r a 3 0

New member
ההמלצה שלי

גם כן מהצוות של אסותא: לב רן. מאוד יסודי, נותן בטחון במה שהוא עושה. לי יש הרגשה שהוא לא משאיר שום דבר בלי לבדוק עד הסוף. ושיהיה רק טוב.

סביון1

New member
לילה טוב יעלה

לא יכולה לעזור לך אבל אולי תמצאי משהו בלוח ההמלצות על רופאים (חפשי למעלה בסרגל הקישורים)

bapi

New member
אני מקוה שאת ערה בשעות כאלו

רק מסיבות טובות
ראיתי שהיתה התקדמות אז החלטתי לתרום גם את חלקי היום אבל עכשיו באמת הגיע הזמן לישון

יעלה לי

New member
את צודקת....../images/Emo13.gif

ולפי הקריטריון השזה נראה לי שלפי השעה שאת הולכת לישון, הסיבות שלך בטח סופר מצוינות....

ליהיS

New member
לגבי כהנא

אני טופלתי אצלו כחלק ממערך הרופאים באסותא, במהלך ה-IVF. יכולה לומר לך שהוא אדם מאוד מאוד נעים, רגוע ומרגיע. מבחינה מקצועית אומר לך שיש לו שם מאוד טוב והוא בין המועדפים באסותא. בלי קשר לטיפולים, בזמנו קיבלתי המלצות מאוד חמות עליו מרופא הנשים שלי לאחר שביקשתי ממנו המלצה לרופא אחר עקב מעבר דירה למרכז. רופא מומלץ אחר באיזור המרכז, גם מהצוות של אסותא הוא מושונוב.

יעלה לי

New member
תודה ליהי..../images/Emo13.gif

היה לי מאוד חשוב לשמוע עוד דעות בנוגע אליו-בייחוד ברמה המקצועית (ברמה האישית יצא לי להתקל בו והוא הרשים אותי מאוד באנושיות שלו). כרגע הרבה הרבה יותר חשובה לי המקצועיות... תודה רבה.

גוליגל

New member
מצטרפת להמלצה

הוצאת לי את המלים מהפה. הוא עשה לי גרידה. מקצוען, נחשב מאוד. וגם נעים ביותר. תהני!

למעלה